Jsem mladá a bojím se těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
3.10.24 21:07

@Caridina je to zhruba 2 týdny zpatky. Vím že vždycky když mám ovulaci tak mám takový pruhlednejsi hlen a bolesti mírný v podbřišku. mMenstruace se mi objeví cca 14 po té ovulaci. Tentokrat jsem měla ovulaci podle aplikace pozdější o 5 dní tudíž by měla být menstruace o 5 dní později pokud je to pravda. Ale zase, vůbec netuším jak si mám tu ovulaci nebo menstruaci vypočítat když mám tak velké rozmezí mezi cykly. Kdybych ji měla pravidelnou tak vím jestli je opozdena nebo ne. Ale jak ji mám nepravidelnou tak nevím jeslti to je prirozene opožděně nebo fakt ti těhotenství :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.10.24 21:11

@Jana691 než takhle vymejšlet, dojdi si ráno do drogerie a udělej si test. Nejspíš těhotná nejsi, ale pro klid duše je lepší znát výsledek co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
3.10.24 21:15

@Jana691
Presne jak uz se tu pise. Pokud je to cca ty 2 tydny, tak zitra kup test s citlivosti 10 a pozitri rano ho udelej. A masti pro antikoncepci. Ani na kondom se spolehat nemuzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.24 22:56

Nemyslím si, že je tam nějaká šance..ms nemáš třeba kvuli právě tomu stresu? a antik.bych teda určitě nebrala, je to pěkný svintvo..na gyndě se pak zeptej na jiné možnosti ochrany ;)

• Citovat
  • Upravit
77385
3.10.24 23:13
@Anonymní píše: Více

jo, jasně, antikoncepce je pěkný svinstvo, zato rodit v 16 je procházka růžovou zahradou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová