Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Denpry dekuju
ja bych dala cesky v CR… mozna Liliana
Libi se mi i Emma, sle tech je vsude celkem dost ^_^
@Tamtama jó ty babičky
a přitom co je na Viktorovi
má takových variant a zní to dobře
Lilian jsem měla spolubydlící na vejšce a je to krásný jméno se spoustou zdrobnělin ![]()
@Blešík Lilian - Lilien - Liliana, mě to přijde to samé, stejně je z toho nakonec Lily
![]()
@ropucha 02 Robin a Daniel souhlasím
super jména stejně jako Alex
ten Max je taky dobrej
Lily se mi moc líbí, pokud budeme mít nakonec holčičku a bude to Linda tak to bude jedna z variant oslovení - líbí se to mně i manželovi… Lilian se mi moc nelíbí a k příjmení nám to teda vůbec nejde
@maluska Linda je pěkné, ale vždy se mi vybaví ta ošklivá nadávka
I když já to se jménem taky zrovna nevyhrála ![]()
@Denpry jj to mi říkalo dost lidí
proto to už nikde moc neříkám a nechci si to nechat kazit
zas mám pocit, že dnešní děti si nadávají jinak než do pindy, když to kolikrát slyším na hřišti, tak je pinda ještě krásný ![]()
a vlastně skoro na každé jméno se dá něco vymyslet
no snad mě dcera jednou nebude proklínat ![]()
No my budeme mit bud jenom Lilly, nebo Lilly Ann oddelene. Liliana by byla spis jenom ceska varianta, jinsk Lilly byla v anglii popularni, ale ted uz ty typicky jmena taky upadaj! Lidi tady pojmenovavsj Rihanna a Beyonce a ja nevim, co vsechno :/ ![]()
@maluska Ne, to už „pinda“ nebude IN ![]()
@BABIES Naše dcera se jmenuje Magdaléna Anna, má dvě jména, jako bude mít (asi) i vaše Lillinka
Lilly Ann - Lilly Anne, moc pěkné kombinace
Jinak ani jedna, co jsi napsala jako příklad nemají Lilly
Beyoncé má Blue Avy a Rihanna ještě děti nemá ![]()
@Denpry já to pochopila tak že lidi v anglii dávají svým dětem jména Rihanna a Beyonce ![]()
@maluska Aha, já to špatně přečetla, já myslela, že Lilly mají třeba Riri nebo Beyoncé, tak to se Babies omlouvám a červenám se ![]()
@Denpry jasně
převážně sme jí říkali Lili, Liluško, Lilku, Lilečku. m Za mě nejhezčí Liliana, s „e“ mi to přijde divný, ale já jsem konzerva ![]()