Jméno pro holčičku Samuela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
12.1.13 21:33
@stazinka09 píše:
Mě se nelíbí, zní mi to skoro jako salmonela no :oops: ale třeba zdrobnělina Samy to zní dobře, ale ten základní tvar :nevim: :nevim:

Jé koukám, že salmonelu už zmínil někdo přede mnou :). Jinak v Tak jde čas (nebo jak se to jmenovalo :lol: ) byla Samantha Josephine a říkali jí Samy Joe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
12.1.13 21:34

Tak za mě nelíbí pro holku ne jak už psali holky děti dokážou být hodně zlé tak aby pak nebyla holka nešťastná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.1.13 21:35

Samička ;)
Samuel se mi vždycky líbil, ale tu holčičí variantu bych nejspíš nedala. Asi mi to připomíná Simonu, nebo něco. Spíš bych dala třeba tu Samantu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
12.1.13 21:42

Samuel se mi líbí ale Samuela teda ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
12.1.13 21:55

Ahoj, na tohle vždycky píšu jediné - je to čistě tvoje rozhodnutí a ostatní si zvyknou. Jeslti se ti opravdu líbí, dej to miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
12.1.13 21:56

@Kapřík90 Děti si najdou cokoliv, když budou chtít. Mě se neposmívali za jméno, ale za zrzavé vlasy - a to je mám hodně tmavé spíš dohněda, nejsem klasická „zářívá“ zrzka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.1.13 21:57

Nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
12.1.13 21:59

@avm3 jj jasně najdou si cokoliv ale jméno podle mě dělá hodně a dítě ho bude nosit a ne matka neříkám že je hrozné ale prostě bych ho svému dítěti nedala ale jsou fakt horší jména :lol:
jinak mě se zrzavé vlasy líbí ale ty zářivé :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
12.1.13 22:23

@Kapřík90 No jo, ale to je těžký, když budu hodně chtít, najdu na jakékoliv jméno cokoliv…
Co jsem podědila, to mám :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.1.13 22:24
Libi se mi. (A nelibi se mi Samantha) Ale ja jsem na nekalendarova jmena vysazena. U nas je v kalendari jen tatinek. :)
@Kallkapa píše:
Jé koukám, že salmonelu už zmínil někdo přede mnou :). Jinak v Tak jde čas (nebo jak se to jmenovalo :lol: ) byla Samantha Josephine a říkali jí Samy Joe :mrgreen:

Josephine nebo cesky Josefina nebo Josefa se mi taky moc libi - Pepi, Pepinka, Pepulka, Jozi, Jozinka, Jozulka…

Příspěvek upraven 12.01.13 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.13 22:36

Já mám Samuela kluka ale Samuelu bych holce nedala Připomíná mi to Manuelu Isabelu Emanuelu a jinou mexickou nanynku… :) ale kdyby se mi to líbilo tak to dítěti dám
Samuel se taky nelíbil okolí a rodině ale mě a muži ano a tak máme Samíska. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.1.13 22:36
@Lesina píše:
Josephine nebo cesky Josefina nebo Josefa se mi taky moc libi - Pepi, Pepinka, Pepulka, Jozi, Jozinka, Jozulka…

Tak z těch dvou (Samantha a Josephine) se mi taky více líbí ta Pepi.. :)

A ještě k úvodnímu dotazu -ta verze Samuela na holku se mi líbí o něco více než verze Samuel na kluka (ten se mi nelíbil nikdy). Kdyby mi to neznělo tak podobně jako salmonela, tak by to bylo možná i fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
12.1.13 22:47

Zvláštní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.1.13 23:18

Znala jsem jednu Samuelu…Italka

• Citovat
  • Upravit
byron
12.1.13 23:22

Jinak mi to pro holku moc nesedí, ale v Itálii jsme potkávala holky Roberty, Fabiany atd. Pro mě jsou to mužská jména

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová