Jsem bez srdce? Nebrečím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
11.10.12 16:32
@lopata píše:
poslouchej, ale to by mě zajimalo, co nas čeka po srmti.. budeme všichni v nebi, nebo na planetě X?? to znamena, že všichni, co umřeli tam jsou a budeme se s nimi potkávat, jakožto s každým zvířetem, co umřelo?? nebo zvířata tam nejsou?? tzn že na te planetě jsu stamiliardy lidí, kteří kdy zemřeli?? pač pokud vím tak existence člověka je miliony let zpět, takže tam jsou všichni?? i teroristi, cikáni, židi a tak? nebo ti maj jiný nebe.. můžeš to prosím rozvinout, nechci tě urazit, ale pochop, že smrtí končí lidský život, prostě konec, hotovo finito.. je to smutný si to připustit, ale je to tak.. :,(

Drahá lopatko, tolik otázek :hug: Lopatko, evidentě jsi hodně zaměřená na hmotu ale i tak se ti to pokusím vysvětlit. Já říkám, že půjdeme domů, protože já nevnímám nebe jako nebe, každý to nazývá jinak tak pro tebe nebe. Ano všichni půjdeme do nebe, jsou samozřejmě výjmky jako třeba sebevrazi, tam je to složitejší. Zvířata jdou samozřejmě také do nebe a pak se dále inkarnují stejně jako člověk, jsou sice trošku jiné duše ale neméně krásné jako ta lidská. Lidé prožívají těch životů stovky, a pořád dokola se inkarnují, dokud se nenaučí to co mají. Dokud nepřestanou opakovat stejné chyby, od toho je tu karma. A ano jdou tam i židi a romové, protože oni jsou také nádherné lidské duše na rase přece nezáleží, to už jsou jen předsudky lidí. Teroristé tam samozřejmě půjdou taky i když si tam pobydou delší čas než se znovu inkarnují. Samozřejmě se znovu nemusíme inkarnovat na tuto planetu, jsou jich totiž tísíce. :)

Tohle je dost rozsáhlé téma a člověk se tomu učí opravdu hodně dlouho, tudíž se omlouvám za strohou odpověd, ale kdyby to měla ještě rozvést, budu to psát do vánoc :)

Já chápu, že si myslíš, že smrtí všechno končí, taky jsem si to myslela, ale ty se snaž pochopit nebo spíš dojít k tomu, že to tak opravdu není. Vesmír to má nádherně zařízené a mě nikdy nepřestane udivovat jak dokonalé to všechno je.

Přeji mír a světlo tvojí duši :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.10.12 16:41
@lopata píše:
duše je mozek, který zemře.. energie musí být z něčeho, samotná energie neexistuje.. energie zemře s člověkem, mozek přestane fungovat, stroj se zastaví.. můžeš na něho mluvit i tak, povídat si s ním, to ti jistě pomůže překonat toto smutné období..

duše není mozek, duše je energie bezpodmínečné lásky a světla :) S tou energií bohužel nemůžu souhlasit, protože vše je tvořeno energií a světlem :) Stroj se sice zastaví, ale ten stroj máme jen proto aby nás ukotvil v hmotném světě kde se máme učit. Naše jemně hmotné tělo tedy duše je nesmrtélná a nádherná :)

Každopádně nemá cenu se tu o něco přít, jak to opravdu je zjistíme až po smrti :srdce:

Samozřejmě vše co jsem napsala je jen můj názor a netvrdím, že je jediný správný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
11.10.12 19:08

@Lastkecka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Líp to napsat nešlo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
11.10.12 20:05

Lastecka, tebe bych tipoval na Svědky Jehovovi..
klid tvé duši, každopádně až budeme mrtví, tak nám to bude stejně šumák, bo skončíme v nejbližší kremačce a zbude z nás tak akorát 2 kila prachu..k čemu mi je, že se inkarnuju, když už to nebudu já, ale někdo jinej.. každopádně takovýdle nesmysly si musel vymyslet někdo hodně chytrej.. já jen čučím, co lidi jsou schopni vyplodit.. Nic se nemění na tom, že pozemský život skončí, mozek odumře a jestli někam odletí, to už nechám na fantazii ostatních… smrt je milosrdná.
Bud dobrá. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.10.12 20:14
@Lastkecka píše:
To je ale právě omyl, smrtí nic nekončí naopak začíná něco tak nádherného. Dědeček se má opravdu dobře neměj strah, právě pro něj přichází nádherná doba uvědomování si kdo vlastně je :hug:

Pro mě by tato slova nebyla útěchou, ale ubližujícím výsměchem. Vím, že je myslíš upřímně, ale dej pozor, komu je říkáš. Ne každý je ochoten akceptovat takovéto nadzemno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.10.12 20:17
@lopata píše:
Lastecka, tebe bych tipoval na Svědky Jehovovi..
klid tvé duši, každopádně až budeme mrtví, tak nám to bude stejně šumák, bo skončíme v nejbližší kremačce a zbude z nás tak akorát 2 kila prachu..k čemu mi je, že se inkarnuju, když už to nebudu já, ale někdo jinej.. každopádně takovýdle nesmysly si musel vymyslet někdo hodně chytrej.. já jen čučím, co lidi jsou schopni vyplodit.. Nic se nemění na tom, že pozemský život skončí, mozek odumře a jestli někam odletí, to už nechám na fantazii ostatních… smrt je milosrdná.
Bud dobrá. :P

To je tvůj názor a tvoje pravda, respektuji to, člověk k tomu prostě musí dojít sám :) :hug: Prosím respektuj i mojí pravdu a hned mě nesud a neškatulkuj do žádné náboženské skupiny. Já k víře nic takového nepotřebuji. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.10.12 20:22
@Lesina píše:
Pro mě by tato slova nebyla útěchou, ale ubližujícím výsměchem. Vím, že je myslíš upřímně, ale dej pozor, komu je říkáš. Ne každý je ochoten akceptovat takovéto nadzemno.

Omlouvám se, že jsem se tě dotkla, ale tyto slova nebyli určeny tobě. Zakladatelky se to evidentně nedotklo, cítila jsem z ní, že je s duchovnem seznámena, tudíž si myslím, že jsem reagovala naprosto adekvátně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.12 22:58

HOLKY, VŠECHNO DOBRÉ.

Lastecko, ano mě toto trochu uklidňuje, ikdyž nevím, zda na to věřím narozdíl od LOPATY. Musím říct, že tvůj výrok mi akorát vehnal slzy do očí, představa, že z někoho koho miluju bude za pár hodin 2 kila popela. Tvoje slova jsou v této diskusi docela nevhodná.

• Citovat
  • Upravit
saracenka
12.10.12 08:26
@Lastkecka píše:
duše není mozek, duše je energie bezpodmínečné lásky a světla :) S tou energií bohužel nemůžu souhlasit, protože vše je tvořeno energií a světlem :) Stroj se sice zastaví, ale ten stroj máme jen proto aby nás ukotvil v hmotném světě kde se máme učit. Naše jemně hmotné tělo tedy duše je nesmrtélná a nádherná :)

Každopádně nemá cenu se tu o něco přít, jak to opravdu je zjistíme až po smrti :srdce:

Samozřejmě vše co jsem napsala je jen můj názor a netvrdím, že je jediný správný :)

krásné…lastkecka není v žádné sektě, rozumí duchovnu jako málokdo a snažila se utěšit :hug:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
12.10.12 08:39

Když mě zemřela babička a byla jsem blízko těla, které rodina upravovala, cítila jsem takový klid, nemohla jsem brečet, bylo to zbytečné, mělo to tak být a bylo to tak správné..je třeba dodat, že babička mi byla matkou, opravdu silné city..smutek přišel dýl a potom mi pomohlo napsat dopis, prostě to vše hodit na papír co cítím jak mi je a jak moc jsem jí milovala, moc mi to pomohlo..kdyby mě to napadlo dříve, nemusela jsem se rok trápit šíleným smutkem..takže možná i malinko rada, kdyby tě to postihlo za dýl..dobře to zvládni a drž se :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.12 10:18

Ahoj, taky jsem to tak měla, když umřel děda, necítila jsem žádný velký smutek. Teď na něj často myslím. Jsem věřící. Nějak jsem si říkala, že to děda tam nahoře zařídil, abychom nebyli tak smutní, a že zemřel tak nějak v pokoji bez emocí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová