Jet tento týden do Ikey -přežiju to?

2591
28.12.11 13:44

Jet tento týden do Ikey. Přežiju to?

Ahoj holky :mavam:
Chci se zeptat? Nebyla jste některá, nebo nemáte info, jak to vypadá tento týden v Ikee na ČM? Sousedka mě přemlouvá, ať tam zítra vyrazíme, ale já nevím :think: Bude tam asi divočina, což? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
28.12.11 13:50

asi bych tam tento týden nejela. Ona to je v Ikee divočina po celý rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emerka
28.12.11 14:09

já tam byla včera v 8 večer a vcelku to šlo…žádné fronty ani tlačenice…přes den to ale může být jinak

• Citovat
  • Upravit
109
28.12.11 14:14

Nadpis mě pobavil :lol: :lol: :lol: Taky jsme chtěli jet, ale netroufáme si.. Já takové to davové šílenství uplně nemusím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.12.11 14:21

jela bych jen večer. jezdívvali jsme vždycky na večeři, na 7, a bylo to úžasný. dopo jsem byla jen párkrát a nic moc i během roku. dokonce na Zličíně, někdy v půlce listopadu, jsem se ani nenajedla, jaká byla fronta .. :nevim:

takže já bych jela, ale jen večer, ale skoro bych to nechala na druhou půlku ledna, až lidem dojde nakupovací nálada.. (taky tam musím, ..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
28.12.11 14:24

Co je tam tak zavratneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.12.11 14:27

Taky se tam zítra chystám.. Známí tam byli i krátce před vánoci, a asi je to uplně jedno, těch lidí je tam furt stejně dost.. Maximálně to jde spíše ovlivnit časem.. Nejspíš všude je nejlepší jezdit k večeru :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12869
28.12.11 14:28

Byli jsme dopoledne na Zličíně a úplně v pohodě :) žádné davy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
28.12.11 14:37

Ok :-) Tak mi to riskneme. Chceme tam dorazit na otvíračku, tak to tam snad nebudou davy. Nic závratného tam není, ale budeme mít dámskou jízdu bez dětí, tak jedeme na Čerňák a zajdeme pro pár maličkostí i do Ikey ;) Holky díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12869
28.12.11 14:40

My taky nejeli za slevami, ale pro dětský nábytek, přijeli jsme ve čtvrt na jedenáct a fakt v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
28.12.11 21:19

Já byla v Ikee na ČM dva dny před Vánocema, bála jsem se davů, ale bylo to v pohodě. Byla jsem ale večer po sedmé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová