Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Máš pravdu. Odkládací variantu na potom používám často. Někdy víc než je nutné. Že začnu sportovat pro vyčištění hlavy je taky v plánu. Aai nejvyšší čas začít.
mi to třeba pomáhá, když je toho v práci moc.. teď mam hodně náročné období, díky bohu za běh..
@martina.se píše:
mi to třeba pomáhá, když je toho v práci moc.. teď mam hodně náročné období, díky bohu za běh..
Tak pokud to náročné období bude delší, třeba natrénuješ na půlmaratón ![]()
@Anonymní píše:
Cítím se nervózně. V práci mám jisté výzvy a nevím, jak se s tím popasuju, v soukromí taky, manžel je na delší dobu pracovně pryč, se starším dítětem musím doladit instrukce ohledně střední školy a internátu, nerada řídím daleko a musíme spolu zajet na schůzku do té školy, není to nic nad lidské síly, ale já ejsem zrovna ta samostatná odolná jednotka a když mám pocit, že je toho více, tak pak mám žaludek na vodě a takové vnitřní chvění. Občas používám Bachovy esence. Máte vy nějaký recept na nervozitu?
sazka a na jistotu
tj.leky proti uzkosti
Ja když mam nervy, tak jdu a začnu řešit věci, které to způsobují anebo třeba udělám jen pitomý úklid. Proste neco - cokoli - dělám -a nikdy věci neodkladam. Sport je pro mne jednak mor a druhak jen prostředek, který mne zdržuje od podstatného. Ja relaxuji az pak. Tohle mame každá jinak. A zobej hořčík, taky pomáhá
@tasa píše:
sazka a na jistotutj.leky proti uzkosti
Léky na běžné nálady (a to, že je někdo nervóznejší povahy, tak beru) bych nedávala. Myslím, že dnešní doba podporuje zbytečné nadužívání léků.
@Tichošlápek píše:
Ja když mam nervy, tak jdu a začnu řešit věci, které to způsobují anebo třeba udělám jen pitomý úklid. Proste neco - cokoli - dělám -a nikdy věci neodkladam. Sport je pro mne jednak mor a druhak jen prostředek, který mne zdržuje od podstatného. Ja relaxuji az pak. Tohle mame každá jinak. A zobej hořčík, taky pomáhá
Hořčík je zázrak, ten beru téměř pravidelně.
@Anonymní píše:
Tak pokud to náročné období bude delší, třeba natrénuješ na půlmaratón
Horčík je super, přidávám se do klubu! Bachovy kapky jsem si koupila nedávno, zatím dobrý, ale ono to může být i tím, že jsme dotáhli nekonečnou a náročnou rekonstrukci, tak nevím, jestli to je to dokončení, nebo kapičky ![]()
Jo a mně pomáhá mlíko a večer buď meduňka, nebo Guten Abend Tee (mají v dmku). No a pokud je to krize, tak si dám panáka a nadávám
![]()
Bachovky sou super, u nas je bere i syn (6let) a uz jednou mu pomohly.. jsou bud obycejne rescue, nebo pak homeopatikem - kineziologem namichat konkretni na urcity problem. Dobra je trezalka a caj z ostropestrece, nervozita, vztek, uzkost -souvisi s nepruchodnosti jater (TČM) a tento caj je detoxikuje.. jinak se zeptat v lekarne podporujici homeo, co na vztek a uzkost.. je toho hodne
No a horcik urcite taky.. ndjlepsi je magnosolv, ale je na predpis..
Máš pravdu. Odkládací variantu na potom používám často. Někdy víc než je nutné. Že začnu sportovat pro vyčištění hlavy je taky v plánu
. Aai nejvyšší čas začít.