Jsem nervózní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6590
28.7.16 08:20

Já bych to na MS nesvalovala. Buď se ženská vymlouvá, že má PMS, nebo MS, nebo jí skončil MS, nebo má ovulaci.

Je to prostě období, jak říkám - vše přejde, chce to si zaběhat, jít se vyboxovat, relaxační koupel, jít ke kadeřnici vykecat se apod. Tohle mi neskutečně pomáhá a myslím, že by pomohlo i tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
28.7.16 08:54
@Halibar píše:
Já bych to na MS nesvalovala. Buď se ženská vymlouvá, že má PMS, nebo MS, nebo jí skončil MS, nebo má ovulaci.Je to prostě období, jak říkám - vše přejde, chce to si zaběhat, jít se vyboxovat, relaxační koupel, jít ke kadeřnici vykecat se apod. Tohle mi neskutečně pomáhá a myslím, že by pomohlo i tobě :)

tak tohle hlavně neříkej před někým ve chvíli, kdy má vzteky mžitky před očima, např. řeči o uklidnění mě vytočí o 3 stupně výš.
Zní to všechno pěkně. ALE kde kají děti takové to tlačítko na vypnutí??
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.7.16 09:05

@dedrichov co nemám říkat před někým který má vzteky mžitky před očima? Aby se nevymlouval na cyklus? Nebo že by mu pomohlo vypadnout z baráku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
28.7.16 09:10

@Sára 1 ja to presne tyhle stavy mam ted v tehotenstvi 8o :zed:…hormony hnus! :roll: u tebe to asi vetrelec nebude :nevim:… ja bych ti treba poradila nachvilku vypadnou..dat malou na noc pryc uzit si volno i kdyby to melo bejt celej den valeni se na gauci se zmrzkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
28.7.16 10:40

Já měla takový stavy při PMS, začali třeba 10 dní před menstruací a byla jsem protivná sama sobě. Pak jsem začala pít ženský čaj, dávám si každé ráno Pupalku a jsem v pohodě. Když ani to nepomáhá, tak si dám víc pupalky, víc ženského čaje a ještě hořčík :) Nevím, jestli je tvůj případ PMS, ale klidně bych ty bylinky zkusila. Akorát nevím, jestli při kojení může být třeba i třezalka, která je občas v tich ženských čajích, ale někde nebývá. To se asi poptat v lékarně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.7.16 14:06

@Sára 1 ne ne, normálně volně prodejný, jsou to takový kapky. Ale jestli se můžou při kojení, to nevím, ale tipovala bych, že ne, už kvůli vysokému obsahu alkoholu. To mi nedošlo, že ještě kojíš :oops: Zeptej se v lékárně nebo koukni na net, určitě se bude dát najít příbalový leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.7.16 14:07

@Halibar paráda, že to na tebe funguje, ale není to určitě univerzální rada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.7.16 14:18

@Martinik nejen u mě to funguje :) ale jak už je to složitější problém, tak nepomůžu, byla dobře myšlená rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
28.7.16 18:11

Ráno bylo docela dobrý. Dala jsem si i ten hořčík a vyrazila s dětma na výlet. Teď se cítím v pohodě. Uvidím, jak to bude večer. Nevím, čím to bylo, ale doufám, že se to nebude opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
28.7.16 18:14
@Menorka píše:
@Sára 1 ja to presne tyhle stavy mam ted v tehotenstvi 8o :zed:…hormony hnus! :roll: u tebe to asi vetrelec nebude :nevim:… ja bych ti treba poradila nachvilku vypadnou..dat malou na noc pryc uzit si volno i kdyby to melo bejt celej den valeni se na gauci se zmrzkou :hug:

Celý den bez dětí prostě jen tak nezažiju. To nehrozí hlídání. Hlídání mám pouze na nutné záležitosti. Ale zmrzku jsem si teď dala. Tatínek je s dcerou a druhé dítko spalo - už se probouzí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
28.7.16 22:17

@Vaal @Martinik Všechny rady vezmu v potaz, pokud se to bude opakovat. Dneska jsem už naprosto v pohodě - jsem vyloženě spokojená. :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
28.7.16 22:24

@Halibar Včera mi nepomohlo absolutně nic. Bylo to fakt strašný, jak mi bylo. Věřím, že možná nějaké ty bylinky by mohly pomoct, ale koupel, kadeřnice… bohužel ne. Vidím to opravdu na nějakou hormonální bouři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
29.7.16 23:54

@Sára 1 Určitě může pomoct doplnit hořčík. Ohledně homeopatik bych se poradila v lékárně. Nicméně, nevím, jak dlouho jste „doma“ či po porodu, ale taky to prostě může být „jen“ únava z dětí. Nejste stroj, abyste se stále usmívala a vše bylo v „pohodě“. I máma si potřebuje odpočinout. Zkuste si zařídit 1-2dny odpočinek jen sama pro sebe nebo alespoň výpomoc rodiny, kdy se budete moci dospat, zajít na večeři/kafe s kamarádkou nebo se jít jen sama projít. Člověk si musí vyčistit hlavu. Já mám dvojčata 2,5roku. Dlouho jsem si nechtěla připustit, že jsem unavená z dětí…o nic nejde, to se prostě stane a neznamená to hned, že jste špatná máma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.17 08:30

Je všeho moc

Cítím se nervózně. V práci mám jisté výzvy a nevím, jak se s tím popasuju, v soukromí taky, manžel je na delší dobu pracovně pryč, se starším dítětem musím doladit instrukce ohledně střední školy a internátu, nerada řídím daleko a musíme spolu zajet na schůzku do té školy, není to nic nad lidské síly, ale já ejsem zrovna ta samostatná odolná jednotka a když mám pocit, že je toho více, tak pak mám žaludek na vodě a takové vnitřní chvění. Občas používám Bachovy esence. Máte vy nějaký recept na nervozitu?

• Citovat
  • Upravit
72725
21.6.17 08:31
@Anonymní píše:
Cítím se nervózně. V práci mám jisté výzvy a nevím, jak se s tím popasuju, v soukromí taky, manžel je na delší dobu pracovně pryč, se starším dítětem musím doladit instrukce ohledně střední školy a internátu, nerada řídím daleko a musíme spolu zajet na schůzku do té školy, není to nic nad lidské síly, ale já ejsem zrovna ta samostatná odolná jednotka a když mám pocit, že je toho více, tak pak mám žaludek na vodě a takové vnitřní chvění. Občas používám Bachovy esence. Máte vy nějaký recept na nervozitu?

jo, jdu si zaběhat.. práce neuteče, nemá nožičky.. soustředim se na důležité věci :nevim: ale jako já nemám problém s tím, fungovat sama.. U Tebe? rozděl priority a soustřeď se na věci postupně - od nejdůležitější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová