Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@fishtamin no, mě teda na kráse to mrně ubírá a zvracím furt..:D V sobě cítím, že to je holka, ikdyž jsem chtěla kluka, teď chci praví opak (možná to je tím, že si to myslím, nevím:D).. V každém případě bych chtěla vydržet si to nenechat říct, tak doufám, že to vydržím.. je mi jasný, že budou ještě horší otázky..:D opravdu se těším až se budou v březnu ptát „tak už?“…Ještě že mám času dost, protože si myslím, že budu schopná ještě jména změnit:D
Zdravim vsechny maminky. Tak po necekane navsteve nemocnice na bezne kontrole si koncem tydne povezeme naseho prvorozeneho synka Alexandra domu. Tem co na sve deticky stale cekaji drzim palecky
Ahojky holky moc se mi líbí jméno Mikuláš ( Miky )jen nejsem rozhodnutá, zda by tím jménem netrpěl. Co myslíte?? U nás žádný zatím není.
![]()
@Pavca3388 píše:
Ahojky holky moc se mi líbí jméno Mikuláš ( Miky )jen nejsem rozhodnutá, zda by tím jménem netrpěl. Co myslíte?? U nás žádný zatím není.![]()
u nás jeden je a myslím, že tím trpět nebude. Tedy v dopělosti, ve škole si s tím asi trochu užije, ale nemyslím, že by to bylo něco, co by ho položilo…
![]()
@Pavca3388 píše:
Ahojky holky moc se mi líbí jméno Mikuláš ( Miky )jen nejsem rozhodnutá, zda by tím jménem netrpěl. Co myslíte?? U nás žádný zatím není.![]()
Krásný jméno. ![]()
Krásný je a moc… ale fakt se rozhoduji… už ani kvůli tomu pomalu nespím.
Co se týče rodiny nebyly by proti.. jen nechci, aby byl zbytěčně terčem výsměchu.
aby mi to nevyčítal..
Dnes je ale zase tolik neobvyklých jmen, že to možná děti ani už tak neberou, jak bylo za nás. Fakt nevím..
![]()
Jméno Mikuláš se mi moc líbí. Když jsem byla s bývalým manželem, tak jsem ho chtěla dát. Teď už budeme muset vymyslet něco jiného… Takže za mě ANO ![]()
@Pavca3388 píše:
Máme doma jednoho předškoláka a jménem teda netrpí, ve školce ani na kroužcích, zatím
vždyť je to normální jméno jako Jan, Antonín atd.