Jsem spravedlivá? Peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
9.2.16 09:13

Toho se bojim, ze bude utracet vic. A to je nejaky reseni ho hned poslat nekam? Ja jsem se ted blokla a rekla jsem ze si necham na svou potrebu taky tri tisice. Jinak finance mame spolecne a vedu je ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.2.16 09:15
@MiskaMra píše:
Toho se bojim, ze bude utracet vic. A to je nejaky reseni ho hned poslat nekam? Ja jsem se ted blokla a rekla jsem ze si necham na svou potrebu taky tri tisice. Jinak finance mame spolecne a vedu je ja

Nikdy bych s ním neměla společné finance a hlavně bych si ho nevzala a nestál by mi ani za strach, že mi přijdou oblepit byt, až nebude mít na splátky. To je život jaký chceš? S nezodpovědným chlapem, o kterého se nemůžeš opřít, musíš ho hlídat jak malé dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832

Spravedlivá nejseš vůbec - ale k sobě. Nejvíc mě na tom zarazilo, že mu splácíš jeho dluhy z předchozí doby, ale on má brigádu, ze které si peníze nechává pro sebe. Takovýho chlapa, navíc tak zadluženýho, bych si nevzala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Takže on bydlí zadarmo u tebe v bytě, z jeho výplaty platí své dluhy, chodí na brigádu a peníze z ní si nechává pro sebe, a místo aby si šetřil na výdaje při prodeji bytu, tak si utrácí. Kdo pak zaplatí náklady na prodej toho bytu? Dobře on, pěkně si to zařídil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
9.2.16 09:16

Nebrala bych si někoho, kdo nasekal dluhy…

• Citovat
  • Upravit
25161
9.2.16 09:16
@Veronika2015 píše:
@MiskaMra
Počkej…a kdo plati jídlo, bydlení? Ty platis všechno sama a on ma brigádu a ty penize si nechává jako kapesné? 8o

To by mě taky zajímalo, jak mají rozdělené toto. Nemají děti… budiž, ale tady to dělení peněz na moje a tvoje jsem nikdy nechápala…
Známý taky tradoval, že zaplatí energie a zbytek pěněz je JEHO - v manželství s dítětem. Držela jsem se, abych něco od plic neřekla… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.2.16 09:17
@MiskaMra píše:
Resi to, vse splaci z jeho vyplaty jde cca 12 tis. na dluhy, ma uz kupce na byt zatizeny hypotekou. A letos by mel mit vse zaplaceno. Tak ze bude oddluzneny, nikdy nemel exekuce ani insolvenci. Ja mam svuj byt bez dluhu, takze bydli u me, bylo to nejlepsi reseni.

tak si hlavně ten byt nech, ať Ti něco zůstane.. osobně bych takového člověka prostě nechtěla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
9.2.16 09:18

Ma dluh mega a ty s nim chces jit do chomoutu?? Aby jsi to pak platila ty? dobre te vycucava, ma to fesak dobre propocitany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.2.16 09:18

@MiskaMra promiň ale mate tak max společně dluhy :think: nevím kolik ti dává „na domácnost“? Píšeš ze 12tis splácí měsíčně a letos to umori a přitom ma dluhy 900tis..nějak se v tom ztrácím. Každopádně ja bych s takovým chlapem nebyla. Nejde ani tak o ten dluh, ale o jeho přístup a ten je tragicky. Ty ho dotuješ tak proč by šetřil? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.2.16 09:19
@MiskaMra píše:
Toho se bojim, ze bude utracet vic. A to je nejaky reseni ho hned poslat nekam? Ja jsem se ted blokla a rekla jsem ze si necham na svou potrebu taky tri tisice. Jinak finance mame spolecne a vedu je ja

jak že ty nemáš své kapesné? To myslíš vážně tohle? On má kapesné a ty mu pomáháš platit jeho dluhy? Zadarmo u tebe bydlí a ty nemáš ani své kapesné, a teď si na truc necháš? No ty bláho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.2.16 09:20
@terinka4444 píše:
Takže on bydlí zadarmo u tebe v bytě, z jeho výplaty platí své dluhy, chodí na brigádu a peníze z ní si nechává pro sebe, a místo aby si šetřil na výdaje při prodeji bytu, tak si utrácí. Kdo pak zaplatí náklady na prodej toho bytu? Dobře on, pěkně si to zařídil.

