Jména roku 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2596
20.4.13 22:57

Ahoj chtěla bych se zeptat maminky co říkala že má Rudolfa jak mu říkáte. Jsem ted na začátku těhu a můj tatínek který zemřel v roce 2002 se jmenoval Rudolf mě hrozně láká dát tohle jméno k příjmení se hodí bezvadně. Na chlapa mi to přijde skvělí jméno ale nevím jak říkat tomu mrnouskovi.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.4.13 23:00

@zuzan Mám kamarádk a ti mu říkají Rudolfku a kámoška taky Faldíku a musím říct, že to druhé mi příjde supráceké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
21.4.13 09:45

@zuzan Můj tchán a švagr jsou Rudolfové a myslím, že je to hezký jméno. Tchánovi říkáme jednoduše Rudo a švagrovi Rudy :P a jako malej může být Rudynek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.4.13 12:09

My čekáme holčičku a bude to Františka - Fanynka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8438
21.4.13 12:26

My budeme mít buď Sabinku nebo Kubíčka. Chlapečka bych chtěla Sebastiána, ale přítel moc nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Inka8
21.4.13 19:56

Ahojiky,,holky"kamaradka ma Klotyldu, nikdy by me toto jmeno nenapadlo nekomu dat :mrgreen: Jinak u nas frci Jindriska, Oldriska, Sofie, kluk Tadeasek, Matyas :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
287
21.4.13 20:15

U nás by byl chlapeček Denis, ale jelikož čekáme holčičku, tak to nejspíš bude Nikol.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.4.13 09:42
@Šárýsek píše:
některé děti jak koukám budou chudáci…ty jména hrůůza :cert:

Chudáci jsou podle mě lidi s omezeným názorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.4.13 08:46

Teda holky, díky za inspiraci…mrknout sem je lepší než hledat v knize :) Mně se líbí plno jmen, u holčičky asi nejvíc Madlen, potom Laura, Timea, u kluka Oliver, Tobias, Sebastian. Ještě, že mám ještě čas do října :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.4.13 08:54

Ahojki maminy :-) my jsme se na holčičce zhodli hned to by byla Natálka, ale jelikož nám oznámili že to bude kluk, tak nám s přítelem začal boj, pže na klučičím to jsme se nemohli zhodnout vůbec :-) ale nakonec jsme vymysleli Šimona. Dál se mi líbil ještě Sebastián nebo Samuel. Tak hodně štěstí při vybíraní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
23.4.13 09:11

Ahoj holky, tak my mame Vojtíška. jelikož se narodil 14.2. tak rodina přemlouvala, ať mu dáme jméno Valentýn, ale do toho jsme nešli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
23.4.13 09:30
@Seizdra píše:
Hermenegilda X Sigfíd :palec:

Neznáme se, ale fakt čekám až porodíš a jestli to opravdu bude ta Hermenegilda :D

• Citovat
  • Upravit
478
23.4.13 09:32

Ahoj hokky máte vybrané pěkné jména. První dcera se jmenuje Maruška. A teď čekáme druhé když to bude holčička tak Amálka a když kluk tak Ondřej. Ještě že se dá malá ošálit pořád chce Matěje nebo Jirku na to j :) sme ji řekli, že pokud v nemocnici řeknou že jich je moc tak to jméno nebudeme moc dát tak to vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.4.13 09:40

@vranka1050
Vy jste teda lháři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
23.4.13 09:47

My máme Adélku a za dva roky pokud se zadaří tak je ve hře Matyáš/David a holka asi Marie nebo možná Lea :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky