Jména roku 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
23.4.13 09:50

@6128 tak nějak ošálit musíme. A ty jména se nám moc nelíbí. Matějů je u nás letos hodně a Jirku mají sousedi co se rozvádí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
23.4.13 09:54

Ja chtela Nelinku, Viktorku nebo Laurinku (ta u me vede), ale doma mi to neproslo…zatim jsme se shodli na Klarce a klucici, to jsou boje, shodli jsme se na dvou - Stepan a Ondra, ale protoze maji svatek oba kolem Vanoc a my cekame v listopadu, tak se mi do toho moc nechce…uvidime, jak se to u nas vyvrbi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
23.4.13 10:01

@GabuleP tak to my se musíme teď modlit protože Amálka má svátek 10 července a termín máme 13 a 18 července. Tak doufáme že to nebude na její svátek. Ondřej to vím, že má až někdy kolem vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
23.4.13 10:03

@vranka1050 Amalku jsem taky zvazovala…je to moc krasne jmeno, jenze ten muj chlap doma je v tomhle trouba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
23.4.13 10:10

Tak můj chlap je v pohodě. když jsme čekali první tak jsem chtěla Adélku a on ne, že marušku. Tak jsme se domluvili, že on vybírá holku a já kluka.Tak jsem doufala A to 30 tt to byl kluk a pak holka. Ještě v porodnici jsem doufala, že to bude kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
23.4.13 10:12

@vranka1050 no to se ti nedivim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
23.4.13 10:14

@GabuleP Pak když jsem porodila tak malou odnesli a já jsem se ptala co to je. Manžel se pak na mě díval jak na blbca oni to říkali no já jsem to prostě neslišela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
23.4.13 10:48

U nás zvítězila Kačenka a pokud by se pan doktor pletl a byl by to nakonec kluk, tak to bude Davídek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
23.4.13 10:52

:)

Mi čekáme holčičku a rozmýšlíme se mezi jmény : Ema, Sofie, Viktorie, Kristýnka :)
Muj favoritek je Viki :) a Emča :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.4.13 13:49

Máme Patrika a Adrianu a kdyby náhodou někdy bylo třetí, tak asi bude bez jména, protože co se líbí mě, to se nelíbí manželovi a obráceně :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
23.4.13 20:10

My jsme se shodli na holčičce a to bude Justýnka. Chtěli by jsme Týnu, ale nevíme jestli by nám jí povolili. Horší to bude s klukem. Původně jsem chtěla Radima, ale to bylo naprosto striktně odmítnuto, takže teď je ve hře Matyáš a Jáchym. Což přítele opět bohužel moc netankuje, ale jeho jediným návrhem byl Armín, což zase nemůžu já. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vlčka
23.4.13 20:27

@Anny2148 Armin je syn našeho kamaráda:) moc si ho přál tak manželka couvla…

• Citovat
  • Upravit
A.t.k.
23.4.13 22:13

Ahojky, my meli s manzelem vybraneho Šimonka, ale o toho jsme prisli ve 24. tydnu. A na zadnem jinem jmene jsme se neshodli. Ja chtela Radovanka, nebo Mikulaska a manzel Alese, nebo Vojtiska. Pro holcicku Vendulka, nebo Misa. Ale nakonec cekame Milanka - bude se jmenovat po mem tatinkovi. :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
833
24.4.13 12:50

@zuzan
Ahoj, kamarádka má též Rudolfa po dědečkovi a říkají mu Rolfíku nebo Dolfíku, Rolfe atd. je to krásné jméno :palec: neobvyklé ale krásné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
24.4.13 15:32

Vlčka já bych možná i couvla, ale když jsem viděla to zděšení okolí tak se mi do toho moc nechce, ale jméno je to celkem pěkné a hlavně opravdu originální.

Ještě dotaz na někoho kdo má doma Jáchyma. Jak to zdrobňujete? Jde to vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí