Ještě jsme spolu nespali.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.3.22 11:03

Panic určitě není, měl 8 let vztah, ale co říkal, tak s tou bejvalkou rok před rozchodem už nespali. Včera jsem nad tím premyslela cely večer a spis já si nechci přiznat, ze mě tam chybí ty doteky, líbání, to napětí, vášeň, nevím jestli v takovém vztahu dokážu byt.

• Citovat
  • Upravit
6429
20.3.22 11:13

Pokud jste spolu v posteli a on je vzrušený, tak je divné, že na sex nedojde. Někteří muži nejsou na mazlení, ale na sex většinou ano. ZKus s ním o tom promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
20.3.22 11:21

Takových příběhů je tu přece spousta. Jeden partner není na intumnosti. Tento případ je jiný jen tím že je to úplně na začátku vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
20.3.22 11:24

No tak mu hrábni na péro a on se chytne, no. To jsou starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
20.3.22 11:40
@fera21 píše:
No tak mu hrábni na péro a on se chytne, no. To jsou starosti.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
20.3.22 14:11
@Anonymní píše:
Panic určitě není, měl 8 let vztah, ale co říkal, tak s tou bejvalkou rok před rozchodem už nespali. Včera jsem nad tím premyslela cely večer a spis já si nechci přiznat, ze mě tam chybí ty doteky, líbání, to napětí, vášeň, nevím jestli v takovém vztahu dokážu byt.

Pokud s bejvalkou už tolik nespali, nebude pravidelný sex ani s tebou. Po čase si budeš hledat milence nebo bude rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
20.3.22 14:56
@Anonymní píše:
Panic určitě není, měl 8 let vztah, ale co říkal, tak s tou bejvalkou rok před rozchodem už nespali. Včera jsem nad tím premyslela cely večer a spis já si nechci přiznat, ze mě tam chybí ty doteky, líbání, to napětí, vášeň, nevím jestli v takovém vztahu dokážu byt.

2 měsíce je velmi krátká doba.
Divím se že ti řekl za tak krátkou dobu třeba to, že s ex rok nespali. Jenze před rozchodem se odcizi mnoho lidí.

Každopádně bych počkala na jeho iniciativu, ty se můžeš nakonec, hezky upravit, sexy..a uvidíš.
Každopádně pokud by držel zpátečku, asi bych to téma na rovinu otevřela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria