Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pekny den.
Jsme s pritelkyni 11 let nejaky rok uz nam to neklape. Nejak jsme se odcizily.Ja bydlim u rodicu na baraku ona u rodicu na baraku mame spolu 2 deti 11 a 9 let.Jsem u ni kazdy den pomaham ji umyju nadobi, kluky vykoupu, udelam veceri. Chodim na nocni takze vecere je u nas okolo 17h abych se vyspal.Po nocni jedu k rodicum se vyspat neco udelam doma a zas jedu za ni.Do hospody nechodim s kamaradama z detsvti se nestykam 3 krat tydne chodim do fitka vzdy po nocni.Je hrozne naladova a uz me to zacina stvat.Se mi zda co udelam je spatne.Kdyz za ni prijdu ze bychom mohly mit sex je bud unavena, boli ji telo, je okoupana, hraje serial atd…Kdyz neprijdu ja nic neni. Jesti je neco jednou dvakrat do mesice jsem rad. Promluvit sni o tom poradne nejde hned zvysi hlas ze ma narocnou praci a ja mam hlave jen sex.Na kluky dost casto rve ze i tchyne nekolikrat prisla nahoru at se uklidni ze nejde slyset dole televize. Nekolikrat jsem od ni slysel ze si najde jineho chlapa ktery bude lepsi nez ja.Uz nevim s cim bych mel pomoct, aby byla spokojena. Nerikam ze je zla, ale uz to v chovani dost prehani a uz jeji moresy kluci pochytily. Nekdy se bojim na neco zeptat, aby nevybuchla.Ja vim ze nejsem dokonaly mam taky chyby, ale snazim se je resit v klidu a hlavne neco vyresit.Rad bych se z nekym pokecal, ale bohuzel neni skym, tak to dusim v sobe.Jsem dost flegmatik, tak to urcite jeste nejakou dobu vydrzim.No trosku jsem se vykecal.Je mi lepe ![]()
@Sodik Ja moc nechapu, cemu se divis. Neklape vam to, nebydlite spolu a ty jsi prekvapeny, ze nechce sex?
Meli byste primarne resit vas vztah jako takovy i celkove usporadani.
Já bydlím se svými rodiči a ona se svými, nějak jsme se odcizili…
..čím to asi bude
… v podstatě si stěžuješ jen na málo sexu… Možná kdybyste bydleli spolu a nebyla na výchovu dvou kluků sama, nebyla by tak vyčerpaná. Ty se vychrupkáš po noční v mama-hotelu a ona jaksi čas na relax nemá… ![]()
Protoze bychom spolu nevydrzely.Uz jsme to zkousely nekolikrat. Takhle nam to vyhovuje.Kdyz uz je fakt nejhur.Rve jak tarzan chodi za mnou jak svab. Seberu se jedu domu.
Jedenáct let je hrozně dlouho, to už je nejvyšší čas na výměnu poruchového modulu. Naštěstí ji nemáš doma, nemusíš řešit její stěhování. Doporučuji při dalším odmítnutí sexu udělit žlutou kartu a po dalším odmítnutí ji poslat do sprch.
Ona jaksi tu možnost úniku nemá. Já bych tedy k tomu přidala i přesun těch kluků… má je pořád jen ona. Ty máš tu možnost vypadnout a ona ne. To je neskutečná svoboda. Zamysli se nad tím, jak lehké to máš a ona ne. ![]()
O tom bydleni si myslim ze ani nejde.Uz jsme se o tom bavily nekolikrat. Pokazde to zkoncilo ze jsem prisel ja jako prvni. A uz me to unavuje.
No tak teď je máš, ale pravidelná střídavka to není ne? Nebo máte svoje dny? Pokud byste je měli, mělo by jí to v odpočinku pomoct. ![]()
Ted ma po nocni beru si je ja.Kdyz chodi do skoly je to jasne.Ja je odvezu nekdy cekam pred skolou. Pokud je pekne vezmem psi jdeme se projit nebo projet na kole.Ona nejde protoze je z prace unavena. A takhle je to porad dokola. Jeste mi rekne. Chtel jsi psa tak se starej.
@Sodik
Já bych se snažila zjistit, co ji ve skutečnosti vadí… jak by to chtěla… Rozhodne nedoporučuji každý svou domacnost, ale jednu společnou Vaši.. ne u rodičů. Je hezké ze pomahas. Jen jestli je tohle zrovna ta pomoc co by ona rada… zjistit co by ji pomohlo, aby se cítila lip
věřím, ze pokud se budeš přímo o ni více zajímat, bude rada
a třeba řekne narovinu co ji štve
většinou to je blbost( někdy ji člověk už aj zapomene a jen se to vlece
znám to a ty nálady… nemá třeba potíž se stitnou zlazou? Já byla silene náladova, když jsem ji nelecila a teď jsem až moc v pohodě
a třeba se pak dostaví i chuť na sex
takže doporučuji; větší zájem o ni, zjištění potíže a vše půjde dle toho jak chceš ty
i děti to ocení
není větší odměna než spokojena rodina
hodně štěstí
@zoidberg píše:
Jedenáct let je hrozně dlouho, to už je nejvyšší čas na výměnu poruchového modulu. Naštěstí ji nemáš doma, nemusíš řešit její stěhování. Doporučuji při dalším odmítnutí sexu udělit žlutou kartu a po dalším odmítnutí ji poslat do sprch.
Nejen bezporuchoveho, ale i mladsiho. Treba podle klice: muj vek/2+6 (pr. 30:2+6=21). Ale pozor, at ji neni mene nez 15 ![]()