Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@alexandra19 píše:
Hojky jsem sice na zacatku ale libi se mi Gabriel a holka Mariana tak co rikate diky![]()
Taky se mi líbí Gabriel
Ale napadá tě nějaká zdrobnělina? Mě akorát Gabík a to se mi moc nelíbí ![]()
@ndkv píše:
@lemanka Jeee,tak to moc dekuji za zjisteni.Mam radost, ze kvuli jmenu naseho mimiska nemusim nikam litat a zadat o povoleni.
Nekde jsem se docetla, ze Mateo s jednim T je spanelskeho puvodu a Matteo s dvema TT je italskeho. Muzes mi prosim jeste z te knizky zjistit, kdy u nas Mateo a Abigail slavi svatky? Podle me Mateo 24.2. a Abigail 9.2.,ale nejsem si tim jista. Moc dekuji.
Jo, Mateo 24.2. A Abigail buď toho 9.2., to je podle maďarské příručky, nebo 5.12., to je podle staršího kalendáře.
@Lucienkaaa Gabinek Gaba Gabos tak nejak mam kamaradku ktera ho ma
Ahoj taky se vetřu, čekáme dvě holčičky a jména máme zatím tahle Ella a Nikola, chtěla jsem teda k Elle Emmu, ale to neprošlo. Staší dcery mám Lucie a Michaela.
Než nám vyvrátili kluka měli být děti Ella a Filip ![]()
@mikela no tyhle jmena mame v top 5 manzel chce moc sofinku me se taky libila ale je ji h hrozne moc.. takze asi budu muyet zmenit jmeno..
@Kytkaa Tak dej místo Sofinky Stefinku
Je to Stefanie a svátek má na Štěpánku ![]()
Hezkou neděli holky
. Tak my máme Natálku (v září 11 let) a když jsme vybírali tohle jméno, bylo jich málo. Za to o dva, tři roky později se s Natálkama roztrhl pytel. Ted máme druhou holčičku, o které jsem si do 17tt myslela, že to bude kluk ( Eliass), ale nakonec máme Elissu. Zatím jsem tohle jméno neslyšela, tak doufám, že to tak i zůstane
.
@Kytkaa je to tak, my když dávali sofie a ema, tak ještě nikde nic a nejednou jich je všude kolem plno ![]()
@Fazolka21 píše:
@lindeys Elissa? To je moc pěkný jméno
Děkuji ![]()
@lindeys
Elisa jsem chtěla dát mladší dceři, taky se mi moc to jméno líbí
, ale už jsme měli doma Melisu. Tak se mi to zdálo divné mít holky Melisa a Elisa, tak máme nakonec Patricii. A benjamínek je Max.
@mikela a víš proč jich je plno no protože jsou to moce hezká jména ![]()