Jiná, nebo divná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
847
26.10.19 21:30

@MeloryNox na něco jí musí ulovit. Na věk těžko, tak na love, aby ukázal, jakej je borec, že dokáže manželce dát XY, má to a to…

Jiný možnosti už nemá. Proto ta informovanost na majetek :mrgreen: Ale v diskusi se člověk dozví, že zakladatelka je závistivka :mrgreen:. Ze svý hlavy asi přehled nemá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.10.19 21:54

Podle podrobnosti uvodniho prispevku je divna. Takovy „sloh“ o nicem :nevim: sotva jsem to docetla a to jen proto, ze jsem si rikala, co z toho vyleze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
26.10.19 22:04

@vodolejka z mýho pohledu je nezkušená a důvěřivá. A asi tam hrajou roli rodinný ztráty.
Názor na dědka mám pořád stejnej. A jak už tu byl, tak se šéf rozhodně nechová. Z mýho pohledu je důvod jasnej, chce jí do postele a proto se jí snaží uchvátit penězma, co všude táhne a kolik má. Taky s tím autem. Se škodovkou by asi moc parády neudělal, tady se může třeba chytit. Ale jak psala, auta jí neberou. Asi tahá za špatnou niť. A noční esemeska taky bez úspěchu. Dávám tomu měsíc než se jí pokusí někde ohnout. Když s ním bude sama pochopitelně, Ženatej si nemůže dovolit obecenstvo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.10.19 22:10

@Hamouzka jj s dedkem je to pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
26.10.19 22:16

@vodolejka ať je jakej chce, tak určitě nepovídá každýmu na počkání, co má, co platí. To by se našlo kamarádíčků, co chtěj půjčit. Že jí o sobě oznámil tolik osobních věcí - peníze, majetek, milenky, to není samo sebou. Takový věci se říkaj snad jenom tomu, s kým to postelově potáhneš :mrgreen: Nebo tím naznačil, že bude další v řadě a chtěl oťuknout, jak zareaguje. Reakce na milenky by mě zajímala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
27.10.19 15:46
@Hamouzka píše:
@vodolejka z mýho pohledu je nezkušená a důvěřivá. A asi tam hrajou roli rodinný ztráty.
Názor na dědka mám pořád stejnej. A jak už tu byl, tak se šéf rozhodně nechová. Z mýho pohledu je důvod jasnej, chce jí do postele a proto se jí snaží uchvátit penězma, co všude táhne a kolik má. Taky s tím autem. Se škodovkou by asi moc parády neudělal, tady se může třeba chytit. Ale jak psala, auta jí neberou. Asi tahá za špatnou niť. A noční esemeska taky bez úspěchu. Dávám tomu měsíc než se jí pokusí někde ohnout. Když s ním bude sama pochopitelně, Ženatej si nemůže dovolit obecenstvo :mrgreen:

Co by s ní v posteli dělal. :mrgreen: Je mu stačí si sáhnout a pak o tom dlouze hovořit.

• Citovat
  • Upravit
847
27.10.19 15:58

@Uslava Se nadopuje, ne? :mrgreen: Ráno jsem na to myslela a došla jsem k názoru, že si možná některý podobným stylem života nebo chováním, neumím to pojmenovat, nechtěj připustit, že to maj za pár. S mladou kostí se cejtej mladší. To není jako babča někde v papučích :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová