Jména

• Otevřená skupina

Řešíte jména pro mimi? Tak pojďte sem.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

589
19.3.11 10:18

jména

moje dcera se jmenuje Kateřina pro kluka jsem měla Samuel.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
8.6.12 13:47

jména

moje dítě se jmenuje Petr a pro holku jsem měla Adéla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
5.10.12 03:06

Ahojky obnovím diskuzi…Můj pvní syn se jmenuje Adam. Kdyby to byla holčička, tak se dohadujeme ještě na sále. Já chtěla Adélku nebo Adrianu a manžel Samantu…
Teď řešíme otázku jak pojmenujeme druhé až se zadaří. Chceme aby opět začínalo na písmeno A.
Pro holku máme hned několik variant: Alice, Amélie, Annabela, Adriana, Anna, Ariadne, Ariana, Aurélie
Ale za to pro kluka jen : Artur, Aleš, Alex (za mě by to byl jasný Alex :) )
Další problém je s příjmením Maruška :lol: k tomu vybrat křestní je někdy oříšek.
Hoďte do placu návrhy a co vám příjde nejlepé „zvučné“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.10.12 23:27

My máme teda problém vybrat jméno na chlapečka. Manželovi se nic nelíbí:D
Mě se líbí Dominik, Dan, Erik, Leoš. Erik se docela líbí i manžovi, ale jak ho oslovovat zdrobněle? Eričku? - to je takový divný, a dlouhý. Pro holčičku jsme měli Anetku. A Alex se nám taky líbíl. Ale jelikož máme příjmení na Z, tak konec X a Z se tak nějak mele. Ale Alex Maruška zní dobře:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
31.10.12 20:25

A co Erášku :) Alex Maruška zní fakt dobře, viď ;) Erik je krásné jméno i pro holčičku Erika je fakt hezké.
Mě jde i o to aby to nebylo tak hodně používané. Když se sejde deset Adamů v první třídě tak je to nemilé jak pro děti, tak hlavně pro učitelky :)
Já osobně si myslím, že spíš budu muset pátrat po holčičím jméně. Podle začátku těhu (zvracení, žaludek na vodě a nechuť k jídlu) to vypadá, že mám pod srdcem cácorku:)
Jo a ve vedlejší vesnici mají Anastázii a říkají ji Stázko..Taky celkem hezké a hlavně neobvyklé jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
25.4.13 18:37

Ahoj, ahoj
U nás holčička bude buď Charlotte nebo Rozárka, ale Charlottka se mi líbí víc…Chtěla jsem Emičku nebo Natálku, ale ve školce je jedna slečna- jmenuje Natálie Ema a je to rozmazlené smráďátko, takže tahle jména už se mi znelíbila.
Klučičí Matyáš, ještě se mi líbí Ondřej, ale to mám zakázené!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny