Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lenula píše:
Jsi pěkně protivná, Jájinko a všimla jsem si, že nejen v této diskuzi. (TEČKA=víc to nechci rozebírat).
Já nechci být protivná, jen mi příjde směšné řešit přes net jestli jsem nebo nejsem těhotná a podle jakých příznaků.
Od toho jsou testy a ultrazvuk.
Jak chcete radit na otázky tohoto typu. Vzdyť jediná možná rada je, udělej si test nebo jdi k lékaři.
Ale evidentně nechcete slyšet i jiné názory. Tak proto jsem asi protivná.
![]()
pralinka píše:
Nezbývá než čekat:) R.
nebo si udělat test nebo zajít k lékaři. ![]()
Připojuji se k Jájince!
Taky mě štve, že každá, kdo se jen otře o spermii hned zakládá novou diskuzi, jestli náááhodou není těhotná. Copak to se dá po internetu poznat? Koulející očima
K určení těhotenství snad jsou test, lékař a UZ, ne?
Taky jsem si to zažila a monohokrát, tu nervozitu, ten strach, to očekávání… jenže s tím jaksi nikdo nic nenadělá. Možná by stačilo své pocity sdílet třeba se snažilkami, nebo aktuálně na chatu, já nevím..... Ale diskuse mi na to moc vhodné nepřijdou. Pak tu opravdu není místo na ostatní diskuse.
Toliko můj názor
Toto není jen můj názor.............................
A proč to vůbec čteš a zapojuješ se do diskuze o snažení, o čem jiném by to mělo být, než jestli některá už je těhotná? To by doktoři nedělali nic jiného, než brali krev a dělali ultrazvuky. Nechci doktory otravovat zbytečně a proto to řeším nejprve bez nich a většiha holek to chce vědět dřív, než se to objeví v testu a je to vidět na ultrazvuku, proto si všímáme úplně prvotních příznaků a řešíme tady takové věci.
A jak to proboha řešíš? Jak to můžeš bez nich řešit? Napnuté prsa nebo bolest v podbřišku neznamená graviditu.
Jo dneska mě píchlo v zádech, asi v kříži, myslíte, že jsem těhotná?
Taky mě často pálí žáha, a některé jídla mi smrdí. Asi budu těhotná, co myslíte??
A čtu to, protože mě to baví, a asi se budeš divit, ale mám oči, tak koukám a čtu.
jo, ja mam taky takovy pocit, ze sotva se nekdo s prominutim otre o spermii tak hned druhy den resi, jestli je tehotny nebo ne. Skoda, ze tu neni vypis diskusnich temat za posledni tyden jako u sousedu…mozna bychom se vsichni divili, kolik tu stejnych/podobnych zbytecnych diskusi je… Hanka
Anonymni píše:
jo, ja mam taky takovy pocit, ze sotva se nekdo s prominutim otre o spermii tak hned druhy den resi, jestli je tehotny nebo ne. Skoda, ze tu neni vypis diskusnich temat za posledni tyden jako u sousedu…mozna bychom se vsichni divili, kolik tu stejnych/podobnych zbytecnych diskusi je… Hanka
Díky, za konečně jiný názor. ![]()
Ale bacha aby tě neosočili, že jsi protivná.......
Mrzí mě jestli máš s otěhotněním problémy, taky chápu, že když se snažíte dlouho, tak tě otázky takovýho typu štvou, možná na tom budu stějně, ale zatím to tak není a snad mám nárok napsat dotaz, aby se mi to trochu osvětlilo a netápala jsem v tom.
Jajinko - jsi strašně protivná!!! Emigruj prosím tě do Diskuse bez žvatlání (tam vynikneš víc a hlavně přestaneš psát sem, takže mi tu vlevo pořád nebude v tématech naskakovat ta hloupá otázka).
jsem/nejsem tehotna lze jednoduse zjistit tehotenskym testem…
pres internet to stejne nikdo nepozna a fakt je, ze podobnych diskusi je tady pozehnane…
Jak jsem pochopila, tak poslední MS měla Aknellka 6. 10., ani při nejlepší vůli by ted test nic neukázal a stejně by dopadlo vyšetření u genekologa, ať už pohmatem či vag. UZ. Takže prostě počkat do toho 6. 11.
Jájinka a spol-možná je tu takovýchto a podobných diskuzí dost, ale tak nějak nechápu,co Vám na tom tak vadí. Tak to ,holky, proboha nečtěte!
Někdo si o tom potřebuje promluvit,někdo ne. ![]()
R.
Jsem snažilka jako vy, ale nepatlám se v tom, jesti mě tam píchlo, jestli mám chutě a jaké. Prostě počkám, udělám test a zajdu k doktorovi.
Ono se po internetu toho moc radit nedá. Takže znovu, nejsi si jistá, udělej si test nebo zajdi k doktorovi. Gyndař je tam snad od toho. A jestli máš strach, že tě vyhodí, když tam příjdeš, změň raději lékaře.
Otázky tohoto typu mě prostě baví.
Co myslíte, jsem těhotná?? Jak to sakra máme vědět?? Po INTERNETU!!
Hanka1 píše:
jsem/nejsem tehotna lze jednoduse zjistit tehotenskym testem…
pres internet to stejne nikdo nepozna a fakt je, ze podobnych diskusi je tady pozehnane…
Hani, opravdu díky.
Mám pocit, že jsem mimozenšťan. Jsem protivná, protože říkám co si myslím.
Promluvit možná, ale řešit, jestli jsem nebo nejsem těhotná. Bože, už to tu bylo mockrát napsané.
PO INTERNETU TO STEJNĚ HOUBELEC POZNÁTE. TAKŽE BUĎ TEST NEBO DOKTOR. NEBO ČEKAT.
NEBO CO JSTE ČEKALY ZA RADY??