Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Honzuovka To je pěkné, hned si vzpomenu na Rachel z přátel
Já mám radši taková ta obvyklá jména
Ale určitě nikoho neodsuzuju!
@Missa2 no já nechtěla Rachel (vysloveno Rejčl), já chtěla židovské Ráchel.
@Honzuovka Jo takhle
Tak třeba u druhého to už prosadíš
My udělali dohodu - první miminko vybírám jména já. Druhé jméno pro miminko vybírá tatínek ![]()
Já mám vybrané pro holčičku Charlotte a pro kluka Sebastian nebo Jindřich ![]()
Já bych si přála Lauru ale všichni mě od toho odrazují že s příjmením Trajerová by to moc nešlo co myslíte? ![]()
Ahoj holky, já mám termín 23.7. takže se nám to pěkně blíží
Čekáme holčičku a máme pro ni jméno Viktorie, pro chlapečka jsme měli Filipa. Ale stejně jsou nejlepší ti, co se vás zeptají, jaké máte jména a když jim je řeknete, tak - mm, to se mi nelíbí, to bych nedala
jako by mě zajímalo, co jim se líbí a co ne
to ať si nechávají pro sebe sakra
Každý má prostě jiný vkus a každému z nás se líbí něco jiného. Myslím, že nejdůležitější je, na čem se shodne tatínek a maminka ![]()
@Lenca 333 píše:
Já bych si přála Lauru ale všichni mě od toho odrazují že s příjmením Trajerová by to moc nešlo co myslíte?
Mě se jméno Laura moc líbí, ale je pravda, že s tím přijmením se to čte trošku hůř. Ale zase na druhou stranu by byla něčím výjimečná a lidi by si ji pamatovali ![]()
@kika1991 Přesně! To mmm, to se mi nelíbí, to bych nedala!
Za to bych nejradši vždycky dala rovnou dotyčnému tečku ![]()
@kika1991 Přesně! Někdy už mám pocit, že vylítnu a něco v tom smyslu dotyčnému řeknu, ale držím se ![]()
@Missa2 Anebo taky super reakce - mm, to se mi nelíbí, já bych dala něco jiného.. a začne jmenovat jaké jména by dala ona a jaké se líbí ji
to pak čeká, že ji řeknu - jééééé, to je krásné..?
Malej má dvě jména - Daniel Jan - a co jsem si vyposlechla, tse
jako bych mohla za to, že se mi líbí tolik klučičích jmen, že prostě nešlo dát jen jedno!
a jestli bude v budoucnu ještě jeden klouček, tak si zas nedokážu vybrat
líbí se mi ještě David, Samuel, Tomáš, Vojta… a spousta dalších
zatímco na holku bych vybrala horko těžko…začala se mi líbit Valerie nebo Tamara, ale to by doma asi neprošlo ![]()
@kika1991 tohle presne dela tchyne ![]()
my uz mame taky konecne vybrano…budeme mit Leontynku ![]()