Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lumius píše:
Koukáš u toho na fotbal?![]()
to sice ne, ale po dnešku už je možné všechno ![]()
@Lumius píše:já ti nevím. Já jsem to zatím nějak neřešil. Nechávám tomu volný průběh.
buď bude a nebo nebude. Když nebude a děcka už budou velký, tak si koupím motorku
![]()
já plánuju kočky ![]()
@Denisa76 píše:
to sice ne, ale po dnešku už je možné všechno
Tak to asi jo
![]()
@Denisa76 píše:
@Lumius už asi vím na jaké louce![]()
![]()
Já ale nemám stan na louce. I když jsem teď jeden kupoval, že bych ho někde postavil?.
![]()
@Lumius píše:člověče, nepopsala bych se líp
U mě je to spíš ještě k tomu nějaký blok v tom smyslu, že když si nemám z dotyčným co říci tak prostě neumím moc komunikovat. Jsem tak trochu možná samotářsky typ, i když v kolektivu kde znám lidi jsem spíše za šaška a nikdo mi nevěří že bych mohl mít s komunikací nějaký problém. Trochu to s tím seznamováním souvisí.![]()
Dám příklad, byl jsem minulý rok na festivalu, podotýkám že sám, a sedím si na louce, poslouchám muziku… Přijde nějaká slečna či paní (byla docela hezká) a sedne si kousek ode mě. Potom se mě na něco zeptá, já ji odpovím. Prohodili jsme několik vět a konec komunikace. Ne že bych nemohl mluvit, já nevím třeba o počasí. Ale přijde mi to prostě zbytečné mluvit s cizím člověkem o blbostech. Zajímavé je, že jinak o nich mluvím často
A zase, jak nastane trapné ticho s cizím člověkem, už nedokážu navázat na rozhovor. Prostě tím pro mě vlastně ten rozhovor skončil.![]()
@Lumius píše:taky jsem měl kočky. Ale teď jsem v paneláku tak že už je nemám.
![]()
já mám na zahradě jednu říkám jí Čočka a kdysi jsem jí zachránila byla taková celá nemocná a ted mě všude serdí mrcha jedna.
@Lumius píše:
Já ale nemám stan na louce. I když jsem teď jeden kupoval, že bych ho někde postavil?.![]()
budeme na tý louce poslouchat muziku ![]()
@Tamtama píše: člověče, nepopsala bych se líp
No… Vždyť se znám už 40 let
vím co jsem zač. Ne že bych s tím měl nějaké psychické problémy, jsem prostě jaký jsem
![]()
@Denisa76 píše:Čočka dobrá
já mám na zahradě jednu říkám jí Čočka a kdysi jsem jí zachránila byla taková celá nemocná a ted mě všude serdí mrcha jedna.
@Denisa76 píše:
budeme na tý louce poslouchat muziku
Jo a jakou máš ráda?
![]()
@nesmely Hele já se omlouvám zakladateli, že mu tady plevelíme téma, ale tak se ozvy a můžeme to zase probírat dál. Já nevím čím to je, ale časem se to vždycky nějak zvrtne. Doufám že za to nemůžu já
![]()