Jsem prase :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
19.10.13 20:05

Ja mam jedinou vyhodu, ze bydlim tam kde bydlim. Obchod jen jeden a jeste tam nic neni, dovazkova sluzba neexistuje a tak s emusim spolehnout co dum dá a jelikoz je pred nakupem tak da tak ho.vno :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
19.10.13 20:06

@rerere prase nejsi, hlavně jak se z toho neposereš :nevim: :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
681

@Tiger-lily ty jo tatarák bych si dala mňááám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@Tiger-lily píše:
@rerere Křidýlka jsou ještě docela dietní jídlo. Jak jsi zmínila vyžírání, tak mě začala napadat samé chuťovky, jako třeba topinky s játrovou směsí…

bože ženy ja uz vas nectu, vyme zabijete :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
becky87
@Nicolink píše:
@rerere prase nejsi, hlavně jak se z toho neposereš :nevim: :palec: :lol:

hlavne, ze je hajz. l. papir, to uz je pak jedno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
n. evill

Koupila marlenku (celou krabici). Po kouskách jsem jí ujídala, až jsem zjistila, že už není a musela jsem letět návštěvě pro novou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
becky87
19.10.13 20:07
@rerere píše:
@Tiger-lily ty jo tatarák bych si dala mňááám

ten jsem si nedavno davala s chlapem, celou misku :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
35438
19.10.13 20:07
@blorchi píše:
bože ženy ja uz vas nectu, vyme zabijete :mrgreen:

nebo vykrmíme. :mrgreen:

Já zas dostala chuť na ten marcipán, co tady n ěkdo napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
19.10.13 20:08
@N. evill píše:
Koupila marlenku (celou krabici). Po kouskách jsem jí ujídala, až jsem zjistila, že už není a musela jsem letět návštěvě pro novou :mrgreen:
:mrgreen: to se mi casto stava s cokoladou, jen jeden ctverecek a pak najednou prazdnej papir :nevim: :nevim: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6536

@Tiger-lily no taky bych si dala langoše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820

Taky jsem sama doma, manžel je mimo domo 4 dny, rovněž debužíruju… k obědu jsem nám s dítětem koupila Svatojakubské mušle, tu cenu mušlí jsem si omluvila tím, že i dítě potřebuje plody moře, že v tom určitě je něco zdravého, nakoupila jsem si dobré sýry, výborné tofu… k véče jsem si dala salát s rozpečeným kozím sýrem a ještě i to tofu k tomu, což normálně nedělám, jím jen jeden druh bílkovin. O odpoledne na procházce jsem si dala zákusek v cukrárně, jen tak do ruky, dítě dostalo rýžový chlebíček a já zákusek, nic neříkalo, ani nechtělo ochutnant… jsem to ale matka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
19.10.13 20:09
@Tiger-lily píše:
nebo vykrmíme. :mrgreen:Já zas dostala chuť na ten marcipán, co tady n ěkdo napsal.

Ja jsem v klidu, ja uz ani vic vykrmit nejdu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
681
19.10.13 20:09
@N. evill píše:
Koupila marlenku (celou krabici). Po kouskách jsem jí ujídala, až jsem zjistila, že už není a musela jsem letět návštěvě pro novou :mrgreen:

Hmmm, marlenka by taky nebyla marná. Vidím to tak, že ještě pár příspěvků a půjdu to zajíst čokoládou. A to budu zase přeslazená, takže ještě pak rozdělám chipsy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
19.10.13 20:10
@rerere píše:
Na zítřejší oběd jsem si koupila 35 dkg kuřecích křidýlek, že si je ogriluju v troubě. V 5 odpoledne jsem sežrala 2 plátky tlačenky a 1 a půl bagetky z Lidlu, v 6 jsem si ty křidýlka naložila a dala do lednice. V 7 jsem uspala dítě a otevřela lednici. Co tam nebylo :D křidýlka. Hmmm, já bych si jich pár dala, tak je ogriluju teď a nechám si na zítra k obědu. No co myslíte-sežrala jsem je všechny :potlesk: A jak si při sobotním osamělém večeru vyžíráte vy? :lol:

:potlesk:
Ale jo, proč ne. Jednou za čas mám taky takový dny. :lol: Teď v těhotenství je to všelijaký.
Ale jinak… Po tlačence s otcem musím sníst zákonitě nějakou čokoládu „na vyrovnání chuti“, nejlépe půl skleničky Nutelly. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
19.10.13 20:10

@Sidsel chudák dítě, styď se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie