Jména roku 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
6.7.13 23:04

Divala jsem se podle toho jak je to pocetne v cr a tak nevim ted to nemyslim jako srandu ale vazne@Kelsey mam kocku Miu Mildred Heidi a lili tak bych volala na :think: kocku a na dite stejne ne? nevim co rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.7.13 23:04

Divala jsem se podle toho jak je to pocetne v cr a tak nevim ted to nemyslim jako srandu ale vazne@Kelsey mam kocku Miu Mildred Heidi a lili tak bych volala na :think: kocku a na dite stejne ne? nevim co rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.7.13 23:05
@alexandra19 píše:
Divala jsem se podle toho jak je to pocetne v cr a tak nevim ted to nemyslim jako srandu ale vazne@Kelsey mam kocku Miu Mildred Heidi a lili tak bych volala na :think: kocku a na dite stejne ne? nevim co rict

pardon, že jsem tě pohoršila, nevěděla jsem, že máš kočku Miu nežiju s tebou :pankac: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.7.13 23:08

Ne to je v poho jsem se bala abych neco nerekla bllbe ja :-D tak proto jsem to napsala tak krkolome no oni skoro neslysi na sva jmena ale i tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 23:08

Ahoj, já jsem své holčičce narozené v březnu dala jméno Anna Stela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.7.13 23:11

@kamillka2 krasne jmeno… je jich tolik ze si ani vybrat nejde skoro ja jsem na to sama takze mi aspon do toho nikdo nekeca :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 23:16

@alexandra19 : mě taky zdrhnul tatínek;-) takže Anicka byla dohodnuta od samého začátku a už jsem ji tak říkala když byla v bříšku. a Stelinku jsem dala protože to v překladu znamená hvězda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.7.13 23:20

@kamillka2 no me je 18 dite jsem chtela a tatinek me doted posila na potrat a rika ze ten neni dobra doba na dite ze zadne nechce (ale kdy ta dobra doba v tomto state vubec bude??) a jeste rekl ze se o takovou picovinu nezajima coz me dostal… jsem sice 6+0 ale nejdu na po :-(trat jsem proti tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 23:26

@alexandra19 : no chlapi jsou někdy zlí. ja čekala trojcatka že zdravotních důvodů jsem musela podstoupit redukci že tři maminek na jedno. bojovala jsem o Anicky život…donosila jsem ji… je to zázrak je zdravá a krásná..on teď dokáže říci že ji nema rád (rika to ve vzteku) a to je mu o 30 let více než mě. proto ta Stela je to prostě moje bojovníci hvězdičkami…bojuj o své miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.7.13 23:30

To je take hnus otec ditete je o 10 ode me a taky to stejne. Bojovat urcite budu v pondeli jdu na kotrolu k dr. tak uvidime co noveho… Tak at Anicka prinasi radost tobe a ty zase ji :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 23:32

Ať vše dobře dopadne!!! a hned dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.7.13 23:35

Jj dam vedet a trosku jsme odbocili od tematu je hodne jmen co se mi libi a Alexandru jsem chtela uz kdyz mi bylo 10 a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
7.7.13 00:01
@ndkv píše:
Holky, jak je to teda s temi cizimi jmeny? Musi se o jejich schvaleni zadat az nekde v Praze nebo staci, kdyz je to jmeno zapsane v knizce od Knappove-Jak se bude vase dite jmenovat? Chceme s manzelem kluka Matea a holku Abigail, tak nevim.kde to mam zjistovat. :(

Tato obě jména jsou povolená, jak už si napsala, jsou v Knappovce, takže nikde žádat nemusíš. Mateo se mi ale líbí se 2 t, Matteo :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.7.13 00:26

Ahojky, tak já se ke jménům přidám :)… my máme pro holčičku Ellie (čti Elí) a pro kluka byl favorit buď Theodor (Ted) nebo Dimitri… Máme rádi netradiční jména :) jinak v českých by to byla Elena, nebo Sofie a pro kluka Dominik, nebo David :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
7.7.13 07:58

@lemanka Jeee,tak to moc dekuji za zjisteni. :kytka: Mam radost, ze kvuli jmenu naseho mimiska nemusim nikam litat a zadat o povoleni. :) Nekde jsem se docetla, ze Mateo s jednim T je spanelskeho puvodu a Matteo s dvema TT je italskeho. Muzes mi prosim jeste z te knizky zjistit, kdy u nas Mateo a Abigail slavi svatky? Podle me Mateo 24.2. a Abigail 9.2.,ale nejsem si tim jista. Moc dekuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí