Jsem nervózní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.6.17 08:36
@martina.se píše:
jo, jdu si zaběhat.. práce neuteče, nemá nožičky.. soustředim se na důležité věci :nevim: ale jako já nemám problém s tím, fungovat sama.. U Tebe? rozděl priority a soustřeď se na věci postupně - od nejdůležitější..

Máš pravdu. Odkládací variantu na potom používám často. Někdy víc než je nutné. Že začnu sportovat pro vyčištění hlavy je taky v plánu :). Aai nejvyšší čas začít.

• Citovat
  • Upravit
72725
21.6.17 08:38
@Anonymní píše:
Máš pravdu. Odkládací variantu na potom používám často. Někdy víc než je nutné. Že začnu sportovat pro vyčištění hlavy je taky v plánu :). Aai nejvyšší čas začít.

mi to třeba pomáhá, když je toho v práci moc.. teď mam hodně náročné období, díky bohu za běh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.17 08:45
@martina.se píše:
mi to třeba pomáhá, když je toho v práci moc.. teď mam hodně náročné období, díky bohu za běh..

Tak pokud to náročné období bude delší, třeba natrénuješ na půlmaratón :palec:

• Citovat
  • Upravit
10726
21.6.17 08:47
@Anonymní píše:
Cítím se nervózně. V práci mám jisté výzvy a nevím, jak se s tím popasuju, v soukromí taky, manžel je na delší dobu pracovně pryč, se starším dítětem musím doladit instrukce ohledně střední školy a internátu, nerada řídím daleko a musíme spolu zajet na schůzku do té školy, není to nic nad lidské síly, ale já ejsem zrovna ta samostatná odolná jednotka a když mám pocit, že je toho více, tak pak mám žaludek na vodě a takové vnitřní chvění. Občas používám Bachovy esence. Máte vy nějaký recept na nervozitu?

sazka a na jistotu :oops: tj.leky proti uzkosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.6.17 08:49

Ja když mam nervy, tak jdu a začnu řešit věci, které to způsobují anebo třeba udělám jen pitomý úklid. Proste neco - cokoli - dělám -a nikdy věci neodkladam. Sport je pro mne jednak mor a druhak jen prostředek, který mne zdržuje od podstatného. Ja relaxuji az pak. Tohle mame každá jinak. A zobej hořčík, taky pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.17 08:55
@tasa píše:
sazka a na jistotu :oops: tj.leky proti uzkosti

Léky na běžné nálady (a to, že je někdo nervóznejší povahy, tak beru) bych nedávala. Myslím, že dnešní doba podporuje zbytečné nadužívání léků.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.17 08:57
@Tichošlápek píše:
Ja když mam nervy, tak jdu a začnu řešit věci, které to způsobují anebo třeba udělám jen pitomý úklid. Proste neco - cokoli - dělám -a nikdy věci neodkladam. Sport je pro mne jednak mor a druhak jen prostředek, který mne zdržuje od podstatného. Ja relaxuji az pak. Tohle mame každá jinak. A zobej hořčík, taky pomáhá

Hořčík je zázrak, ten beru téměř pravidelně.

• Citovat
  • Upravit
72725
21.6.17 09:00
@Anonymní píše:
Tak pokud to náročné období bude delší, třeba natrénuješ na půlmaratón :palec:
:mrgreen: no, na to asi těžko, moc mi to nejde, navíc jsem kuřák.. ale co na tom, baví mi to :mrgreen: měnila jsem práci, teď nemám fyzickou námahu, ale psychickou, tak odreagovat je třeba..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
21.6.17 09:07

Horčík je super, přidávám se do klubu! Bachovy kapky jsem si koupila nedávno, zatím dobrý, ale ono to může být i tím, že jsme dotáhli nekonečnou a náročnou rekonstrukci, tak nevím, jestli to je to dokončení, nebo kapičky :)
Jo a mně pomáhá mlíko a večer buď meduňka, nebo Guten Abend Tee (mají v dmku). No a pokud je to krize, tak si dám panáka a nadávám :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
21.6.17 09:19

Bachovky sou super, u nas je bere i syn (6let) a uz jednou mu pomohly.. jsou bud obycejne rescue, nebo pak homeopatikem - kineziologem namichat konkretni na urcity problem. Dobra je trezalka a caj z ostropestrece, nervozita, vztek, uzkost -souvisi s nepruchodnosti jater (TČM) a tento caj je detoxikuje.. jinak se zeptat v lekarne podporujici homeo, co na vztek a uzkost.. je toho hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
21.6.17 09:21

No a horcik urcite taky.. ndjlepsi je magnosolv, ale je na predpis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová