Jsem hotová, zoufalá, na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
20.1.18 09:00

JA ti doporučim jogu…taky jsem byla skepticka…ale bolesti zad se posílením vnitřních svalů zmenšily i kdyzbporad tahám děcka
Vyčistís si hlavu, naučíš se líp soustředit :palec:
Chce to najít kvalitní studio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.1.18 09:15

Vemte si dva týdny dovolenou a jeďte sama do třeba do té Francie (ideálně do nějaké vyhlášené vinařské oblasti), vypněte telefon a odpočiňte si. Děti jsou velké, manžel dospělý, tak to chvíli zvládnou. Myslím, že když si neuděláte volno, tak se brzy zhroutíte, tělo vám dává dost jasné signály že tudy cesta nevede.

Pokud by to ani krátkodobě nepomohlo, je čas na větší životní změny, znám paní, která z postu ředitele v nadnárodní firmě odešla pracovat do psího útulku a z vynervované nepříjemné ženské je najednou hrozně fajn baba.

Jinak ty zkoušky na C1 jsou docela masakr, já se chystám na tuhle úroveň v Angličtině (což je na naučení jeden z jednodušších jazyků) a i tak mi teď na mateřské příprava v kurzu trvala přes rok a půl a to mám hodné dítě a manžela, co chápe že učení se slovíček je v tuhle chvíli důležitější než vysavač (sám si dodělávám VŠ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.1.18 09:29

@Lenka002 Pocem :hug: :hug: :hug:, jak já ti rozumím. Jsi ve fázi sendvičové generace. Děti tě ještě potřebují a rodiče začínají postonávat. Nauč se soustředit se jen na to důležité a ostatní vypouštět. Záda tě bolí ze stresu, plavání je dobrá volba pro úlevu. Na tvém místě bych vyrazila na víkend někam sama nebo s kamarádkou, nejlépe wellness. Tam bych si v klidu rozmyslela, co je pro mě nejdůležitější a řešila problémy podle stupně naléhavosti. Je pro tebe tvoje práce hodně důležitá? Loni jsem si opravdu užila své, byla jsem nemocná několik měsíců, problémy s dětmi-zdraví i studium, vážné nemoci a úmrtí v rodině. Hnus, ale pomohlo mi to srovnat si priority. Takže jsem přestala některé problémy řešit. Nejdůležitější je zdraví, pohoda v rodině a pak dlouho nic. Přeju hodně sil a pevné nervy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
20.1.18 09:57

Ahoj zakladatelko :hug: To bude od psychiky, proto Ti nezabírají brufeny. Choď pravidelně na masáže, udělej si pravidelně radost, začni plavat. Možná by stálo za to navštívit psychologa. On by Ti mohl pomoci najít skrytý problém, může být někde blok, o kterém nevíš, třeba těch 20let. Chtělo by to nejdřív očistit tělo i mysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.1.18 09:58

Zabouchni doma dveře a jed sama na relax pobyt do Francie. Ať jim manžel koupí třeba helikoptéru, neřeš to, on se svět nezbori. Tam odpočívej, cvic, mluv a spi. Nešlo by vzít sebou i maminku? Nebyla bys tam sama a odpocinuly byste si obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
20.1.18 10:06

Ty prasky na spani jsi mela sedativa, nebo na poruchu spanku? Mela bys zajit na vysetreni k psychiatrovi, ty zada plus nekvalitni spanek znaci nejspis skryty problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
20.1.18 10:16
@terien píše:
Zabouchni doma dveře a jed sama na relax pobyt do Francie. Ať jim manžel koupí třeba helikoptéru, neřeš to, on se svět nezbori. Tam odpočívej, cvic, mluv a spi. Nešlo by vzít sebou i maminku? Nebyla bys tam sama a odpocinuly byste si obě.

A po návratu jí to začne nanovo ;) Chce to změnit přístup k tělu a mysli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
20.1.18 10:39

Vem si dovolenou, zajed na 14 dni do Francie a bav se a mluv. Holce dovol VB, co je na tom? Penize na to mas, stejne to dostane a ty budes za tu spatnou. Bud rada, ze chce cestovat a ne jen hadry, sminky, ucesy…a nastav si s detmi i ostatnimi nejaka pravidla. A jako bonus zacnes spat a prestanou te bolet zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
20.1.18 13:21

Díky, díky

:hug:

Plavání bylo super.
Už mám o něco lepší náladu.
Mějte se tu hezky, přijdou naši i tcháni, jdu dělat chlebíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.1.18 19:17
@Borůvka1990 píše:
A po návratu jí to začne nanovo ;) Chce to změnit přístup k tělu a mysli ;)

To jo, ale odpocata a vyspala ho bude měnit určitě líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
21.1.18 06:39
@jita22 píše:
Nejaky tydenni intenzivni jazykobvy kurz ve Francii?

Byla jsem, domluvila jsem se v poho, ale jak jsem v kanclu a mám třeba telefonovat, tak se jakoby zaseknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
21.1.18 06:40

@BaMaK Už jsem vyměkla a dovolila, tablet syn dostane k svátku, měsíc to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
21.1.18 06:41
@Emimin7 píše:
Ty prasky na spani jsi mela sedativa, nebo na poruchu spanku? Mela bys zajit na vysetreni k psychiatrovi, ty zada plus nekvalitni spanek znaci nejspis skryty problem.

Na poruchy spánku, u dr jsem byla na neurologii, psychiatrii, chirurgii a já nevím, kde ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
21.1.18 06:43

@Borůvka1990
Masáže už nemohu ani vidět, tam jsem strávila mládí :lol: ( je to spíš k pláči).
Ty záda mě třeba půl roku nebolí vůbec, pak týden sotva lezu a chodím na obstřiky a pak 3 měsíce prostě bolí (to byl příklad), je to různé pochopitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
21.1.18 06:44

@divine woman
Welnes plánuji s mamkou, až bude mít táta po vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová