Jména roku 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6971
27.8.13 20:23

@fishtamin no, mě teda na kráse to mrně ubírá a zvracím furt..:D V sobě cítím, že to je holka, ikdyž jsem chtěla kluka, teď chci praví opak (možná to je tím, že si to myslím, nevím:D).. V každém případě bych chtěla vydržet si to nenechat říct, tak doufám, že to vydržím.. je mi jasný, že budou ještě horší otázky..:D opravdu se těším až se budou v březnu ptát „tak už?“…Ještě že mám času dost, protože si myslím, že budu schopná ještě jména změnit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.11.13 09:39

Zdravim vsechny maminky. Tak po necekane navsteve nemocnice na bezne kontrole si koncem tydne povezeme naseho prvorozeneho synka Alexandra domu. Tem co na sve deticky stale cekaji drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
11.12.13 07:26

Ahojky holky moc se mi líbí jméno Mikuláš ( Miky )jen nejsem rozhodnutá, zda by tím jménem netrpěl. Co myslíte?? U nás žádný zatím není. :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
11.12.13 07:33
@Pavca3388 píše:
Ahojky holky moc se mi líbí jméno Mikuláš ( Miky )jen nejsem rozhodnutá, zda by tím jménem netrpěl. Co myslíte?? U nás žádný zatím není. :) :think:

u nás jeden je a myslím, že tím trpět nebude. Tedy v dopělosti, ve škole si s tím asi trochu užije, ale nemyslím, že by to bylo něco, co by ho položilo… :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.12.13 07:34
@Pavca3388 píše:
Ahojky holky moc se mi líbí jméno Mikuláš ( Miky )jen nejsem rozhodnutá, zda by tím jménem netrpěl. Co myslíte?? U nás žádný zatím není. :) :think:

Krásný jméno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
11.12.13 07:39

Krásný je a moc… ale fakt se rozhoduji… už ani kvůli tomu pomalu nespím. :D Co se týče rodiny nebyly by proti.. jen nechci, aby byl zbytěčně terčem výsměchu. :roll: aby mi to nevyčítal.. :think: :think: Dnes je ale zase tolik neobvyklých jmen, že to možná děti ani už tak neberou, jak bylo za nás. Fakt nevím.. :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.12.13 07:44

Jméno Mikuláš se mi moc líbí. Když jsem byla s bývalým manželem, tak jsem ho chtěla dát. Teď už budeme muset vymyslet něco jiného… Takže za mě ANO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
11.12.13 07:47
@Pavca3388 píše:

Máme doma jednoho předškoláka a jménem teda netrpí, ve školce ani na kroužcích, zatím :) vždyť je to normální jméno jako Jan, Antonín atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí