Jsem nemehlo na pečení:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.7.16 19:55

Ja teda peču tak že plech mam uprostred trouby…a vicemeně ze zvyku plech v polovině peceni otocim. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
9.7.16 19:56

@Kotatko03 jojo ten.. třeba je nějaký trik, jak péct vláčné buchty, třeba bílý jogurt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
9.7.16 20:04
@BabyBella píše:
@Kotatko03 je to možné, je taky pravda, že mám recept, který třeba nedodržuji na gramy, trošku přesypu, nevím jestli to má vliv? A zajímalo by mě, zda je v ČEechách k sehnání pečící sprej? nevíš? děkuji

Tescoma má v nabídce olej ve spreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
9.7.16 20:14

@BabyBella sprej k sehnání je. Ale nevim odkud. Ja ho dostala. Ale smrdí mi.

Jinak vlačná kynuta věc-mam recept na buchtu s olejem a ten je sušší, cce tenčí vrstvu a hodně ovoce. U buchet jako takových to chce hodně promazavat, když je dáváš do plechu.

U bábovky imho záleží třeba i na formě stará plechová nebo co to je nejlepší

Chce to zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
9.7.16 20:29
@BabyBella píše:
@Kotatko03 jojo ten.. třeba je nějaký trik, jak péct vláčné buchty, třeba bílý jogurt?

jo ten se v pohodě normálně dá sehnat. Na ty buchty…chce to dost oleje, celou buchtu s ním vždy jakoby otřu, dám do pekáče a s další totéž. Bílý jogurt do kynutého určitě ne. S nekynutým, mám jeden recept, který je teda skvělý, rychlá buchta, vláčná se zakysanou smetanou, dělám velice často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
9.7.16 20:41

Jogurt, kefír, podmáslí-je výborný do buchet z kypřícího prášku (bublanin)-jsou pak vláčné.
Kynuté buchty jsou lepší dělat ze žloutků-jak je bílek tak dřív jakoby ztvrdnou.
Bábovka je výborná tvarohová, když zadáš na netu určitě najdeš.
Určitě je nutné během pečení kontrolovat a nenechat delší dobu právě kvůli vysušený. Jinak jsou ještě důležité suroviny-není mouka jako mouka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
15.7.16 21:15

@baaruunkaa díííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 02:16

Jo ja mimo jine do buchet myslim tim klasika hrnkovy kam se davají cela vejce oddeluju bilky, delam snih a vmicham na konec nemusi se to ale mam pocit, ze to zjemní :) tablet mi bohuzel nekopiruje ale co nejdřiv dodam jednodusi osvedcené rcp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí