Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to je jako normální domácí očkovaná kočka?? Jestli jo tak já bych tu polívku prohnala varem a snědla to, bylo by mi líto vylít celý kastrol jídla kuli tomu jestli to možná olizla kočka ![]()
Manzel dava kocce jist ze svyho talire, ikdyz ji jogurt tak ji dava liznout, ale mame domaci, ockovanou, odcervenou, povarila bYch a neresila
@Anonymní píše:
Dobrý večer prosím o radu, nechala jsem na lince vystydnout polevku, ale syn nedopatřením nechal otevřeně dveře a vlezla nam sem kočka od sousedů nevím jestli tu polévku neolizala byla to teda zeleninova, ale co kdyby. Mám to raději vylít? Dekuji
Vylít. Pokud tedy nechcete parazita, kterého si kočka předtím olízala z rozkroku.
@Peggy54 píše:
Manzel dava kocce jist ze svyho talire, ikdyz ji jogurt tak ji dava liznout, ale mame domaci, ockovanou, odcervenou, povarila bYch a neresila
To je super kamarádi. Zdravím, vaše Toxoplasma.
@Anonymní píše:
Je to venkovní kočka od sousedů, ockovana by měla být.
jen ta představa
. To k Vám jen tak lezou cizí kočky?
Proč by to dělala?
Neřeknu kdyby to bylo maso, ale polívku? Koček jsem už pár měla a neřekla bych, že jí polívku. ![]()
Ja bych nejen vylila polivku, ale uz bych litala po byte s hadrem a desinfekci
@Peggy54 píše:
@badaboom tak at, pro zdraveho cloveka neskodna
Kyselino sírová, zdraví neškodná, skoč do úst, že?
@Ernais píše:
Ja bych nejen vylila polivku, ale uz bych litala po byte s hadrem a desinfekci
Dobrý večer prosím o radu, nechala jsem na lince vystydnout polevku, ale syn nedopatřením nechal otevřeně dveře a vlezla nam sem kočka od sousedů nevím jestli tu polévku neolizala byla to teda zeleninova, ale co kdyby. Mám to raději vylít? Dekuji