Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
Chci se zeptat? Nebyla jste některá, nebo nemáte info, jak to vypadá tento týden v Ikee na ČM? Sousedka mě přemlouvá, ať tam zítra vyrazíme, ale já nevím
Bude tam asi divočina, což? ![]()
asi bych tam tento týden nejela. Ona to je v Ikee divočina po celý rok
já tam byla včera v 8 večer a vcelku to šlo…žádné fronty ani tlačenice…přes den to ale může být jinak
Nadpis mě pobavil
Taky jsme chtěli jet, ale netroufáme si.. Já takové to davové šílenství uplně nemusím ![]()
jela bych jen večer. jezdívvali jsme vždycky na večeři, na 7, a bylo to úžasný. dopo jsem byla jen párkrát a nic moc i během roku. dokonce na Zličíně, někdy v půlce listopadu, jsem se ani nenajedla, jaká byla fronta .. ![]()
takže já bych jela, ale jen večer, ale skoro bych to nechala na druhou půlku ledna, až lidem dojde nakupovací nálada.. (taky tam musím, ..)
Taky se tam zítra chystám.. Známí tam byli i krátce před vánoci, a asi je to uplně jedno, těch lidí je tam furt stejně dost.. Maximálně to jde spíše ovlivnit časem.. Nejspíš všude je nejlepší jezdit k večeru ![]()
Byli jsme dopoledne na Zličíně a úplně v pohodě
žádné davy.
Ok
Tak mi to riskneme. Chceme tam dorazit na otvíračku, tak to tam snad nebudou davy. Nic závratného tam není, ale budeme mít dámskou jízdu bez dětí, tak jedeme na Čerňák a zajdeme pro pár maličkostí i do Ikey
Holky díky…
My taky nejeli za slevami, ale pro dětský nábytek, přijeli jsme ve čtvrt na jedenáct a fakt v pohodě.
Já byla v Ikee na ČM dva dny před Vánocema, bála jsem se davů, ale bylo to v pohodě. Byla jsem ale večer po sedmé.