On tam bydlí zadarmo? To jsem přehlédla 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.2.16 09:23
@MiskaMra píše:
Dobry den, mame doma problem a nevim jak to resit. Muzsky chodi na brigadu a castku, kterou si vydela si ponechava jako kapesne. To mi nevadi a takto jsme se dohodli. Problem je v tom, ze ted mame pred prodejem jeho bytu, kupujici si prevezme byt s hypotekou, tudiz z toho nebudou zadne penize spis vydaje - odhadce, dan z prodeje a dalsi poplatky vyrovnani sluzeb. V listopadu jsme do bytu dali 40 tisic na novy kotel a z toho jsem mu na to pulku dala ze svych uspor, ktere jsem mela nasetrene, jeste pred nasim vztahem a zbytek jsme i tak resili spolecne. Byt nebyl nikdy muj, s muzskym jsme se dali dohromady a sestehovali. Ja zadluzena nejsem, on ma dluhy cca 900 tis. Tri roky ty dluhy s nim resim, hlavne se na nich financne podilim, to mi nevadi s tim sem do toho sla. Ale co me vytocilo, ze ma pred sebou ted velke vydani a suverene si z internetu udela objednavku za tri tisice s tim ze jsou to jeho penize a nevi co mi vadi (koupil si potreby pro rybare), kdyz jsme se tak dohodli, ze je bude vyuzivat on. To neni poprve co mel takovy to pristup a me to vadi, radeji utrati za neco co nutne ted nepotrebuje nez, aby si schoval penize na vydaje na prodej bytu. A v budoucnu si pak vse poridit co potrebuje. Uz nevim jak to mam resit. V lete mame pred svatbou a tohle me dost odrazuje. Jeho pristup je takovy, ze vsechno chce hned. Zas na druhou stranu je moc hodny tolerantni, klidny pohodovy, pomaha kdyz si reknu, nerada bych ho ztratila k vuli penezum. Penize jsou u nas fakt tema :pocitac: Nevim jestli jsem nespravedliva, nevim jak to resit, uz jsem tolikrat vysvetlovala a nechce to slyset. Ale treba je v mem pohledu chyba, tak mi prosim poradte nebo aspon reknete nahled dekuji M. :(

Ty jo, chlapa, kterej má dluh skoro milion bych si fakt za manžela nebrala a radši s ním žila na psí knížku.
 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.2.16 09:23

On ma velkou vyplatu, takze, dluhy pokryje a jeste zbyva na bezne veci do domacnosti jako je jidlo, ostatni naklady atd. Z brigady si hradi kraviny co chce, nechci se ho zastavat, vim, ze je v tomhle desnej. Ja mam z prvniho vztahu dceru. Mame vsichni tri dobry vztah, nechce se mi to menit hned při prvnim problemu. Nehlede do konce roku 2016 bude bez dluhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.2.16 09:25
@MiskaMra píše:
On ma velkou vyplatu, takze, dluhy pokryje a jeste zbyva na bezne veci do domacnosti jako je jidlo, ostatni naklady atd. Z brigady si hradi kraviny co chce, nechci se ho zastavat, vim, ze je v tomhle desnej. Ja mam z prvniho vztahu dceru. Mame vsichni tri dobry vztah, nechce se mi to menit hned při prvnim problemu. Nehlede do konce roku 2016 bude bez dluhu.

Tak si ho vem, ale pak se nediv. Má tak úžasný plat, ale má dluhy, to o něčem svědčí. Když jste se dohodli na tom, že peníze z brigád jsou na jeho záliby, tak se teď nediv, že je na ně využívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.2.16 09:25
@MiskaMra píše:
On ma velkou vyplatu, takze, dluhy pokryje a jeste zbyva na bezne veci do domacnosti jako je jidlo, ostatni naklady atd. Z brigady si hradi kraviny co chce, nechci se ho zastavat, vim, ze je v tomhle desnej. Ja mam z prvniho vztahu dceru. Mame vsichni tri dobry vztah, nechce se mi to menit hned při prvnim problemu. Nehlede do konce roku 2016 bude bez dluhu.

Takže ti dává peníze? Nějaké peníze? ty mu tedy dáváš nějaké peníze? 12000 platí dluhy, takže mu zbývají peníze, které ti dává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí