Jsem nebo nejsem těhotná? Po vysazení prášků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
30.10.07 09:41

Tak mě přestaň napadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.10.07 09:42

jsi protivna ze misto abys byla na nekoho kdo je tady novy prijemna tak jsi jak nejaka carodejnice..Ja jsem nenapsala ze jsi byla sprosta tak tady nic takoveho nevytahuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
30.10.07 09:42

Vy jste tu ale všechny protivné!!!!

Nedokážete aknellce odpovědět, jestli je nebo není těhotná!

Fuj, že se nestydíte! Snad nakonec aby fakt udělala ten test, probůh :lol:

• Citovat
  • Upravit
81
30.10.07 09:44

Já nevím, ale dá se přes internet odpovědět, jestli je těhotná nebo ne??
 8O

Poučte mě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.10.07 09:45

Jediné co se na takovou otázku dozví, je, MOŽNÁ JSI, MOŽNÁ NEJSI. UDĚLEJ SI TEST NEBO JDI NA GYNDU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.10.07 09:50

Není pochyb, že obyčejný test je pro spoustu nových snažilek španělská vesnice. Já taky u prvního testu prd věděla, co a jak s ním - jenže já jsem ten cvok, co čte návody, tak jsem se nemusela ptát… Spousta holek, které se snaží o miminko prožívá něco tak nového a úžasného, že mají potřebu to sdělit světu - a pokud to nechtějí vykřičet do okolí, takje právě nová diskuse celkem ideální způsob…

Popravdě mě milión diskusí na stejné téma taky nebaví, ale na druhou stranu - tyhle chápu. A malinko těm holkám ten rozechvělý začátek závidím…

Takže ne, nepřipadá mi,že zrovna tyhle diskuse jsou zbytečné. A pokud nejsou nastrkané jinde než ve snažení nebo v testu tak jen houšť a větší kapky :)

A přestaňme se hádat. Od toho jsou jiné servery, kde na sebe nejsou uživatelé hodní…

Howg.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
30.10.07 12:28

Teda tady se to pěkně rozjelo 8O
Lesinko moc díky, žes tak rychle zareagovala, zcela souhlasím s tím, že každá z nás má nárok být nejistá a proto využít vše dostupné, co si v danou chvíli myslí, že by mohlo pomoci.
Mně nezbývá, než říci : Aknelko přijď k nám do Snažilek!

Rádi tě uvidíme a za tvou nejistotu Tě určitě nerozcupujeme! :wink:
Toť vše!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.10.07 13:03

taky jsem rada ze Lesina tak rychle zareagovala..Od toho to tady prece je a Aknelko jak pise Nonina hupsni do snazilek-tam jsou moc hodne holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.10.07 13:12

Něco jiného je, když napíše nedostala jsem to, mám takové a takové příznaky, dělala jsem si test a hurá je pozitivní. To bych byla nadšená a pogratulovala. :D
A pochopím tu radost, že je někdo těhotný s chce to vyhlásit do celého světa. :potlesk:

Ale napsat mám takové a takové příznaky, myslíte že jsem těhotná, je dost zvláštní, protže jak jsem psala, po netu se nedá nic jiného poradit, než vyčkej, udělej si test a nebo jdi k lékaři. :)

Toť vše!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.10.07 13:29

jajinko, myslím, že to co jsi chtěla říct už jsi řekla, nejmíň 3×. Taky bych Aknelce poradila, že lepší je ještě vyčkávat, případně navštívit lékaře nebo udělat test. Ale chci reagovat i jinak:

Aknelko třeba je to těhu :lol: moc bych ti to přála, neboj nějak to dopadne. Nás co čekáme a chytáme se každého příznaku je víc, třeba já :oops: Proto se za téma diskuze kterou jsi založila nemusíš stydět. Moc se těším na zprávičky od tebe, jak jsi dopadla. Pokud bys třeba testla, dej nám vědět jak jsi dopadla, protože tyto diskuze čtou i lidé, které toto téma zajímá a rádi se podělí s ostatními o svoje zážitky a vůbec jim nejistota těch co se snaží poprvé otěhotnět nepřijde hloupá.

PS: přijď opravdu klidně do Snažilek.

již nepřihlášená JandulkaMysulka.

• Citovat
  • Upravit
81
30.10.07 13:37
Anonymni píše:
jajinko, myslím, že to co jsi chtěla říct už jsi řekla, nejmíň 3×. Taky bych Aknelce poradila, že lepší je ještě vyčkávat, případně navštívit lékaře nebo udělat test.

Ano psala jsem to už mockrát, ale stejně mě stále napadáte. A zbytečně. :evil:

HOWG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
30.10.07 13:50

Jajinko, na jednu stranu mas pravdu, po internetu se neda poznat, zda ta a ta je ci neni tehotna. Vime vsechny, ze tohle se dozvime testem, nebo na gynekologii. Nikdo tady ale nechce vedet 100procentni odpoved. Staci, kdyz si navzajem sdelime svoje nazory, zkusenosti a poprejem si hodne stesti. Tvuj nazor je taky nazor, ale mohlas nam ho dat najevo trochu jinak, nez stylem, ze jsme uplne hloupe a nevime, ze na gynde nam prozradi odpoved na nasi vecnou otazku.

Ja jsem rada, ze emimino existuje, ze existuje tohle super forum. I z pro nekoho zbytecnych temat, jsem se dozvedela spoustu veci, ktere jsem netusila. Vubec me nijak neurazi otazky Jsem nebo nejsem tehotna.
Je to tu proste super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
30.10.07 13:50

Jajinko, na jednu stranu mas pravdu, po internetu se neda poznat, zda ta a ta je ci neni tehotna. Vime vsechny, ze tohle se dozvime testem, nebo na gynekologii. Nikdo tady ale nechce vedet 100procentni odpoved. Staci, kdyz si navzajem sdelime svoje nazory, zkusenosti a poprejem si hodne stesti. Tvuj nazor je taky nazor, ale mohlas nam ho dat najevo trochu jinak, nez stylem, ze jsme uplne hloupe a nevime, ze na gynde nam prozradi odpoved na nasi vecnou otazku.

Ja jsem rada, ze emimino existuje, ze existuje tohle super forum. I z pro nekoho zbytecnych temat, jsem se dozvedela spoustu veci, ktere jsem netusila. Vubec me nijak neurazi otazky Jsem nebo nejsem tehotna.
Je to tu proste super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.10.07 13:59

SORRY, ŽE JSEM SE VYJÁDŘILA, SORRY, ŽE ŽIJU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
30.10.07 14:10

No tady to je fakt síla, Jajčo začneš rýpat a jěště se pak cítíš dotčena, když Ti někdo sdělí, jak se mu to nelíbí. Tak kde jsme :?: Vždyt toto vůbec není původní téma-zlostit se běž jinam a nech holky ať si to vedou po svém… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí