Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@byron píše:
Jinak mi to pro holku moc nesedí, ale v Itálii jsme potkávala holky Roberty, Fabiany atd. Pro mě jsou to mužská jména
máš nějaké oblíbené Italské jméno, nějaké hezké? Jen tak pro inspiraci? ![]()
klučičí ![]()
@IvkaH Jé, těch je… Flavio, Fabrizio, Fabiano, Lucio, Fabio, Federico, Andrea, Luciano
@stazinka09 píše:
Mě se nelíbí, zní mi to skoro jako salmonela noale třeba zdrobnělina Samy to zní dobře, ale ten základní tvar
![]()
Taky me to napadlo, já bych teda vybrala něco jiného, protože úplně před očima vidím děcka na základce jak na ni pokřikují „Salmonela Samuela“
Pokud chceš originální jméno, tak co třeba Josefína, Alexandra, Amálie / Amélie??
Význam jména je hezký - hebrejsky „bůh vyslyšel“, ale za mne - mám raději jména používaná u nás - nemůžu psát typická česká, páč to jsou pouze jména slovanského původu jako Bohumily, Dobroslavové, Květoslavy a Bořivojové apod., ale což třeba Rozárka, Stázka, Josefínka…
ale dejte, co chcete, je to vaše mimino
Já už jsem psala, mě se docela líbí. Co příspěvek, to názor, rozhodnutí je na Vás a jak už někdo psal, aby se to alespoň trochu hodilo k příjmení. Myslím, že pokud se tak holčička bude jmenovat, ostatní si brzy zvyknou a třeba se zalíbí i těm, co jsou teď proti…