Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eva_2013 mame podobny tip na jmena…u nas take bud sofinka nebo viki
jeste zustavala ve hre emicka ale to uz asi ne…
Jj, my jsme takova „míchaná“ rodinka
tatínek slovák, maminka vietnamka a poznali jsme se v čechách..tak proto ten výběr
taky jsem moc chtěla Emmu a Ellu, ale to na vyfoukli ![]()
@Zuzik86 píše:
Holky slysely ste nekdy jmeno Elodi? Slysela sem ho v jednom FR filmu a docela se mi libi, ale asi mi to doma neprojde
je to Elodie a cte se to jak jsi to napsala ty.
Holky, jak je to teda s temi cizimi jmeny? Musi se o jejich schvaleni zadat az nekde v Praze nebo staci, kdyz je to jmeno zapsane v knizce od Knappove-Jak se bude vase dite jmenovat? Chceme s manzelem kluka Matea a holku Abigail, tak nevim.kde to mam zjistovat. ![]()
Ahojky taky přidám svoje favority pro holčičku Agátka nebo Timea - která by mi sto pro neprošla, ale já se do toho jména prostě zmilovala ![]()
Hojky jsem sice na zacatku ale libi se mi Gabriel a holka Mariana tak co rikate diky
![]()
Jo taky parada mamka se dnes divala na hooda a rikaa ze je ji to jmeno podobne a Mariana je v hoodovi
Mariana krasna panna ![]()
@alexandra19 píše:
Hojky jsem sice na zacatku ale libi se mi Gabriel a holka Mariana tak co rikate diky![]()
v knize jmen píší, že moderní podoba Marie je Mia, mi se teda víc jak Mariana, Marie, Mária líbí Mia
Divala jsem se podle toho jak je to pocetne v cr a tak nevim ted to nemyslim jako srandu ale vazne@Kelsey mam kocku Miu Mildred Heidi a lili tak bych volala na
kocku a na dite stejne ne? nevim co rict
U nás kluk Preston nebo Parker a holka Charlottka nebo Mia