Jméno pohádky z Kouzelné školky

Ali84
7.9.12 18:43

Jméno pohádky z Kouzelné školky

Ahoj, potřebuji poradit :). Zrovna dávají kouzelnou školku a byla tam pohádka o zajíčkovi (taková jednoduchá animace), co kreslil traktor. Mláděti se pohádka hrozně líbila, bohužel jsme nestihli začátek a nevím, jak se jmenuje :think:, takže ji nemůžu nikde najít a případně stáhnout :mrgreen:. Nevíte, jak se pohádka jmenuje? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jessamin
7.9.12 18:47

Matýsek a Jája :)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.9.12 18:48

Myslim ze to je Matysku, namaluj (nakresli) mi… jinak rano to budou opakovat

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
7.9.12 18:51

Jo jo, je to Matýsek a Jája - ale název je Matýsku, nakresli mi.. (v originálu Loui? draw me..) u nás taky frčí, já se taky ráda přiučím, protože na malůvky jsem antitalent a tam to vypadá vždycky tak snadno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
7.9.12 18:51

http://www.youtube.com/results?…

Je to tohle :) Naše mládě, když slyší tu znělku, tak se může přetrhnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
7.9.12 18:54

Ježiš, holky děkuju mooooc :hug:. Jdu hned stahovat. Už půl roku u nás jede Prasátko Peppa a nemůžem se toho zbavit :roll:. Už to prase nemůžu ani vidět :cert:
Ještě jednou moc děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
28272
7.9.12 19:01

Matýsek je u nás aktuálně nej :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
7.9.12 19:06

@Kočislava já doufám, že u nás bude taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
960
7.9.12 20:22

Můžu se připojit s dotazem? O prázdninách běžela pohádka, kde hlavní hrdina byl Paddy, potom nějací kamarádi, havran a tak, nevíte pod jakýn názvem ji najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
7.9.12 20:36
@vevci píše:
Můžu se připojit s dotazem? O prázdninách běžela pohádka, kde hlavní hrdina byl Paddy, potom nějací kamarádi, havran a tak, nevíte pod jakýn názvem ji najdu?

Jo, tak tu jsme hledali už loni a nenašli jsme nic! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulava
7.9.12 20:46

@vevci Tak jmenuje se to jednoduše „Paddy“. Tady je o tom na stránkách ČT. Ale nikde jsem to nenašla… http://www.ceskatelevize.cz/…ate-rybicky/

• Citovat
  • Upravit
Janulava
7.9.12 20:47
  • Citovat
  • Upravit
960
7.9.12 20:53
@Janulava píše:
@vevci Tak jmenuje se to jednoduše „Paddy“. Tady je o tom na stránkách ČT. Ale nikde jsem to nenašla… http://www.ceskatelevize.cz/…ate-rybicky/

No pod názvem paddy jsem to právě taky hledala a nic jsem nenašla, tak jsem myslela, že se to třeba jmenuje jinak, no nic, tak ji budem muset oželet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí