Jména roku 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elenkazed
21.5.13 08:12

@Meruu No u nás jak kdo..Máme vybranou Regínku pro holčičku a někteří to nechtějí akceptovat. Prý se nedá skloňovat- přitom normálně dá. Že není v kalendáři- a je v kalendáři. A pak nabízejí jiná jména s tím že co když malá nebude umět R tak mi nabídli Karolínu-tam je R taky :mrgreen: :mrgreen: Jako babičkám se líbí, ale sestřenice a širší příbuzenstvo pindá. Ale mě je to fuk, je to přece moje dítě a já jim do jejich dětí taky nekecala… :)

• Citovat
  • Upravit
976
21.5.13 08:14

@Meruu kasli na ne. Je to tve dite, pojmenovat si ho muzes jak chces :hug: nam do toho keca pritelova nevlastni matka. Prvne hlasila ze mala neni jeho a ted se ji zas nelibi jmeno Adelka. Takze na just bude Adelka, at se treba na hlavu stavi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
21.5.13 08:19

@wery85 přesně ;-) Taky čím víc lidí mi do toho kecá s ještě absolutně scestnými argumenty, tak se mi to jméno líbí víc a víc :mrgreen: :mrgreen: Sice máme potvrzenou holčičku, ale klučičí jméno musí být taky, ale na to se nikdo neptá, škoda…By byli možná rádi i za tu Regínku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2127
21.5.13 08:27

A co rikate na jmeno Abigail? Me se moc libi, ale vsichni rikaji, ze se to pro ceske miminko moc nehodi. :nevim: A hlavne, kdyby to byl kluk, tak manzel chce Simona. Takze nevim, kdyby se nam jednou postestila i holcicka i chlapecek, jestli kombinace techto jmen nebude znit divne… Jinak mam v zasobe jeste Lauru, Emmu, Natalku nebo Terezku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.5.13 08:27

@Meruu Mě nejvíce dorazilo, když jsem se dozvěděla, že manželka od přítele bratra o mě rozhlašuje po kamarádkách, že ještě že je přítel rozumný a ty šílené jména mi vymlouvá, jinak kdoví jak by se to naše chuďátko jmenovalo. A to jsem tehdy navrhovala jména jako Samuel, Štefan, Viktor, Kristián, Kryštof, Sebastián, Marián takže nic co by bylo exotické, a to jsem si myslela, že jsme docela kamarádky, takže jsem to s nimi přestala řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
21.5.13 08:37

Tak ja jsem tentokrat na 100% presvedcena, ze jmeno budeme znat jenom ja a manzel, na nazor sirokeho pribuzenstva nejsem vubec zvedava :cert: se nemuzem domluvit my dva a jeste teticky do toho! Ja bych brala moderni i cizi jmena, manzel je konzervativni. U holcicky bych chtela Vivien, Charlotte, Isabella, z tech beznejsich Emma nebo Sofie. U kluka jsem i ja bezradna docela se mi libi Max nebo Maxim, Sebastian. Ale i po procteni diskuze nemuzu prijit na nejake dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
21.5.13 08:56

@kačka25 já mám v „pácu“ Eliáše a Melichara  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
976
21.5.13 09:33

@elenkazed já už jen čekám až zas bude něco mít, že jí odpálkuju něčím jako: jsem vám do toho taky nemluvila, tak do toho nemluvte vy mě! Už se na to vyloženě těším :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
21.5.13 10:01

My máme doma Filipa narozenýho 2.6, svátek má 26.5 :lol: a čekáme Denise nebo Michaelu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
21.5.13 10:35

Moji mamce se moc Viktorie nelibi, zbytek s tim nemel extra problem…a Jonase jsem zatim s nikym neresila, stejne jsem vic pro Ondreje (i kdyz ten svatek :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.5.13 12:19

Tak já nejsem pro taková ta americká jména, zdá se mi tady v ČR divný, ale taky by mě nenapadlo, to někomu vymlouvat, každý má dost času si jméno pro své dítě rozmyslet tak určitě zváží všechna pro a proti
my tenkrát u dcery řekli že to bude Elenka ale spousta příbuzných blbě slyšela a mysleli že Alenka :mrgreen: (po mamince) takže to neřešili, my to nějak nerozváděli a pak Elen nemohly pobrat jediné babičky - jedna se dokonce ptala co se nám to teda narodilo jestli holka nebo kluk když je to Elen :zed: :lol: teď se všem to jméno libí a nikdo s ním problém nemá
teď pohlaví nevíme ale když už na to přijde řeč tak říkám že bude kluk po tatínkovi ale není to tak úplně pravda bude jen Alex (a to už by nám určitě někdo vymlouval ať dáme přímo Alexandr, ale my se chceme vyhnout oslovení Sašo :roll: ) a holku jsem chtěla Lindu a to jsem slyšela že jí budou nadávat Linda pinda :roll: takže jsem to rychle utnula a nikomu jména neříkám, odvedu řeč, řeknu že si nejsme ještě jistí atd. i když je fakt že 100% domluvení fakt nejsme a že díky tomu že nevíme pohlaví tak se na ta jména fakt tolik lidi neptají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.5.13 14:07

@Meruu moje babička po oznámení jména prohlásila, že jestli dám Viktora, bude mu radši říkat třeba Petře.. :cert: ale od narození už rodina připomínky nemá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.5.13 14:55

@Mikejla_a No, já mému říkala pouze Jonáši nebo Jony, jinak to nešlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
21.5.13 15:32

@Tamtama - jeden nas kluk se jmenuje Viktor a za me je to nejlepsi jmeno, ktere jsme dali (mame tri kluky), z meho pohledu ma hodne super variant na oslovovani. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
21.5.13 18:06

Nám se v únoru narodila Adélka :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat