Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No my s pritelem ted take cekame, kdyz to bude holka bude to Amélie nebo Adina a kluk Antonín, přítel by chtěl Annu nebo Kristýnu a kluka Jiřího, ale to mu nikdy neprojde, aby se deti jmenovaly po nas!
![]()
Ahoj holky,
tak mi čekáme holčičku a bude to Viktorie a nebo Sofia a pořád nevím..co myslíte???
všichni mi říkají zda to nebude kluk že mi to sluší a tak..tak za 3 týdny jdu na poslední velký ultrazvuk tak se zase zeptám..
Viktorie
. Jojo babský řeči. Ty mám,, nejradši,, Jsou to kraviny. kamarádka čeká holčičku a je moc hezká. žádný akné. Postava ji zvostala jen ten pupík
. Já přibrala skoro 20 kg a je to vidět všude. Akné teda taky nemám
zatíím
.Popraskala jsem bříško vypadá jak na dvojčata holky
a čekám kluka na 100 %
. Takže je to jak kdo. A nebo budem mít fakt nějakýho modela
.
My mame vybrana jmena pro kluka Dominik a pro holcicku Sandru
My máme dvě holky Melisku a Denisku a ted to bude but Lucinka nebo Lukášek ![]()
Čekáme kluka a bude to Eduard, máme měkké příjmení a navíc se nám líbil výzanm jména, znamená „mocný“. Máme rádi stará jména. Holčičku jsme chtěla Teodoru, ale manžel byl spíš proti. Ale i zde mě dostal význam jmena, znamená to „Bohem darovaná“ a my se miminko pokoušeli opravdu hodně dlouho.
![]()
@Barberi84 Eduard je krásné jméno.. Mame jednoho v rodine a já mu říkám,,Edýno,,
![]()
@eva_2013 co se tyce jmen obe patri mezi me top
v uzkem vyberu.. ja ti asi neporadim no me se libi Viki ale manzel mi to trosku zhnusil… Co se tyče bříska a vzhledu tak mi taky vsichni rikaji ze by nevypadám na holku… No co se tyče obličeje.. ale pravda ze pupík mam na holku takový rozplacly do stran a bohuzel se udelaly i strie ![]()
Kluk je Alex, uvazovali jsme i nad Nicolasem, holcicka by byla Sandra nebo Klaudie.
Ahojky holky, tak já mám jasno. Holčička bude Karolínka na počest mého tatínka který se bohužel vnoučete nedožil a pokud to bude kluk tak to bude Pavel aby to druhému dědečkovi nebylo líto ![]()