Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat maminky co říkala že má Rudolfa jak mu říkáte. Jsem ted na začátku těhu a můj tatínek který zemřel v roce 2002 se jmenoval Rudolf mě hrozně láká dát tohle jméno k příjmení se hodí bezvadně. Na chlapa mi to přijde skvělí jméno ale nevím jak říkat tomu mrnouskovi.
ZUZAN
@zuzan Mám kamarádk a ti mu říkají Rudolfku a kámoška taky Faldíku a musím říct, že to druhé mi příjde supráceké ![]()
@zuzan Můj tchán a švagr jsou Rudolfové a myslím, že je to hezký jméno. Tchánovi říkáme jednoduše Rudo a švagrovi Rudy
a jako malej může být Rudynek
My budeme mít buď Sabinku nebo Kubíčka. Chlapečka bych chtěla Sebastiána, ale přítel moc nechce ![]()
Ahojiky,,holky"kamaradka ma Klotyldu, nikdy by me toto jmeno nenapadlo nekomu dat
Jinak u nas frci Jindriska, Oldriska, Sofie, kluk Tadeasek, Matyas ![]()
U nás by byl chlapeček Denis, ale jelikož čekáme holčičku, tak to nejspíš bude Nikol.. ![]()
@Šárýsek píše:
některé děti jak koukám budou chudáci…ty jména hrůůza
Chudáci jsou podle mě lidi s omezeným názorem.
Teda holky, díky za inspiraci…mrknout sem je lepší než hledat v knize
Mně se líbí plno jmen, u holčičky asi nejvíc Madlen, potom Laura, Timea, u kluka Oliver, Tobias, Sebastian. Ještě, že mám ještě čas do října ![]()
Ahojki maminy
my jsme se na holčičce zhodli hned to by byla Natálka, ale jelikož nám oznámili že to bude kluk, tak nám s přítelem začal boj, pže na klučičím to jsme se nemohli zhodnout vůbec
ale nakonec jsme vymysleli Šimona. Dál se mi líbil ještě Sebastián nebo Samuel. Tak hodně štěstí při vybíraní ![]()
Ahoj holky, tak my mame Vojtíška. jelikož se narodil 14.2. tak rodina přemlouvala, ať mu dáme jméno Valentýn, ale do toho jsme nešli ![]()
@Seizdra píše:
Hermenegilda X Sigfíd
Neznáme se, ale fakt čekám až porodíš a jestli to opravdu bude ta Hermenegilda ![]()
Ahoj hokky máte vybrané pěkné jména. První dcera se jmenuje Maruška. A teď čekáme druhé když to bude holčička tak Amálka a když kluk tak Ondřej. Ještě že se dá malá ošálit pořád chce Matěje nebo Jirku na to j
sme ji řekli, že pokud v nemocnici řeknou že jich je moc tak to jméno nebudeme moc dát tak to vzala.
My máme Adélku a za dva roky pokud se zadaří tak je ve hře Matyáš/David a holka asi Marie nebo možná Lea ![]()