Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
elizabeth?? nebylo to v nejakem filmu?? me osobne se takove jmena moc nelibi, bez urazky me to prijde jako jmeno z nejake telenovely jako je treba Esmeralda ![]()
@pavoucica píše:
Co říkáte na Elizabeth???
Taky se mi nelíbí, ale hlavně se musí líbit vám ![]()
Elizabeth je staroanglické jméno, je to vlastně Alžběta…Ale Esmeralda to bych snad ani nikdy nedala to je opravdu humus ![]()
Elizabeth je krásný, ale myslím, že by si s ním holčička užila: bude muset hláskovat (hodně lidí nebude vědět, jestli je se S nebo se Z), a pak taky záleží, jaký by k tomu bylo příjmení. Třeba Elizabeth Kučerová, to bych dítěti neudělala.
No byla by Elizabeth Marie Brůžová (Marie dostane až ji budeme křtít)a myslím že to zní hezky neba pak Ema Marie Brůžová to je taky moc pěkný…máme dilema ![]()
@pavoucica píše:
No byla by Elizabeth Marie Brůžová (Marie dostane až ji budeme křtít)a myslím že to zní hezky neba pak Ema Marie Brůžová to je taky moc pěkný…máme dilema
Jméno, které získáváš při křtinách ale běžně neužíváš. To jen kdybys jí zapsala dvě jména na matrice tak by byla Elizabeth Marie, jinak by byla jen Elizabeth Brůžová.
Jak jsem psala už výše, jméno se mi nelíbí
takže nemůžu posoudit ani kombinaci s příjmením. Ale jednu Elizabeth s českým příjmením znám (už má čtrnáct ale nestěžovala si, že by někdo něco říkal..
Teda jako nesnáší když jí někdo říká Elizabeth nebo Bety musí se jí výsostně říkat ELI - no puboška
)
Já vím že se jméno při křtu většinou nepoužívá, ale jako celek to pusobí hezky, ta je asi jenom věcí vkusu…
tak my budeme mít Viktorii Timeu Marácz /přítel je madar/ Viktorku chtěl on a já zase prosazovala Timeu,no a ono to podle mě nakonec dohromady nezní tak špatně-celé jméno to změkčuje
Elizabeth je krasne jmeno, vubec bych ji nedavala do jednoho pytle s Esmeraldou
I s ceskymi prijmenimi se mi libi ![]()
@Bramborek píše:
Amálka je taky pěkné, ale my se už rozhodli bude to Sára
Sára je krásné.
![]()