Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takových krásných jmen, ze nedokazu vybrat
každý mesíc jiny favorit ![]()
Zdravím
. My budeme mít Vincenta
.Víme, že to bude kluk. Ale holčičku jsme chtěli Violku nebo Beátku
.
Chtěla bych Viktorii nebo Ondřeje
ale Ondřej je na můj termín porodu, tak přemýšlím, zda to řešit
Partnerovi se líbí Karolína a ve hře je ještě Jonáš ![]()
@verrru Budeme mu říkat Vincku
. Se nám to líbí
. Jinak děkuju a ty máš jaké jména? ![]()
@Tamtama Jó to je taky dobrý
. Jsem právě přamýšlela jak Vinckoj říkat zdrobněle a přišla jsem pouze na Viný, je to takový měkký.
. ale Vinnie je zajímavý
.
@Mikejla_a My také chtěli Viktorku a Jonáš je můj exmanžel, takže to by neprošlo
Navíc, to skloňování je hrozné ![]()
Co se tyce holcicich jmen tak za nas -Sofie - Soňa - Ema - Natalie - Kristyna - Isabel - Viktorie
U klucika mame jasno - Michal (druhy favorit Ondrej)
Jak reagují Vaši nejbližší příbuzní na výběr jména pro prcky? Z mojí strany příbuzenstva, zažívát skoro peklo kvůli výběru jména.. Vincek prostě vůůbec neprošel. Až mi je teda kolikrát do breku, když musím poslouchat ty narážky, že je to hnusný jméno, že nic horšího není a ať se vzpamatuju…trošku to mrzí. Jim do toho určitě taky nikdo nekecal. ![]()
@Meruu Nejlepší je jim jména neříkal, potom až se miminko narodí už si nikdo nedovolí říct, že je to hnusné jméno. Já také jakékoliv jméno vypustím z pusy tak mě je zkritizováno rodinou z přítelovi strany a proto to řeším jen s mojí rodinou a oni se jméno dozví až po porodu.
@judy03 No vidíš to. To je dobrý nápad. Tak až budem čekat druhý, tak to tak udělám a možná, že jim i dojde proč se jim to neříká.
@judy03 souhlasím, fakt lepší jména neříkat, hodně lidí má potřebu do toho kecat… teda najdou se i lidi, co to okomentujou i pak po porodu, ale změnit to nejde, tak se s tím smíří rychle ![]()
my si tentokrát nenechali říct pohlaví a je fakt, že se nás všichni ptají na pohlaví a řeší jestli teda holka nebo kluk a pak už se na jména většinou nikdo nezeptá
takle při odpovědi na pohlaví následovala otázka rovnou na jméno ![]()