Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JLP no pro kluka taky nemam kdyby nahodou. a proc myslis ze to budou dvojcata?
@Petra H.
Jinak jsem si teď vygooglila Porto Vecchio - jak se žije na Korsice? ![]()
@Kytkaa
my se s manželem dívali včera (v rámci našich tradičních nedělních filmových večerů
) na Mamma Mia - tam byla ta mladá taky Sophie - a dnes mi to tato diskuze připomněla… Ach jaj, fakt krásné jméno ![]()
@JLP taky jsem po IVF bohuzel to jedno umrelo a byla jsem i v nemocnici kvuli tomu.
jak se tu zije? no ja uz bych chtela zpatky domu, po 8 letech gtoho je dost. navic tu nikoho nemam jen manzela.ale ted jsem bloknuta uz temer rok v cr kvuli oplodneni a nasledne rizikovce. v lednu jsem sla na to oplodneni(po ctvrte) a od 4tt jsem do 31tt lezela, ani sedet jsem nemohla fakt jen lezet, ted jsem 33tt.no a diky tomu lezeni 20kg nahore.
@Petra H.
Ach jo, to mě mrzí - já se snažím brát to zatím s nadhledem a příliš nedoufat - přece jen, test si mám dělat až v neděli… A stejně už se oba těšíme na dvojčata - i když se nemusí nakonec uchytit ani jedno… Ale naděje umírá poslední
A když jsi byla v lednu, tak to už máš za pár, ne? ![]()
@Petra H.
Tak to je už za dveřmi
Hlavně ať to všechno dobře dopadne a malá Victoria se má čile k světu
A teda rodíš v ČR? A partnerovi se v ČR žít nechce?
@JLP ano rodim v CR, planovany cisar kvuli pateri, od 14ti let mam vyztuzenou pater. a mangel ma 7mi letou dceru, takze kvuli ni nechce a navic tam je jazykova bariera.
@Petra H.
Já teda žiju na Moravě a na dědině znám po dvou letech jen staré sousedy, plynaře a realiťačku, co nám prodala dům…
Takže jsem tu svým způsobem taky sama… ale aspoň tu všichni mluví česky…
Doufám, že až budu mamina, tak se seznámím třeba s dalšíma maminama skrze školku a tak… Snad to tak bude i u tebe. I když já vždycky říkám, že můj manžel je moje nejlepší kamarádka, nejlepší kamarád, milenec, partner, kadeřník a instalatér v jedné osobě
Tak na co další kámošku? ![]()
@123l
Mikuláš se mi taky líbil, ale u manžela neprošel - asi mu připomíná vousatého dědu s dárečkama
Ale za mě ![]()
No taky to tak mam, ale nekdy proste ponorka 24h denne spolu, my spolu i pracovali.
@Petra H.
Tak to my ne, ale všichni známí říkají, že jsme asi jediný pár, který znají, co by to (společné zaměstnání) zvládl
Tak snad až bude mimi, tak pozornost bude rozptýlená více směry a bude to ok… Držím pěsti a jdu spát
ráno v 5:30 mi manžel píchá agolutin do zadku… ![]()