Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Muj bracha budou mit v kvetnu bud : kluka -Maxima, Felixe, Alexe, Xaviera a pro holcicku maji v uzsim vyberu: Editu, Elišku, Emu.
Ještě nevíme, co čekáme, ale kluk bude Honzík - po tatínkovi. Mně se líbí Kryštof a Oliver, ale mám smůlu
Holčička bude Sofie, Nina nebo Nela, ještě přesně nevíme ![]()
My se pohlaví dozvíme už příští týden. Pro kluka máme Šimon, Štěpán, Jonáš a pro holčičku Laura, Patricie, Stela. Ale manžel si prosazuje Štěpánku!!
Měli jsme celkem jasno: kluk po taovi Honza, pripadne Zdenek, a holka Klara, manzel ted prisel jeste s Annou (tak rozmýšlím, co by bylo hezci???
Jinak se mi moc libila Veronika, Berenika, Beata, Marian
@Klairs
dala bych Klarku, oboje je moc pekny, ale uz je tady nejak moc preanickovano!! ![]()
My máme vybrané pro chlapečka Honzík - po tatínkovi. A pro holčičku Jana - po moji mamce.
Holky slysely ste nekdy jmeno Elodi? Slysela sem ho v jednom FR filmu a docela se mi libi, ale asi mi to doma neprojde
@Zuzik86 Tak to jsem neslyšela, ale existuje ![]()
http://www.vyznamy-jmen.com/n/Elodi
@Zuzik86 píše:
Holky slysely ste nekdy jmeno Elodi? Slysela sem ho v jednom FR filmu a docela se mi libi, ale asi mi to doma neprojde
některé děti jak koukám budou chudáci…ty jména hrůůza ![]()
@Šárýsek Před deseti lety bys stejně litovala třeba Sophie. Dneska se tak jmenuje skoro každá, takže asi moc chudák není, ne? ![]()