Jméno pro holčičku Samuela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
12.1.13 23:24
@byron píše:
Jinak mi to pro holku moc nesedí, ale v Itálii jsme potkávala holky Roberty, Fabiany atd. Pro mě jsou to mužská jména

máš nějaké oblíbené Italské jméno, nějaké hezké? Jen tak pro inspiraci? :kytka:

klučičí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.1.13 23:31

@IvkaH Jé, těch je… Flavio, Fabrizio, Fabiano, Lucio, Fabio, Federico, Andrea, Luciano

• Citovat
  • Upravit
quassa
13.1.13 07:41
@stazinka09 píše:
Mě se nelíbí, zní mi to skoro jako salmonela no :oops: ale třeba zdrobnělina Samy to zní dobře, ale ten základní tvar :nevim: :nevim:

Taky me to napadlo, já bych teda vybrala něco jiného, protože úplně před očima vidím děcka na základce jak na ni pokřikují „Salmonela Samuela“ :nevim: Pokud chceš originální jméno, tak co třeba Josefína, Alexandra, Amálie / Amélie??

• Citovat
  • Upravit
872
13.1.13 07:56

Význam jména je hezký - hebrejsky „bůh vyslyšel“, ale za mne - mám raději jména používaná u nás - nemůžu psát typická česká, páč to jsou pouze jména slovanského původu jako Bohumily, Dobroslavové, Květoslavy a Bořivojové apod., ale což třeba Rozárka, Stázka, Josefínka…

ale dejte, co chcete, je to vaše mimino

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
13.1.13 13:11

Tak za mě ne, nelíbí se mi, stejně jako Samuel na kluka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.1.13 13:12

Za mě tedy taky ne, to nezní vůbec hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jn
197
13.1.13 13:27

Já už jsem psala, mě se docela líbí. Co příspěvek, to názor, rozhodnutí je na Vás a jak už někdo psal, aby se to alespoň trochu hodilo k příjmení. Myslím, že pokud se tak holčička bude jmenovat, ostatní si brzy zvyknou a třeba se zalíbí i těm, co jsou teď proti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.1.13 17:05

Děsný… :? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie