Jména roku 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1269
8.7.13 16:50

Ahoj :) my cekame holcicku a porad se rozhodujeme jestli dat jmeno Emilie nebo Ema :nevim: ktere se vam libi vic? Me spis Emilka, ale bojim se, ze ji budou rikat Milko, Milo atd… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
8.7.13 16:53

. @abeceda.27 my Adelku nebo prave Ellu. Tak je jedno kdy se narodi, svatek si prizpusobime, at to ma hezky rozprostreny po celej rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
8.7.13 16:54

@Luciis173 me si vic libi Ema. Taky jsme meli ve hre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.7.13 17:55

@Luciis173 Emilce můžete říkat klidně i Emo :palec: Emilka se mi líbí víc :potlesk: neni to tolik provařený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.7.13 18:56
@Bessi píše:
Máme Lucie, Michael a Martin. Teď se mi líbí Matyáš a Terezka. :lol:

Nevím, jak se ti povedlo se takhle trefit, ale kromě toho Martina jsou tohle jediná jména na kterých jsme se s přítelem shodli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.7.13 19:19
@Maaarťule píše:
Nevím, jak se ti povedlo se takhle trefit, ale kromě toho Martina jsou tohle jediná jména na kterých jsme se s přítelem shodli :)
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.13 08:17

Ahoj, Matyáš se nám taky moc líbil, ale už ho mají dvě moje bývalé spolužačky a měly bychom na třídních srazech přematyášováno :D Takže jsme se s přítelem shodli na Elišce a Štěpánkovi. Nechtěla jsem, aby se dítě jmenovalo po někom z rodiny, vím, jak se třeba mým sourozencům a rodičům plete pošta. A taky jsem jako dítě byla vděčná, že se žádná teta, babička apod. nejmenují jako já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patriše
12.7.13 22:28

Tak to tady tak pročítám a připadá mi, že se tady točí pořád kolem dokola ty stejné jména. Mám ráda originalitu a nemusí to být žádné exotické jméno. Vždy jsem měla zásadu, že jméno mého dítěte musí být v českém kalendáři, ale nebude se objevovat v první dvacítce nejdávanějších jmen za posledních 5 let. A pak máte zaručeno, že nebude ve třídě 5 Adámků, 4 Dominičci, 3 Terezky, 4 Adélky apod. Sama se jmenuju tak, že nás bylo ve třídš 5 se stejným jménem a svému dítěti bych to neudělala, i kdyby se mi to jméno líbilo sebevíc.

• Citovat
  • Upravit
anonimka cizinka
12.7.13 22:36

Ahoj uvažujeme o kluk -Alex a holka -Sofia jak se vam libi?:-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
3515
13.7.13 01:21

No alex super sofinek je jak maku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.7.13 01:31

My i kdyz prestoze vime co cekame, rikame miminku stale miminko, nerikame jmenem… coz pro ostatni je to zahada, jelikoz nikdo nevi co to bude… :D

Ale ve jmenech mame jasno kluk Alexander a holcicka Sabrina {jako rodice mame sve jasne}… na jmenech jsme se shodli jeste drive nez jsme planovali tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
13.7.13 01:45
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
13.7.13 11:29
@Kytkaa píše:
No alex super sofinek je jak maku 8)

no s tím jménem Alex se taky roztrhl pytel mi přijde :? nebo jsem na to možná vnímavější, že ho máme doma :) o tom jménu u nás taky bylo vždycky jasno, manžel je Alexandr, tak jsme to jen zkrátili, ať nejsou zmatky… čím víc se blížil porod, tím víc Alexů se objevovalo :mrgreen: ale neměnili jsme to, po tolika letech, co jsme v tom měli jasno, jsme to měnit už nechtěli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
13.7.13 12:24

@maluska je to opravdu hezke jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
13.7.13 13:16

@Kytkaa no rodina a okolí si zvyká, pár negativních názorů padlo :roll: jak to není z desítky nejčastějších jmen tak jsou lidi trochu vykulení :mrgreen: hlavně nechceme aby mu říkali Sašo a to je pro někoho velký problém, ale to byl další důvod zkrátit Alexandra, abychom se vyhnuli oslovení Sašo (ale už v porodnici mu jedna sestřička říkala Sašenko :zed: :lol: by mě trefilo, nejdřív jsem nevěděla o kom mluví, pak mi došlo, že o mém synovi :mrgreen: ) no a pak jsem zvědavá na babičky a tu starší generaci, jak si s tím poradí… dcera se jmenuje Elen a taky s tím byl nejdřív problém a jak si zvykli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí