Přeháním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14010
10.6.21 15:51

To bych jim dala čočku. Dítě je nemocné má antibiotika a nemá trajdat někde venku. Náš malý měl nedávno zánět ledvin a febrilni křeče k tomu horečky 40. Když mu zabrali léky na teplotu, tak skakal po celé postýlce na JIPce. Tím chci říct, že akčnost dítěte neukazuje, jak na tom skutečně je. Řekla bych jim, že by mohli mít rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
10.6.21 16:00

Děláš správně, tchyně a manžel jsou s prominutím kreténi? dort si dáte příště.. a teda manžela a tchyni nezávidím… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
10.6.21 16:07
@Anonymní píše:
Ahoj,

Resim takovou situaci, syn ma 4 roky, ma anginu, antibiotika, ty ma na tyden, dnes je dostal, vcera horeckoval, boli ho v krku, ale zadna tragediemame u nas 14 dni na navsteve tchyni, v sobotu odjizdi, bylo domluveno, ze ji vezmem do Prahy na nadrazi, kde se sejde i s dedou co, jede naproti tchyni, dame nekde kavu, dort, prochazku, nez jim pojede vlak. Syn ma ale tu anginu, ode dneska atb, nehodi do skolky, oba s muzem mame v praci problem s osetrovnym, nakonec jsem to zase ja, kdo bude doma, ale nesmi to byt dele ja tyden..

Ja jsem rekla, ze teda pojede jen tata a necekala jsem takovou reakci, tchyne ze me udelala zloducha, co vnouckovi nic nedopreje, ze o nic nejde, ze se tesila, ze nez odejede dame dort apod. Muz to same, ze nejsem normalni a jsem hystericka matka, ze kdyz bude bez teploty a bla bla. Jeste to resi ored synem, ktery je ted na me nastvany, ze mama je zla..

Jako prece neni normalni tahat dite na hlavni nadrazi v Praze 3. Den anginy, kdyz jeste dnes ma teplotu a ma atb do pristiho ct. :roll:

Jako tchyne je nafucena, manzel ze delam zbytecne vlny a naschvaly..ja jako chci nechat malyho jeste patek a vikend doma (ten dalsi), kdyz bude po atb. Nebo nevim, orijde vam to normalni, jako ja fakt nechapu..

Mě jen napadá, jestli tchýně ví, že je malý takhle nemocný. Ale předpokládám, že jsi ji to řekla. Je neuvěřitelné, jak dokáží být někteří lidé sobečtí. Ale znám to, mám podobnou tchýni i tchána. Oni jakmile jednou zakaslou, tak už volají synovi, aby je odvezl do nemocnice, ale když mi dítě spadlo z prolézačky 1,5metru a jeli jsme na pohotovost, tak jsem byla za histerku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
10.6.21 16:10

Ne, s atb, navíc po jednom dni, nikam. Ma byt doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.21 16:26

Má atb, má být doma a v klidu. Chlap je jellito, tchanovce raději ani nekomentuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
10.6.21 17:15

Při troše štěstí to baba chytne a uvidíte jak se jí budou chtít v sobotu papat dortiky… Mmch když je u vás nasackovana 14 dní, mohla hlídat, místo toho OCR, alespoň do té soboty. S antibiotikama bych vážně nikam nejezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
10.6.21 19:24

Zakladatelko jim normalne rekni, ze jsou na hlavu, kdyz neznaji lekarskou poucku Angina-klouby olizne, do srdce se zahryzne…jsou fakt neinteligentni tvorove, sorry, ale i tvuj muz. I kdyby decko bylo hned po 1.davce atb bez teplot, ma mit klidovy rezim a rekonvalescenci (nejlepe v delce trvani choroby).Opravdu chteji, aby se mu to vratilo (nebo i problemy s klouby, srdcem a nervovou soustavou?) jen proto, ze si jdou za svymi sobeckymi cili, respektive tchyne (nejsem si uplne jista, jestli by tvuj muz tahal dite s atb po meste, kdyby tam tchyne nebyla…dost me prekvapuje, ze neni ohledne nemoci s tebou zajedno)
Nemas povinnost jim ale v tomto ustupovat, kazdy logicky premyslici jednotlivec vi, ze nemocny ma zustat doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13787
10.6.21 19:25

Taky bych nikam nejela, nechávám při nemoci dítě v klidu. A to v žádném případě nepatřím mezi úzkostné matky. Připadá mi normální nechat nemocné dítě v klidu a nikam ho netahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
10.6.21 21:59

Zavolej Dr, dej hlasitý odposlech a zeptej se, jestli jí to přijde jako dobrej nápad. A ať se borci předvedou. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
11.6.21 13:57

Tak na OCR pán nemůže nebo nechce a lítat po venku z nemocným dítětem to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová