Jména roku 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2379
10.4.13 21:55

Mě se náhodou jméno – Quentin líbí, krásné jméno a samozdřejmě ho ted každý bude srovnávat s onou „slečnou“ což si myslím, že je úplná krávovina bože :! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
10.4.13 21:55

Tak koukam, ze v roce 2013 vede bezkonkurencne sofie:-)
nam se v prosinci narodila Julinka :srdce: na kluka se mi libilo jmeno Jonáš, Adam, Albert a Vilém :D..nic z toho by mi ale neproslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
10.4.13 21:56
@Dorothea píše: :palec: krásný

dekuji a jesli se jmenujete Dorothea tak mate uchvatne jmeno:)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.4.13 22:00

Jméno to je možný pěkný, ale jenom aby to dítě dokázalo vyslovit vlastní jméno Quentin, aby s tím nemělo problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
Bohužel nejmenuju, to jsem měla připraveno spolu s Justinkou pro holčičku, ale byla jsem přehlasována. :D
@pajuleh píše:
dekuji a jesli se jmenujete Dorothea tak mate uchvatne jmeno:)!
  • Citovat
  • Upravit
1038

My jsme taky museli za Nelinku bojovat…a bylo to o to těžší, že už je to skoro 13 let :lol:. Nikdo v našem širokém dalekém okolí se tak nejmenoval, tak jsme si v okolí i v rodině vyslechli dost negativní reakce. Jenže já prostě věděla, že pokud budu mít dceru, bude to Nela. Prosadila jsem si to a nikdy jsem nelitovala…a ti co v rodině nejvíc prudili teď říkají, že nechápou, co proti tak krásnému jménu vlastně měli :roll:.
A další máme Sofinku a Danečka.
Měla jsem v merku ještě Klaudii a Veroniku, jenže to daly kamarádky, tak to bylo pasé.
Ale jedna moje známá chtěla dát Hermínu nebo Rudolfa…to jsem koulela očima i já :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
10.4.13 22:01

Ella x Samuel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
10.4.13 22:01

@Dafii Na chlapečka dáváme Adamka, krásné jméno:) mě se líbil i Alex, ale to zase neprošlo u nás :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
10.4.13 22:02
@pajuleh píše:
Ja mam Jachyma a holcicka by byla Justyna..snad priste,,jeste byl ve hre Vincent a Theodor, holcicka Thea a Josefina

Máme Justýnu, ve hře byla i Josefína a Judita. :D A ráda bych ještě Celestýnu, aby to ladilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
10.4.13 22:05
@cilly píše:
Máme Justýnu, ve hře byla i Josefína a Judita. :D A ráda bych ještě Celestýnu, aby to ladilo. :mrgreen:

jezis Vy se mate:)Justyna je uchvatne jmeno! tak snad druhe bude holcicika:)Celestyna je taky krasna,,jeste se mi moc libi Johana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
10.4.13 22:05
@Dorothea píše:
Bohužel nejmenuju, to jsem měla připraveno spolu s Justinkou pro holčičku, ale byla jsem přehlasována. :D

skoda no, taky jsemmely hadky Jachyma jsem si uz ale vybojovala:) a jak se jmenuje mala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
10.4.13 22:07
@pajuleh píše:
jezis Vy se mate:)Justyna je uchvatne jmeno! tak snad druhe bude holcicika:)Celestyna je taky krasna,,jeste se mi moc libi Johana

Jj, mě se to jméno taky moc líbí. Nad Johankou jsme taky uvažovali. Ale nemám ráda tu debilní písníčku o Johaně s dlouhejma nohama. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
10.4.13 22:10
@cilly píše:
Jj, mě se to jméno taky moc líbí. Nad Johankou jsme taky uvažovali. Ale nemám ráda tu debilní písníčku o Johaně s dlouhejma nohama. :cert:

jo je pravda ze tohle mi taky u toho jemna vadilo…Ale v tom si clovek nevybere, kdyz se me nekdo zepta jak se jmenuje maly a ja reknu ze Jachym, tak prvni je hod ho do stroje, uz mi to zacina dost stvat, je to porad dokola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.4.13 22:11

Máme Lucie, Michael a Martin. Teď se mi líbí Matyáš a Terezka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
10.4.13 22:12

My s našim echt českým příjmením končícím na „š“ jsme se rozhodli pro klasiku, takže máme Michala, Annu a v únoru se nám narodil Marek. Ve hře byla během toho času i tato jména:
David (po tatínkovi, ale ten nechtěl)
Antonie (kdo ví proč je z ní nakonec Andulka :mrgreen: )
Já bych chtěla třeba i Bětušku nebo Madlenku. Ale Alžběta ani Magdalena už prostě tak pěkně nezní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí