Jiná, nebo divná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
26.10.19 20:00
@Slavka28 píše:
@Uslava Já řeknu ne a mám z toho přednášku.

Přidej k tomu ne i nashledanou. To se tak dělá, víš?

• Citovat
  • Upravit
5913
26.10.19 20:02
@Slavka28 píše:
@Uslava Já řeknu ne a mám z toho přednášku.

Copak je to tvůj fotr nebo je ti 5? Já furt nechápu co řešíš. Je to tvůj šéf a ani u takovyho paprdy co mě zaměstnává by mi nedělalo problém ho poslat do hajz.lu,že žádný jeho přednášky nepotřebuju. Máš problém hlavně sama se sebou, se svým přístupem a tím, že hrozně řešíš co si o tobě kdo mysli, říká a ty si přece ta děsně hodná chudinka co si to nezaslouží… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489

Tak tahle diskuse je jasnej trolling :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847

@ivašot. Já si zase myslím, že jí chce jenom na to jedno a ona to nepochopila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
26.10.19 20:04
@vodolejka píše:
Tak tahle diskuse je jasnej trolling :mrgreen:
Že? Teď po tom jejím posledním příspěvku určitě…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.10.19 20:05

Trolling to není. Děkuji všem za názory. Pomohlo mi to. Nebudu vás nadále obírat o čas. Děkuji za objektivní pohled a názor. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
26.10.19 20:05
@Slavka28 píše:
@karkarka Bohužel nejedu. Mám nastaven max. věk na partnera do 34 let. A to je tam velká rezerva. A momentálně žádného ani nechci. Takže nereaguji ani na jeho noční sms typu:„Dneska by to šlo.“ Kdy mi důvěrně sdělil, že manželka chodí spát okolo 22:30, proto mi okolo 23.hodiny posílá sms, na které nereaguji.

No tak mu pokuř toho jeho staryho vajgla a třeba taky dostaneš nějaký prachy ty trolle… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
26.10.19 20:07
@Slavka28 píše:
@Čičorečka Milenky, účty atd. mi řekl sám, já se neptala. Bylo to prý v souvislosti, aby mě připravil do života. Sama s ním nemám potřebu řešit nic. On chodí k mému stolu, dá si k němu židli a dlouze vypráví. Já u toho pracuji a pouze poslouchám, nekomentuji.

Jenže to rozepisuješ tady, i když je to vzhledem k dotazu úplně nerelevantní, fakt to působí dost divně. Nesejmul tě, má blbý kecy a spíš té balí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
@Slavka28 píše:
Trolling to není. Děkuji všem za názory. Pomohlo mi to. Nebudu vás nadále obírat o čas. Děkuji za objektivní pohled a názor. :kytka:

Opět asi neznáš význam slov. Naše názory mohou být jen a jen subjektivní. Je ti patnáct?

• Citovat
  • Upravit
197

Jéžiš no tak tě někdo setřel, to se stává. Nic kvůli čemu bys musela jít psát na emimino jakou má značku suv. Na to že každej to má doma zařízený jinak, někdo ze má třeba otevřenej vztah a oddělený účty si taky snad zvykneš.
Ale ty chceš at se nad tim drzounem pohorší celej internet a tvoje dušička bude mít pokoj viď :lol: No doporučuju trochu zapracovat na vlastnim sebevědomí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.10.19 20:08

Jo, jsi marná. I jako troll je to trapný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
26.10.19 20:09

