Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pajuleh píše:
jo je pravda ze tohle mi taky u toho jemna vadilo…Ale v tom si clovek nevybere, kdyz se me nekdo zepta jak se jmenuje maly a ja reknu ze Jachym, tak prvni je hod ho do stroje, uz mi to zacina dost stvat, je to porad dokola
Tyhle kecy taky miluju.
Každé jméno je hezké, jenže někomu to prostě nevysvětlíš.
Mě se ještě líbilo Zoe (s anglickou výslovností) a moje mamina furt kafrala, že je to jak zombie. Mi to jméno znechutila. ![]()
Kdyby se nám narodila ta holčička Alice, taky bych chtěla aby se to vyslovovalo anglicky
![]()
@cilly píše:
Tyhle kecy taky miluju.Každé jméno je hezké, jenže někomu to prostě nevysvětlíš.Mě se ještě líbilo Zoe (s anglickou výslovností) a moje mamina furt kafrala, že je to jak zombie. Mi to jméno znechutila.
jo to je asi tak, kdyz jsem chtela Damiana a vsichni jak to bylo dabel??no tak sjem to vzdala:)…jj Zoe je taky moc pekne. Jeste se mi libila Antonie, ale to bych musela vymenit chlapa:)
Tak u nas je kluk jasnej bude to Dominik…a u holcicky si nejsem jista…libi se mi Monika ale pritel je proti…kvuli bejvalce…nebo Isabela…jinac hlavne chceme dve jmena…
jeste ani necekame…teprv se snazime o prvni:-)
A já bych volila asi znova stejně jako v letech 2009 a 2010, rodit poprvé.
A kdyby teda do třetice, tak nejspíš Radka / Viktor nebo Vít.
@pajuleh píše:
jo to je asi tak, kdyz jsem chtela Damiana a vsichni jak to bylo dabel??no tak sjem to vzdala:)…jj Zoe je taky moc pekne. Jeste se mi libila Antonie, ale to bych musela vymenit chlapa:)
Damian se mi taky líbil. Ale to bych zase poslouchala kecy o kocourovi Damiánovi. ![]()
Máme Patrika, Verunku a Elišku kdyby vyšlo čtvrté dítko tak kluk Vojta a holčička Barborka ![]()
Tak u nás bude už snad za pár dní Beátka…Nelinka je krásné a jak zde padl Ornelin Quentin…prvně sem si říkala, že tý holce fakt hrabe ale nakonec mi to k tomu jejímu mímu fakt sedí i když já bych svý dítě tak nikdy nepojmenovala ![]()
@cilly píše:
Damian se mi taky líbil. Ale to bych zase poslouchala kecy o kocourovi Damiánovi.
jsi prvni komu se libi me jmena:)to potesi, priste uz kaslu na lidi a jak uz jsem psala bude to Vincent nebo Justynka
@IvkaH píše:
Letos jsme se shodli na jménu Max loni nebo příští rok by bylo možná jiné, ale 2013 prostě Max![]()