Jsem extrémně nesmělý, co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
19.3.17 11:10
@nostress píše:
Dočetla jsem až do konce, a řeknu ti, že když bych nebyla už x let šťastně vdaná, tak pokud píšeš pravdu, byl by jsi pro mě ideální kandidát na partnera. ;)Vždy mi imponovali na první pohled nesmělí muži, kteří mají intelekt, charisma, nejsou namistrovaní borci, kteří si musí zvedat sebevědomí zářezy na pažbě, a nejsou k mání pro každou pipinu, která se na ně zaculí. Kdysi jsem jednoho takového poznala, a jsem s ním velmi šťastná až doteď. Počkej si na tu pravou, a uvidíš, že to půjde samo.Nebo zkus pozvat tu kolegyni třeba na večeři, nebo do kina, povídejte si o všem možném, aby jsi poznal její názory, a tak. Jestli se ti líbí jako žena, klidně ji vem za ruku na procházce, a neboj se ji políbit. Když by nechtěla vztah, poznal by si to sám podle toho, že by tvoji přítomnost nevyhledávala, ani by s tebou mimo práci nechtěla nikam chodit. Nemáš kam chvátat. Klidně můžete spolu chodit i delší dobu jen tak, poznávat se, líbat, dotýkat, ale nemusíš nic uchvátat. Jestli je to chytrá holka, stačí naznačit, že moc zkušeností v intimní sféře nemáš, tak že by si velmi uvítal její iniciativu. ;) Neboj se, každý zažil několik menších, nebo větších trapasů, to je normální. Začátky jsou někdy trochu těžší, ale jednou budeš na to s úsměvem vzpomínat.
Jestli jsi ale opravdu patologicky nesmělý, můžeš to řešit s pomocí odborníka/psychoterapeut, sexuolog…/.Moc ti držím palce, a neboj se, máš co nabídnout, zapracuj na svém sebevědomí. :kytka:

Děkuji, že jsi dočetla až do konce a odpověděla jsi mi :) potěšilo mě, že moje vlastnosti se mohou někomu líbit, mám pocit, že kdybych nějaké dívce převyprávěl tento můj životní příběh, tak ode mě hned každá co nejrychleji uteče :( jinak k tomu, že si mám počkat na tu pravou a že to půjde samo, řekl bych, že možností potkat tu pravou jsem měl několik, ale bohužel to samo nikdy nešlo :(. Proto mě to už fakt začíná hodně trápit a rád bych se někam posunul, ale je to pro mě velmi těžké. K té kolegyni, rád bych jí někam pozval, ale to jsme u mého problému, nevím proč, ale na 99% procent to nedokážu a jí asi přijde blbý, aby někam pozvala ona mě. Přijde mi, že čím víc nad tím přemýšlím, tím víc se k ničemu neodhodlám :( asi máš pravdu, že budu muset nakonec zvolit nějakou odbornou pomoc a třeba mi odborníci nějak (i když si těžko představím jak) pomůžou, nebo se stane zázrak a třeba ze sebe vydoluju odvahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
19.3.17 11:12

@Denisa76
Já to mám ale trochu jinak než zakladatel vlákna. Mám už dvě děti které miluji a prostě ženskou intenzivně nehledám. Buď se mi v životě nějaká objeví a nebo ne.

Zde je to trochu jiné a chápu že chce mít svou rodinu. Jinak já dělám taky takového strýčka na hlídání, tak že mám velmi často doma děti 4 až 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.3.17 11:15
@Lumius píše:
To je pravda. Já to beru podle sebe. Já mám třeba práci, která je hodně psychicky vysilujici a nechtěl bych se o ní bavit ještě doma. Stačí že mi každou chvíli někdo volá.

rozumím tomu jak to myslíš, ale každý ten osud máme jiný a co bylo špatné pro tebe nemusí být pro toho druhého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.3.17 11:15
@Lumius píše:
@nesmely je to těžký. Já taky nejsem borec na seznamování :nevim: i když mám více přátel asi mezi ženami. Ale pokud můžu radit, nezacinej si s kolegyní. Ať si tady každý říká co chce. Ale já se řídím heslem: co je v domě není pro mě. Časem to nedělá dobrotu, být s partnerkou i v praci.

děkuji, ale já se nebojím moc toho, že je to kolegyně, ale že já si s ní stejně zřejmě nic nezačnu, protože ani pořádně nevím proč… nesmělost, stydlivost, nebo nevím jak to všechno popsat. Řekl bych, že úvodní slohovka to popisuje docela dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.3.17 11:18
@Lumius píše:
@Denisa76
Já to mám ale trochu jinak než zakladatel vlákna. Mám už dvě děti které miluji a prostě ženskou intenzivně nehledám. Buď se mi v životě nějaká objeví a nebo ne.Zde je to trochu jiné a chápu že chce mít svou rodinu. Jinak já dělám taky takového strýčka na hlídání, tak že mám velmi často doma děti 4 až 6.

jasně..zakladatel má úplně jiný problém a proto se na to musíš dívat jinýma očima ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
19.3.17 11:18
@nesmely píše:
děkuji, ale já se nebojím moc toho, že je to kolegyně, ale že já si s ní stejně zřejmě nic nezačnu, protože ani pořádně nevím proč… nesmělost, stydlivost, nebo nevím jak to všechno popsat. Řekl bych, že úvodní slohovka to popisuje docela dobře.

Hele když s kolegyní vycházíš v práci, tak to ber tak, že pozveš kolegyni třeba na kafe. Je jako kolegyni, to by mohlo pomoci. A uvidíš jak to bude pokračovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.3.17 11:21

@Tamtama @Denisa76 @kaja00 :D :D fakt bych neřekl, že když popíšu svůj příběh, tak někdo bude chtít vědet odkud jsem :D asi se mi moc nechce psát odkud jsem, ale kdyby chtěl někdo pokecat, tak si můžem napsat a popovídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
19.3.17 11:21
@Denisa76 píše:
jasně..zakladatel má úplně jiný problém a proto se na to musíš dívat jinýma očima ;)

Prave proto píšu, že to mám jinak. Jen se snažím zvednout ten varovný prst. Musí si v tomto případě s kolegyní rozmyslet i to, že ať budou chtít nebo ne, občas si tu práci přinesou domu. Když je naštve někdo v práci například…

Jinak má v podstatě stejný problém co jsem měl já, tak že vím o čem píše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.3.17 11:27

@Lumius i spálit se je na místě :mrgreen: A už nemáš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.17 11:59

U žen je to asi trochu jiný, když se spíš očekává, že první kroky udělá muž, ale přesto i ženy musí občas popostrčit muže. A s tím jsem taky dost zápasila jako ty, protože je mi 26 a nikdy předtím jsem nemusela nikoho lovit. Hlavně jsem se seznamovala na internetu a tam mi každou chvíli někdo píše (na účtech, kde mám fotky). Takže když se objevil „ON, mého srdce šampión“ a po několika měsících mě né a né někam pozvat nebo zalichotit nebo jakkoliv přímo balit, řekla jsem si, že je moderní doba, že i já bych mohla aspoň jednou v životě svůj objekt zájmu někam pozvat.
No moje pokusy dopadli všelijak. Pokaždý jsem si s ním jen povídala, stála jsem u něho stylem „vem si mě!!!“ a ta věta :„Šel bys někdy se mnou třeba na kafčo?“ Né a né vysoukat.
Pokaždý jsem byla zklamaná sama ze sebe. Ještě že máme ty facebooky a tak, když psal, že půjde koupit boty, že se k němu přidám :D a byl rád. :D Nakonec to dopadlo krásně, iniciativu pak převzal on díky bohu.
Moc jsem ti nijak neporadila, ale píšu to proto, že všechno je jednou poprvý a nestresovala bych se tím, že jsi nikoho neměl. Já narazit na panice, tak si ho aspoň zaučím tak, aby to vyhovovalo hlavně mě. :D A určitě nebudu jediná, kdo si to myslí. ;) Dominantních holek taky určitě dost běhá po světě, ale přesto je fajn pokoušet překonávat sám sebe. To ti řekne každý psycholog. Krůček po krůčku. Začla bych třeba pořízením nějaké drobnosti, nebo jí pokusit polichotit vzhled nebo její vlastnost. Nebo zkusit ženě jen trošku naznačit, že bys šel na kafe třeba tak, že když si v blízkosti své kolegyně dáš kávu nebo tak, tak jen prohodit, že jsi dlouho nebyl s někým na kávě, že by jsi zašel. Uvidíš jak odpoví tvá kolegyně. Ženy jsou vnímavější na náznacích, takže jestli by řekla, že by taky ráda někam šla, máš vyhráno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.3.17 12:24
@BiohazardMichell píše:
U žen je to asi trochu jiný, když se spíš očekává, že první kroky udělá muž, ale přesto i ženy musí občas popostrčit muže. A s tím jsem taky dost zápasila jako ty, protože je mi 26 a nikdy předtím jsem nemusela nikoho lovit. Hlavně jsem se seznamovala na internetu a tam mi každou chvíli někdo píše (na účtech, kde mám fotky). Takže když se objevil „ON, mého srdce šampión“ a po několika měsících mě né a né někam pozvat nebo zalichotit nebo jakkoliv přímo balit, řekla jsem si, že je moderní doba, že i já bych mohla aspoň jednou v životě svůj objekt zájmu někam pozvat.
No moje pokusy dopadli všelijak. Pokaždý jsem si s ním jen povídala, stála jsem u něho stylem „vem si mě!!!“ a ta věta :„Šel bys někdy se mnou třeba na kafčo?“ Né a né vysoukat.
Pokaždý jsem byla zklamaná sama ze sebe. Ještě že máme ty facebooky a tak, když psal, že půjde koupit boty, že se k němu přidám :D a byl rád. :D Nakonec to dopadlo krásně, iniciativu pak převzal on díky bohu.
Moc jsem ti nijak neporadila, ale píšu to proto, že všechno je jednou poprvý a nestresovala bych se tím, že jsi nikoho neměl. Já narazit na panice, tak si ho aspoň zaučím tak, aby to vyhovovalo hlavně mě. :D A určitě nebudu jediná, kdo si to myslí. ;) Dominantních holek taky určitě dost běhá po světě, ale přesto je fajn pokoušet překonávat sám sebe. To ti řekne každý psycholog. Krůček po krůčku. Začla bych třeba pořízením nějaké drobnosti, nebo jí pokusit polichotit vzhled nebo její vlastnost. Nebo zkusit ženě jen trošku naznačit, že bys šel na kafe třeba tak, že když si v blízkosti své kolegyně dáš kávu nebo tak, tak jen prohodit, že jsi dlouho nebyl s někým na kávě, že by jsi zašel. Uvidíš jak odpoví tvá kolegyně. Ženy jsou vnímavější na náznacích, takže jestli by řekla, že by taky ráda někam šla, máš vyhráno. :)

Děkuji za příjemnou zprávu. Tak to jsem rád, že i žena občas projeví větší aktivitu. To je přesně zatím ten největší problém, vysoukat ze sebe nějakou rozumnou větu o schůzce, nemůžu se přemluvit to udělat. To s botama je dobrej nápad, je to takový nenásilný, něco podobnýho bych možná dokázal, protože je rozdíl mezi tím někoho někam pozvat nebo mezi tím jít někomu pomoci s výběrem nějaký věci a zde bych asi odvahu našel, v tomhle nevidím vnitřně nějaký problém a pak si to třeba i dívka vyloží, tak jak bych chtěl :).
Pak dilema s tím, že nemám žádnou sexuální zkušenost, jako někdo napíše, že k tomu mám daleko, ale právě tyhle myšlenky mě pořád sžírají a zřejmě ovlivňují moji nerozhodnost. Já osobně si myslím, že to je velký problém a že by mě kvůli tomu žádná žena nechtěla. Možná pokud bych si to v hlavě dokázal srovnat a neviděl bych v tom velký problém, dokázal bych si více věřit a získal větší sebedůvěru.
Asi se tedy zkusím zaměřit na detaily a drobnosti, možná se to někam posune :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
19.3.17 12:33

Mrkni jak na to… ODKAZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.3.17 12:48
@jaelisa píše:
Mrkni jak na to… ODKAZ ;)

Díky, kouknu a snad se aspoň zasměju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
19.3.17 13:06
@Denisa76 píše:
@Lumius i spálit se je na místě :mrgreen: A už nemáš??

No mám potad. :nevim: :zed:

Můžu se bavit tak nějak s každým. Ale jak se mi ženská líbí tak utíkám :mrgreen:

Tady jsem zjistil, že to mají i některé ženské. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.3.17 13:09
@Lumius píše:
No mám potad. :nevim:  :zed:

Můžu se bavit tak nějak s každým. Ale jak se mi ženská líbí tak utíkám :mrgreen:

Tady jsem zjistil, že to mají i některé ženské. 8o :mrgreen:

tak já neutíkám, bavím se s ní normálně, ale to je ten problém, že jen normálně a mám problém dát najevo zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí