Jména roku 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22236
10.4.13 22:13
@pajuleh píše:
jo je pravda ze tohle mi taky u toho jemna vadilo…Ale v tom si clovek nevybere, kdyz se me nekdo zepta jak se jmenuje maly a ja reknu ze Jachym, tak prvni je hod ho do stroje, uz mi to zacina dost stvat, je to porad dokola :nevim:

Tyhle kecy taky miluju. :cert: Každé jméno je hezké, jenže někomu to prostě nevysvětlíš.

Mě se ještě líbilo Zoe (s anglickou výslovností) a moje mamina furt kafrala, že je to jak zombie. Mi to jméno znechutila. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.4.13 22:13

Nám se líbí Michal a Elen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.4.13 22:15

Kdyby se nám narodila ta holčička Alice, taky bych chtěla aby se to vyslovovalo anglicky :-D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
10.4.13 22:16
@cilly píše:
Tyhle kecy taky miluju. :cert: Každé jméno je hezké, jenže někomu to prostě nevysvětlíš.Mě se ještě líbilo Zoe (s anglickou výslovností) a moje mamina furt kafrala, že je to jak zombie. Mi to jméno znechutila. :cert:

jo to je asi tak, kdyz jsem chtela Damiana a vsichni jak to bylo dabel??no tak sjem to vzdala:)…jj Zoe je taky moc pekne. Jeste se mi libila Antonie, ale to bych musela vymenit chlapa:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
10.4.13 22:18

Tak u nas je kluk jasnej bude to Dominik…a u holcicky si nejsem jista…libi se mi Monika ale pritel je proti…kvuli bejvalce…nebo Isabela…jinac hlavne chceme dve jmena… ;) jeste ani necekame…teprv se snazime o prvni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347

A já bych volila asi znova stejně jako v letech 2009 a 2010, rodit poprvé. :pankac: A kdyby teda do třetice, tak nejspíš Radka / Viktor nebo Vít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
@pajuleh píše:
jo to je asi tak, kdyz jsem chtela Damiana a vsichni jak to bylo dabel??no tak sjem to vzdala:)…jj Zoe je taky moc pekne. Jeste se mi libila Antonie, ale to bych musela vymenit chlapa:)

Damian se mi taky líbil. Ale to bych zase poslouchala kecy o kocourovi Damiánovi. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
10.4.13 22:24

Máme Patrika, Verunku a Elišku kdyby vyšlo čtvrté dítko tak kluk Vojta a holčička Barborka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
10.4.13 22:25

Tak u nás bude už snad za pár dní Beátka…Nelinka je krásné a jak zde padl Ornelin Quentin…prvně sem si říkala, že tý holce fakt hrabe ale nakonec mi to k tomu jejímu mímu fakt sedí i když já bych svý dítě tak nikdy nepojmenovala ;)

• Citovat
  • Upravit
30309
10.4.13 22:26

Ahoj, jmena deti viz metry a ted asi Valentyna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
10.4.13 22:27
@cilly píše:
Damian se mi taky líbil. Ale to bych zase poslouchala kecy o kocourovi Damiánovi. :cert:

jsi prvni komu se libi me jmena:)to potesi, priste uz kaslu na lidi a jak uz jsem psala bude to Vincent nebo Justynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
10.4.13 22:27

@pajuleh Justýna je krásný jméno :pankac:

• Citovat
  • Upravit
902
10.4.13 22:30

Mně se moc líbí Marika a Šimon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.4.13 22:30
@IvkaH píše:
Letos jsme se shodli na jménu Max loni nebo příští rok by bylo možná jiné, ale 2013 prostě Max :P :mrgreen:
:P dobrá volba :) mi volili v roce 2010 a byl to pro nás prostě Maxim :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
10.4.13 22:31

Sofie x Šimon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...