Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přítel má právě na Jáchyma jedinou připomínku a to že neví jak mu budem doma říkat, ale to jméno je hrozně pěkný tak snad se mi ho podaří udolat a přesvědčit. ![]()
@Ronaldova píše:
Ahooj maminy, tak jaké jména dáváte letos svým maličkým?my se rozhodujeme mezi Kačenkou, Lucinkou nebo Adélkou a chlapeček nejspíš Davídek, jelikož naše příjmení začíná na š, tak s nějakým Tadeáškem, Tomáškem mám bohužel smůlu
tak holku my jméno máme jasný-když to bude holka-JANA když kluk tak já chtěla Patrik-můj zamítl-tak přemýšlím o Rostislav tak uvidíme jestli táta schválí-jinak s příjmením jsme na tom stejně-taky začínáme na Š takže Tomáš atd nehrozí ![]()
Ahojky, u nás je to tak že kdy to bude kluk tak Filípek a když holčička tak Káťa (Kateřina) ![]()
@Ronaldova ahoj,my chceme taky Lucinku a Davidka, nebo Lucinku a Adelku. horsi by bylo mit 2kluky, protoze na 2.klucicim jmene se neshodneme ![]()
Ahoj já zatím vybírám dívčí jména, u mě vede julie, šárka, po přečtení diskuze doma navrhnu stelu, protože se zatím nemůžeme dohodnout. kdyby to byl kluk tak se mi líbí jonáš, matyáš. přítelovi se líbí „klasická“ jména typu kačenka, kristýnka atd. doma máme šimonka ![]()
@Tina007 TomአŠindler - to je šílený, řekla jsi to nahlas? To se klučít bude učit hoooodně dlouho. Jména končící stejným jménem a začínající stejným u příjmení jsou děs běs. Takový Prokop Průcha je taky síla, nebo Matouš Šmolík… uf, uf. @hankamb Nelinky máme v okolí 3
je to hodně oblíbené ![]()
Na hřišti pravidelně potkávám Matouše i Matyáše, Nelu, Sofii, Vanesku, Stelinku, Dominika, Natálku a Vojtíka a nejméně tři Lucinky a Adélky, Adam je také oblíbené.
Ahoj holky, mate nejake triky na partnery, jak jim jmeno ‚podstrcit‘? Nepotrebuji prednasku o kompromisech
, bohuzel moje zenske ‚ja‘ je trochu zabrzdene a ja bych tak rada mela doma Amalku nebo Samuela. Dekuju!
@DidierK Ahoj a to máš první. U nás teď taky vybírala dcera na holčičce jsme se shodli na Amálce a na chlapečkovi ne malá chce jirku nebo matěje. My chceme Ondru tak jsme ji řekli že pokud to pan doktor nedovolí ty jména co si vybrala tak kluk bude Ondra. Problém máme v holčičce Amálka má svátek 10.7 a my máme termín 13.07-18.7. Tak doufáme že to nebude na její svátek to by jsme museli změnit na Verunku. A na manžela ti fakt neporadím jak ho přemluvit. U prvního jsem si byla jistá že čekáme kluka tak jsem mu řekla ať si vybere jméno pro holku a já pro kluka.Moc se mě jméno pro holku co vybral nelíbilo tak jsem doufala, že to bude kluk a ona holka Maruška dnes 5,5 let. A jméno bych už neměnila už se mě líbí.
@mikkeilla píše:
U nás by byl chlapeček Denis, ale jelikož čekáme holčičku, tak to nejspíš bude Nikol..
Denis Penis..taky jsem to chtěla ale tohle mi na to řekla babka…tak jsem to hned rozmyslela…
@Kallkapa píše:
Chudáci jsou podle mě lidi s omezeným názorem.
tak tohle nebudu ani komentovat ![]()
U nás chlapeček Matyášek, Kubík a holčička Adélka, Amálka, Emma nebo Ella. Budeme mít princeznu. Termín koncem srpna, takže Adélka nic, protože má svátek 2. září. Takže asi Emma nebo Ella ![]()