Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jezdíte se svými chlapy na wellness pobyty? Jak trávíte pak takový víkend?
My jezdíme cca co 3 - 4 měsíce.
Kamarádka mi řekla, že by se svým přítelem ráda taky jela někam. Ale jsou rozdílní v tom, že on nerad chodí, neudělá krok navíc, jak se říká ![]()
My většinou už dopředu koukáme, co je v dané lokalitě k vidění. V říjnu jsme byli v Mariánkách, to bylo super, užili jsme si to. Byli jsme v Bečově nad Teplou i v Teplé v Klášteře…
Teď odjíždíme do Varů na 4 dny, tam jsme už byli předloni v létě, takže tipy co chceme stihnout máme. Ale dnes mi přišly benefity na kartu a musím zase něco vybrat. Uvítám tipy kam jet jinam. Často jezdíme do Znojma, dvakrát jsme byli v Přerově, v Brně jsme byli. Jsme z Jižních Čech, takže vylučujeme wellness na Lipně, a Třeboňsko, tam to známe, vylučuji i Šumavu, bydlíme za rohem.
Jak to snáší Vaši chlapi? Baví je takové výletování?
Byli jsme asi jednou a nebavilo nás to ani jednoho
Náš nejlepší společný víkend je třeba na kolech bez dětí, to si odpočineme zdaleka nejvíc ![]()
U nás by to snad spíš snesl chlap, já na to nejsem vůbec.
My radši na víkend někam na hory, čím míň lidí tím lépe. Přes den tůra a večer dobré jídlo.
Byli jsme jednou ve Zlíně a super. Pak přišlo dítě a můžeme max na wellness program na 3-4h. Pravidelně tak jednou za 2 měsíce.
Wellness jsou nějaké lázně ne? Jako procedury apod. Jezdíme s chlapem na víkendy, ale travime to aktivně, já nevydržím sedět, takže obehneme památky, nějaké dobré restaurace, občas nějaké muzeum, výstavu. Ležet někde ve vířivce apod by mě nebavilo.
Rakousko - Wolfgangsee, Mondsee, Aterrsee a Traunsee
Doporučuji ![]()
@Kriss Tina píše:
Wellness jsou nějaké lázně ne? Jako procedury apod. Jezdíme s chlapem na víkendy, ale travime to aktivně, já nevydržím sedět, takže obehneme památky, nějaké dobré restaurace, občas nějaké muzeum, výstavu. Ležet někde ve vířivce apod by mě nebavilo.
O tom jsem mluvila, my to trávíme taky aktivně. Do vířivky a plavat jdu ráno před snídani a pak už vyrážíme na túru, zámky, zříceniny, kostely, muzea. Já tedy ráda chodím do zámeckých zahrad, jsem ujetá na kytky… Manžel mě tahá po kopcích a rozhlednách.
@kavenka píše:
Rakousko - Wolfgangsee, Mondsee, Aterrsee a Traunsee
Doporučuji
Byla jsem, krása. ![]()
Jezdíme ne úplně pokaždé s wellness. Teď se chystáme do babiččina údolí. Minule moravský kras.
Jezdíme pravidelně a často, oba to milujeme. Přes den výlet, výšlap a odpoledne lázně. Pak dobrá večeře,… Už občas bereme i dceru, ta si procedury vyloženě užívá.
Kdybych pak měl čas a prostor vypadnou někam sám s kamarádama, tak klidně, ale jezdit furt jenom s partnerkou, to by mi asi brzo jeblo.
@fera21 píše:
Kdybych pak měl čas a prostor vypadnou někam sám s kamarádama, tak klidně, ale jezdit furt jenom s partnerkou, to by mi asi brzo jeblo.
No manžel má práci, kde je cca 12 hod denně. Takže když pak vypadnem a máme klid je to fajn. Děti jsou buď u babičky či u svého táty. Přes týden na sebe nemáme čas.
@terien píše:
Jezdíme pravidelně a často, oba to milujeme. Přes den výlet, výšlap a odpoledne lázně. Pak dobrá večeře,… Už občas bereme i dceru, ta si procedury vyloženě užívá.
Asi tak. Bereme to aktivně jako vy.
Jezdíme pořád. Přes den túra, večer dobré jídlo a pak sauna, wellness, vínko.
V tomhle se s chlapem shodneme, exmanžel byl jen na válení se na hotelu a z toho jsem byla na nervy, on zase trpěl venku. Pak už se mnou nechtěl jezdit na dovolenou ![]()
@alisekR Tak záleží, jestli takové trávení času vyhovuje oběma. Pokud ne, tak je asi lepší, když si třeba jeden víkend zajede žena na welness s kamarádkou, a on má prostor zas pro svůj koníček (i kdyby to bylo nicnedělání).