Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444
klííííd, já jsem pouze napsal větu „pánbůh s chlapem a zlé pryč“. Ty jsi tu hned začala urážet, jak jsem trapnej a nadutej a v posledním příspěvku dokonce ten nejhorší vzorek mužské populace.
@MiskaMra píše:
No ja jsem to, tak od tebe pochopila jak to myslisach jo, nekdy mam pocit, ze ty chlapi si mysli jen to, delam s 35 chlapama v praci, a to je jedna perla za druhou. Muzskej muj je v pohode, ale proste ma ted zatmeni a ja tu jen chtela zjistit jestli mu nekrivdim
prosím tě, celou dobu ti píšu, že není dlužník povaleč, jako ostatní, i ten příspěvek, co je tak popudil byl psán tobě, že až doplatí, nebude výplaat, co ti dává dělat 17000, ale 29000, takže je to víc než fajn, ještě si přivydělá, takže ty 3000 má svatý nárok si utratit jako kapesné pro sebe, že oni to nepochopili, je jejich problém, jsme ráda, že ty jo.
@strýček sally píše:
@terinka4444
klííííd, já jsem pouze napsal větu „pánbůh s chlapem a zlé pryč“. Ty jsi tu hned začala urážet, jak jsem trapnej a nadutej a v posledním příspěvku dokonce ten nejhorší vzorek mužské populace.
a ještě totálně neschopnej pochopit psanej text a třeba vidět nějaký kontext diskuze.
No uprimne se mi tato poznamka taky nelibi. Nedelam mu nic spatneho, prijdu z prace dom uvarim uklidim vyperu postaram se mu o svacinu. Takze si nemyslim, ze by byl nejakej chudak.
Jinak terinko, ja vim, ze to bude Fajn, ale bude to az na konci roku. Ja resim otazku, ktera se nas financne dotkne dokonce unora ![]()
@terinka4444 píše:
a ještě totálně neschopnej pochopit psanej text a třeba vidět nějaký kontext diskuze.
Asi to bude tím, že to neberu vážně. A když někdo založí téma a navíc anonymně a napíše tak rozporuplné věty, mám tendenci nevěřit ani fň. A navíc, jen glosuji, neradím. Na to tu je dost expertu a brouků pytlíků jako ty.
@MiskaMra píše:
Jinak terinko, ja vim, ze to bude Fajn, ale bude to az na konci roku. Ja resim otazku, ktera se nas financne dotkne dokonce unora
A prosím tě, to vás nějak ohrozí? Myslím ten prodej bytu, respektive ty výdaje s tím prodejem toho bytu? To placení toho odhadu a případě daň? Nějak výrazně vám to narušuje měsíční finanční rozpočet?
@strýček sally píše:
Asi to bude tím, že to neberu vážně. A když někdo založí téma a navíc anonymně a napíše tak rozporuplné věty, mám tendenci nevěřit ani fň. A navíc, jen glosuji, neradím. Na to tu je dost expertu a brouků pytlíků jako ty.
Takže trapnej, někdo má problém, to je ti k smíchu, stejně mu nevěříš, diskuzi nečteš, že bys třeba poradil, jen si vybereš nějaké věty, aby trapně reagoval a glosoval. Super přístup.
takže trapnost.
Ještě, jakmile dojde k prodeji, tím pádem pak hned odpadne placení té hypotéky, takže zase bude zbývat víc peněz, ne? Z toho půjde částečně pokrýt daň finančáku, ta se taky neplatí hned.
No zaplatit dan z prodeje ze 790 tis., kdyz je dan 4% poplatek za odhadce min.3 tis a udelani kupni smlouvy. A to sem si to jen odhadla cca 34tisic, to mi domaci rozpocet fakt narusi, kdyz uz nemam nic krome dvou tis. nasetreno
Nic se pro me nemeni, tech sedmnact jsem psala celkem, ale desitka mu zbyva z vyplaty a sedmicka byla z pronajmu bytu. Ta pokryla naklady hypoteky mesicne.
@terinka4444
když myslíš… ![]()
Pro mě je zase trapnost radit, když znáš jen poloviční názor a neznáš je a ani okolnosti a jediný co si myslím, že kdyby dostávala tu tvojí udávanou sedmnáctku měsíčně, tak by držela ústa i krok a rozhodně by nezakládala diskuzi.
@strýček sally píše:
@terinka4444
když myslíš…Pro mě je zase trapnost radit, když znáš jen poloviční názor a neznáš je a ani okolnosti a jediný co si myslím, že kdyby dostávala tu tvojí udávanou sedmnáctku měsíčně, tak by držela ústa i krok a rozhodně by nezakládala diskuzi.
až na to, že já zrovna v této diskuzi, a nedělám to často, plně zastávala toho chlapa. Kdybys neglosoval a četl.
@MiskaMra píše:
Nic se pro me nemeni, tech sedmnact jsem psala celkem, ale desitka mu zbyva z vyplaty a sedmicka byla z pronajmu bytu. Ta pokryla naklady hypoteky mesicne.
aha, a to z toho prodeje nezbyde na daň, to se většinou započítává do ceny přeci. To by mělo zbýt z prodeje. Tak si budete muset sednout, pobavit se o tom, jiná možnost nebude.
@MiskaMra píše:
Fajn, dekuji za odpovedi, zjistila jsem, ze mi jde jen o penize a chudaka muzskyho dru z kuze, jeste dnes se mu omluvim. Za rozumne odpovedi dekuji ostatnim take dekuji
a kolik dáváš do rozpočtu ty? také alespoň 17000,–? A kolik máte náklady? A kolik ti zbyde na jídlo? ![]()
To je totiž to oč tu běží…
až se prodá byt, on dá 29 000,. a ty? ![]()