Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Elis22 my cekame taky holcicku a nako kkucici jmeno uvedeme michala
Ahoj holky, já sice budu rodit až v r. 2014, ale když to bude holčička, tak Beáta a pro kluka stále nevíme…takže doufám, že to bude holka
Příjmení nám začíná na Š a nechci tedy klučičí jméno končící Š (Lukáš, Tomáš,…) a tím se nám hodně zúžil výběr, škoda. Chtěla jsem Matouše.
Ahojky, nás to taky čeká začátkem 2014, pokud si mimino nepospíší a máme vybranou Julinku a Venouška.
Ahojte holky, my máme 5-ti letou Klárku, líbí se mi, že ji můžeme říkat různými způsoby ať už Kajulka, Klarulka, Kaja, Klárinka, Klárka apod. a taky to u mých rodičů a tchánů moc neprošlo, prý je to těžké na vyslovení, ale my s manželem jsme neustoupili.
A te´d čekáme druhé sice ještě nevíme co to bude, ale ve hře jsou jména, jako Víteček, Jonášek, a holčičí Viktorka, Justýnka, Leontýnka ![]()
U nás vede Nina nebo Radim
Pohlaví bysme se měli dozvědět zítra..
![]()
Jinak myslím, že jména roku jsou určitě Natálka, Vanesska, Adélka, Isabellka, Matyáš, Tobiáš, Samuel apod. S těma se snad roztrhl pytel.. teda alespoň u nás
![]()
U nás je zase v okolí strašně moc Emiček… Hezké jmeno, ale jejich strašně moc… My budeme mít Alexe a kdyby to byla holka tak Rosalie…
@Pe4 píše:
Jinak myslím, že jména roku jsou určitě Natálka, Vanesska, Adélka, Isabellka, Matyáš, Tobiáš, Samuel apod. S těma se snad roztrhl pytel.. teda alespoň u nás![]()
s tím Matyášem je to trefné je jich spousty a spousty pak teda tu natálku jsme chteli taky ale dle slov doktorky (radila ze nemáme dávat že to jméno má v drtivé většine naše menšina, tak jsem to okamzite zavrhla). Takže bodejt by ne aby to jmeno nebylo v top 10. jinak emičky se dost šplhaji nahoru
Ahoj holky, jaké klučičí jméno by se vám líbilo k příjmení Viktořík? Díky za názory ![]()