Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brko píše:
Jinak urcite nejsem proti tomu, aby si chlap udelal radost.ale mel by na to treba umet usetrit, prip potom nekvicet, ze ma k obedu tri dny po sobe burtgulas, protoze nejsou penize.
tak ale u zakladatelky k takové situaci nedošlo, ne?
@Knihomyš píše:
@brko
lituju, že takto jsem nejednala v šerém dávnověku, kdy si ex jezdil „za své peníze“ na relaxační pobyty a mně stěží vycházelo na jídlo. omluvou mi je, že jsem byla mladá, nezkušená a nebylo emimino.
Jezis, tak toto by mi muj nikdy neudelal, fuj, dobre, ze uz nejste svoji. ![]()
@Regina Hero píše:
tak ale u zakladatelky k takové situaci nedošlo, ne?
Jj, to ja jen tak mezi reci..odbocka, pardon.
![]()
@terinka4444 píše: ........... Příští rok, až doplatí půjčky, tak budeš mít k dispozici celých jeho 29000 tisic.........
Pánbůh s chlapem a zlé pryč
![]()
@brko píše:
Jezis, tak toto by mi muj nikdy neudelal, fuj, dobre, ze uz nejste svoji.
Můj současný taky ne. Naopak mám velmi vtipnou historku, jak jsem si pořizovala vyměnitelné jehlice ![]()
@Knihomyš píše:
Můj současný taky ne. Naopak mám velmi vtipnou historku, jak jsem si pořizovala vyměnitelné jehlice
cože sis to pořizovala? ![]()
@Regina Hero ale jo, v podstatě tu má zakladatelka nějaké návrhy na řešení a teď už jen tlacháme
ono nestačí říct, že chce změnu, musí navrhnut jakou. Protože logická reakce chlapa je „jsme se tak domluvili, tak co řešíš“.
@Knihomyš píše:
Můj současný taky ne. Naopak mám velmi vtipnou historku, jak jsem si pořizovala vyměnitelné jehlice
Coto?
![]()
@brko toto http://www.igatex.cz/…reamz-detail
On asi tři dny chodil, že by si chtěl koupit čepici, ale že ji nepotřebuje a že je STRAŠNĚ drahá.
Tož jsem nakonec pravila, ať si ji pořídí (neb je zcela zlatý a v tomto ohledu velmi skromný), ale v rámci rovnováhy, že chci ty jehlice, což je taky drahé. On radostně souhlasil (asi jsem byla taky zlatá a skromná).
Tak jsme byli oba spokojení a já se ve finále dozvěděla, že ta STRAŠNĚ DRAHÁ čepice stála nějakých 350 korun… ale další dvě dokoupit nechtěl ![]()
@Ladie píše:
Amen
No ona otázka je, jestli má dluh milion při příjmu 100 000 měsíčně, nebo při příjmu 15 000,– že jo.
@MiskaMra Zakladatelko, pochopila jsem dobře, že ti měsíčně dává 5 000 na jídlo a nájem?
Š, arjá ženský, co furt máte s tím dluhem? Většina z toho je hypotéka na nemovitost, která se teď prodává a pokryje onen dluh. Je jako dluh a dluh. Zbytek má nějaký úvěr, který z platu, ze kterého stále zbývá 17000 na domácnost doplatí letos. Co furt máte s tím dluhem?
Tady jediné co je, je jestli je v rovnováze jejich kapesné, peníze máme společné, ty kapesné 3000, tak já kapesné 3000. Pokud to finance dovolují. Tečka, co si s ními udělá, ještě v případě, kdy nemají finanční nouzi, je přeci jeho věc. Pokud je to vykompenzováno stejným kapesným jen pro ni na druhé straně.
Pokud nastane situace, kdy jsou potřeba velké výdaje jako třeba nyní odhadci a podobně, které narušují měsíční hospodaření domácnosti, musí se to říct, hwle zlato, teď dva měsíce kapesné použijeme na to, páč z domácího rozpočtu to brát nelze.