Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@farska píše:
Ahoj, jmena deti viz metry a ted asi Valentyna..
tyjo pátá holka ![]()
jinak mám Viktora, rodině se to doteď nelíbí..
pro holku jsem měla Dorotu.. a kdyby bylo někdy druhé, líbil by se mi Robin a Irina
@Ronaldova píše:
Nam prijmeni na Š zacina.. Prave a zrovna je takove šišlave
My jsme meli pro kluka Samuel Sembol
a nedali jsme si to vzit a to bylo kolem toho reci! hold to vyslo ze mame holku ![]()
My jsme měli na holku Justyna ale jelikož se nám prvorozený narodil kluk tak máme jméno Justyna už vybrané i pro druhorozené dítě (pokud se za pár let zadaří
a pokud to bude opět kluk tak Christian ![]()
Mám Richarda, to se mi líbí nejvíc. Teď váhám, přemýšlím nad Davidem a holčičku bych hrozně moc chtěla Ráchel, ale nikomu se to nelíbí, ani tátovi, tak nevím, jestli mi to do porodky podepíše. Jestli ne, tak jsem s výběrem v koncích, jsem se na tom zasekla, že se mi jiná jména už tolik nelíbí.
My máme doma Kristiánka.
Holčička měla být Nela, jak sem pročítala příspěvky tak dost populární v roce 2013 ![]()
Ahojky kecalky…tak my s manželem taky už máme vymyšleno ![]()
Pokud to bude holčička bude to Laurinka a pokud to bude chlapeček bude po tátovi, což si prosadil, takže Radeček:)
Pro první dítko jsme měli jména - Vanessa, Samantha, Sophie a pro kluka Daniel, Petr, Vladimír, Zdenek… Nakonec je Viktorie..:-)
A pro druhé dítko Valentýna, Vanessa a pro kluka Daniel, Damián, Lucas, Zdenek, Samuel..a nakonec je to Daniel..:-)
Já jsem strašně chtěla Bereniku
nebo Vojtíka ale byla jsem přehlasovaná takže máme Elenku ![]()
Mame Rudolfa. Je jedinej v cely evidenci u naseho detskeho doktora
Je to krasny jmeno a ma spoustu variant. Pripada mi ze v dnesni dobe je strasne caste jmeno Nela, Nina, Sofie, Vanessa, Viktorie/Daniel, Samuel, Sebastian, Maxmilian. Ale kazdyho vec.
@jesenka33 píše:
Já jsem strašně chtěla Berenikunebo Vojtíka ale byla jsem přehlasovaná takže máme Elenku
Bereniku bych taky jednou chtěla pro holku
moc pěkný jméno
Chtěla jsem Alexe nebo Daniela, ale ani jedno neprošlo. Čekáme Šimona, holka by byla Beata. Ja chtěla Lauru, ale třeba si ji příště prosadím ![]()
Máme doma Matyáše, druhé buď Šimon nebo Ema (pohlaví si necháváme až k porodu).