Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nám se líbí Nikolka, Kačenka, Tomáš a Adam ![]()
Kamarádka má Violku, Timeu a Theu ![]()
Muj bracha ma kamose Jonase a taky mi rikaji Jony…a malemu rikat Jonasku mi taky prijde v poho
@Denpry
Ahojda holky,
možná čekáme dva chlapečky a nemůžu přijít jaké jméno by se hodilo k Alexovi? Aby si kluci moc nevyčítali
Max, Šimon zavržen, líbí se mi Vincent( takže pak by to byl Alex a Vinci) ale přijde mi že to k sobě moc neladí -máme cizí příjmení - dáte tipa?
@Anonymní píše:
Ahojda holky,
možná čekáme dva chlapečky a nemůžu přijít jaké jméno by se hodilo k Alexovi? Aby si kluci moc nevyčítaliMax, Šimon zavržen, líbí se mi Vincent( takže pak by to byl Alex a Vinci) ale přijde mi že to k sobě moc neladí -máme cizí příjmení - dáte tipa?
timothy?
Toho máme v rodině
je to fakt hrůza něco vymyslet - ještě mě napadá Kryštof?
@Anonymní píše:
Ahojda holky,
možná čekáme dva chlapečky a nemůžu přijít jaké jméno by se hodilo k Alexovi? Aby si kluci moc nevyčítaliMax, Šimon zavržen, líbí se mi Vincent( takže pak by to byl Alex a Vinci) ale přijde mi že to k sobě moc neladí -máme cizí příjmení - dáte tipa?
Ten Vincent mi k Alexovi moc nejde, přijde mi to moc české… Co třeba Patrik? Nebo i Robin, Daniel. Kamarádka má Konstantina a Alex je její manžel (cizinec)
@Lo Nám Honzík ![]()
@Mikejla_a Však ano
To také jinak nejde
Vím, že u první dcery jsem Jonáše odmítla a chtěla Vendelínka
U druhé jsem povolila, ale až jsem věděla, že to bude holčička
Přeji hodně štěstí ![]()
Ja jsem se rozhodla, uz asi v pulce tehotenstvi rikat, ze jmeno jeste nevim a ze uvidim, az se mala narodi - vyhybam se tim vsem blbym narazkam
jinak holcicka bude Lilly!!! Zijeme v Anglii ^_^