Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zeny
nevite nektera jak se jmenuje ta knizka s temi cizimi jmeny uz to tu parkrat padlo ale nemuzu se dohledat a kde by byla k sehnani?? diky ![]()
@alexandra19 Knapová-Jak se bude jmenovat? Je tam i kdy mají svátek, jaké zdrobněliny atd. Skvělá kniha ![]()
@alexandra19 Miloslava Knappová - Jak se bude Vaše dítě jmenovat…
Mmch. super knížka, spousta krásných jmen ![]()
Můžu se vás tady zeptat, nevíte kdy má Ella svátek? Čekáme holčičku a přemýšlíme nad tímto jménem. Ještě se mi líbí Gabriela, ale je to k našemu příjmení dlouhé.
@abeceda.27 píše:
Můžu se vás tady zeptat, nevíte kdy má Ella svátek? Čekáme holčičku a přemýšlíme nad tímto jménem. Ještě se mi líbí Gabriela, ale je to k našemu příjmení dlouhé.
Ella slaví svátek 16. března
.
@Fazolka21 píše:
@abeceda.27 Já našla tohle.. Ella má jmeniny 18.8. (Helena).Původ: řecký
Význam jména: Toto jméno vzniklo v anglicky hovořících zemích jako domácí zdrobnělina jména Helena a znamená tedy „pochodeň, světlo“.
Poznámka: V některých novějších kalendářích se jméno Ella objevuje u datumu 19.2., případně 16.3. (Elena)![]()
hi hi, může slavit 3× svátek… taky by se mi líbilo ![]()
To těch svátků teda budeme mít
, ale když se narodí v říjnu tak svátek v březnu by se hodil
.Díky holky ![]()
Ještě uvidíme jak to dopadne, přítel má z prvního manželství už Nelu a teď ještě Ellu
-to je bude hodně plést ![]()
@abeceda.27 píše:
Máme Ellu. Narodila se před 4rokama, to jsme ji v žádném českém kalendáři nenašli. Jako jedna z variant byla na 19.3. na Helenu a nebo 16.3 na Elenu. V březnu ale máme v rodině nespočet oslav, tak jsme pátrali dál. Nakonec jsme si vybrali podle francouzského kalendáře a to 1.února ![]()
Později už jsem narazila na český kalendíř, kde je jméno uvedeno, ale v jednom je 16.března na tu Elenu a v jiném zase 19.2. na Patrika.
Takže máte na výběr ![]()