Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maluska Jé, to mě těší, že nejsem jediná ![]()
@Blešík Mě se zase více líbí Lilien, než Lilian, to mi přijde moc exotické, s „a“. Ale kamarádka má Lilianku a je to krásné ![]()
Ona to myslela tak, ze po Rihanne a Beyonce lidi pojmenovavaji sve deti… @Denpry
@Mikejla_a Však já to tak psala
Poprvé
Ale Rihanna nemá dítě ![]()
@Denpry hele já bych tuhle debatu už moc nerozvíjela s tou Rihannou a Beyonce ![]()
Ja to od tebe pochopila tak, ze ani jedna z nich nema Lilly…ale ona tim chtela rict, ze uz nefrci klasicke jmena, ale prave ty Rihanny…a to nema nic spolecneho s tim, ze ona sama jeste dite nema
@Denpry
@Mikejla_a Já bych to už také nerozvíjela
Nebo tu vzniknou dohady ![]()
@maluska Lilku, chuďátko ![]()
Jo když je to debata o jménech tak to teda využiju, tak je tu nějaká maminka co má doma Lindu? Trpí tím jménem nějak?
nadávají jí do pindy? páč mně už to řeklo několik lidí a žádnou Lindu teda osobně neznám ![]()
@maluska Ta otázka: „nadávají jí do pindy?“
Promiň, že se směju, ale přijde mi to srandovně napsané
Jinak já jsem teniska, peniska a další ![]()
@Denpry taky dobrý
no asi ty moje otázky zní blbě
ale tohle strašně řeší můj manžel, jiný jméno nemáme, líbí se mi Nina ale jemu ne, Linda se mu líbí ale říká že jí budou nadávat
tak snad aby to byl radši kluk a bude klid ![]()
@maluska jj, manžel řešil stejný blbïny, líbila se nám Alice, ale to je zas Alice palice
nakonec to měla být Aneta a to nám zas někdo nakonec naprášil, že by jí říkali Aneta planeta
ještě, že nakonec vylezl pinďa ![]()
@maluska na základce jsme měli učitelku Lindu, ale ta byla vážně pinda
mohla jsem se tak jmenovat i já, ale pak si strejda otevřel papírnictví Linda
takže jsem Tamarka tatarka ![]()
Omlouvam se, holky, pisu z mobilu
a myslela jsem to tak, ze tady davaj blaznivy jmena ![]()