@Hamouzka třeba mu vše fachčí jak mladýmu klukovi. Něco dokázal, daří se mu, tak se chlubí, rád se poslechne a ona se vždy nějaká křepelka chytne, jinak by to nedělal.
Moc to řešíš, jako osobně ti řeknu, že mi přijdeš trošku někde jinde. A jestli tě to tak žere, tak míst je všude hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
@Slavka28 píše:
Jdu se spíš „vybrečet“, aby mi neutrální člověk/lidé sdělili realitu.
Jsem svobodná a bězdětná. Nedávno jsem začala pracovat a jeden „kolega“ zakladatel té firmy mi řekl, že by se mnou „chtěl mít zahrádku“. Bylo to řečeno v ironii. Ví, že jsem sama. Vzniklo to tak, že vyprávěl, jak trávil víkend. A já se ho (z mého pohledu) diplomaticky zeptala, jestli při své cestě jel místem, kde je dlouhodobá uzavírka. Nemyslela jsem tím nic špatného. A dostala se mi odpověď, že by se mnou chtěl mít zahrádku. Jako že jsem vlezlá, že ho asi kontroluji. Což jasně řekl, že ani manželka ho tak nevyslýchá.
Realita. Je to pán, kterému je 70+, podnikatel, firmu převedl na svého syna (majetek vyšší desítky nebo nižší stovky mil). Říká, že je šťastně ženatý, má pět dospělých vnoučat, stejnou manželku. Manželka mu během pracovní doby volá určitě dvakrát- třikrát do hodiny. Na domácnost od převratu manželce posílá na účet výši, jakou si sama řekne. Což dělá 80 t. a víc, většinou nevyjde. Celkově má ona cca 130 a víc, má ji fyzicky jako zaměstnankyni na výplatní pásce (plat 50), do práce nechodí. On říká, že je nutné si ženu hýčkat. Mají oddělené účty. Mají vysoké nároky. S ohledem na mou otázku mi (viz. výše) mi sdělil, že to jednou budu mít v životě a VE VZTAHU těžké, ten chlap bude chudák. Přebrala jsem si to tak, že jsem vlezlá a fakt jsem nic špatného nemyslela. Vztah je o hýčkání a kompromisech - jeho slova. Ale úplně náhodou vyplavalo na povrch, že když bylo jeho mladšímu synovi 6 let, tak už měl milenku. Jakmile na něj tlačila, aby se rozvedl, ukončil to. Obratem si našel jinou, je výřečný, tak věřím, že dokáže ukecat. Tak to běží intenzivně přes 40 let. Jeho věc. Zároveň prosáklo i to, že má několik bankovních účtů, o kterých nikdy nikdo nevěděl, prý kdyby ho manželka kopla do zadku, tak aby nezačínal od nuly. Já nevím, ale já jsem podle něj divná, ale na druhou stranu mně přijde divné, když někdo je tak šťastný, ale na odreagování má milenku, většinu života má mimo svých peněz ještě tajné účty, kdyby ho manželka odkopla. Já nevím, ale pokud jsem tak fér a spokojená, tak když nic jiného, nemám milenku a většinu života zašité peníze, kdybych skončila na ulici. Hlavně ty peníze by měly jít do rozpočtu, ne? Majetek mají společný, ale vše by manželce nechal a odešel s igelitkou. Je normální tak fungovat? Pán si nedávno koupil nové suv meďáka, každé dva roky má údajně nového. Já na auta nejsem, a když mi řekl, jestli nechci svézt, zakroutila jsem hlavou, že ne. Dal mi přednášku, že je to drahé auto a můj postoj není správný. V tom mi trošku přišel jak puberťák a to je mu 74let, Ale divná jsem já. Mohl by mi někdo osvětlit, proč jsem tak hrozně divná? Tady je to nestranné. Bude to objektivnější. Děkuji moc.
PS. že pořád fňuká, jak nemá peníze pomíjím. Na účtě má jistě děsítky mil. Sama o penězích nemluvím, nestěžuji si. Ale byla jsem svědkem, když nějaký jeho kámoš řekl, že potřebuje k životu 40t. a on mu oznámil, aby snížil své náklady, že to není normální. On sám potřebuje k životu 14 t. Ironicky bych jen dodala, že ze 14 t. by těžko kdy naspořil na to, co má fyzicky nebo na účtech. Ironie není závist jen rýpnutí, jaké udělil on mně. Děkuji za názory, kde špatně smýšlím (bez ironie). :kytka:

Proč ho tak rozebíráš, já bych to nechala plavat. Je to jeho věc, jak si žije, ty žij tak, jak považuješ ty za správné a na nějaké kecy se vykašli. On si stejně jednoho dne ty prachy to hrobu nevezme a ty zase možná pochopíš, že vlastně řešíš blbosti.
Příště mu můžeš s úsměvem říct, že holt každý to vidítě jinak a když nechceš, tak se s ním ani tak podrobně nevybavuj, pracovní věci a tak to jo, ale nějaké podrobnosti co kdy kdo dělal ve volném čase, jaké máte vztahy doma s rodinou atd., to bych s ním fakt neprobírala. Nech si odstup a nadhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489

Troll rekl, ze neni troll :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
26.10.19 20:14

@Slavka28 Já jsem zase v průběhu příspěvku marně přemýšlela, Z JAKÉHO DŮVODU píšeš o jeho milenkách a financích atd. Podle mě je tohle totálně zbytečné info, navíc dost soukromé - pokud je to pravda. Lidé jsou různí, o šéfovi bych si pomyslela, že je to tlučhuba, rád se třeba chvástá nebo je jen ukecaný, ale nejde mu ani tak o komunikaci, jako o to se vykecat. Příště odpověz „hmm“ a zbytečně se nesnaž, když jemu to přijde vlezlé. Jiný člověk by zase ocenil, že ho posloucháš a komunikuješ. :nevim: Jestli máš nebo nemáš vztah, to s tímto nesouvisí. Prostě tenhle dědula chce vést monolog.

Pokud mám vytáhnout kritiku i na tvoji osobu, tak opravdu popisuješ věci zcela zbytečné. Pokud jim sama přidáváš větší váhu, tak to také není zcela v pořádku. Působíš jako drbna, co by nejradši na nikom nenechala nit suchou. Neříkám, že taková jsi, neznám tě, ale trochu to tak působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová