Jsem těhotná a on je nemakačenko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
22.8.15 18:42

Mam pocit, ze jsi tu zakladala podobnou diskuzi uz dvakrat, ze?

mam stejnou radu, jak ostatni. nestehuj si ho domu… protoze pak dopadnes tak, ze z tvoji materske a RP se bude zivit i on a ty nebudes mit ani na ovoce pro dite. takze si jedte dal kazdy po svem, on at ti na dite plati a pokud se bude starat a bude makat, tak se v budoucnu muzete sestehovat. dokud nema praci, tak ho nech pekne u maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
22.8.15 18:45

Já dopadla podobně a než živit sebe jeho a dítě, rozhodla jsem se pro dítě a sebe, roc si s nim těhotná se ptát nebudu je to jen tvoje věc zda si se rozhodla mít děťátko :kytka: ted se ještě rozvodní zda chceš financovat i stravnika k ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@misi11 píše:
Jeho rodice se k tomu diteti a Tobe stavi jak? :think: neprijde mi ani snaha od nich zatlacit na nej, vi o tim vubec? Jinak sestehovani.. budes jeste zivit a litat kolem nej :?

Jeho rodiče už mají svůj věk, jsou i docela nemocní, on má o dost roků dva starší sourozence, jeho rodiče mě mají rádi, jsou rádi, že s ním jsem, berou mě jako hodnou holku, neměli rádi jeho bývalou.
Na dítě se těší, ale že by to nijak prožívali-to jim vůbec nemám za zlé, to zase ne, mají už 5 vnoučat, holky a, kluky různého věku.

No jeho sestra s jeho mamkou do něj pořád hučí, ale jaksi to ničemu nepomáhá.

• Citovat
  • Upravit
8284

Ve 32 letech toto, to je tragédie. Ten se nezmění, tomu nevěř. Co jsem znávala takovéto typy kdysi kolem dvacítky, třicítky, ti jsou takoví stejní i ve čtyřiceti, padesáti..
Neznám žádného, který by šel do sebe a stal se zodpovědným otcem od rodiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
22.8.15 18:48
@Anonymní píše:
Jeho rodiče už mají svůj věk, jsou i docela nemocní, on má o dost roků dva starší sourozence, jeho rodiče mě mají rádi, jsou rádi, že s ním jsem, berou mě jako hodnou holku, neměli rádi jeho bývalou.
Na dítě se těší, ale že by to nijak prožívali-to jim vůbec nemám za zlé, to zase ne, mají už 5 vnoučat, holky a, kluky různého věku.No jeho sestra s jeho mamkou do něj pořád hučí, ale jaksi to ničemu nepomáhá.

Na zazraky a prositnuti neverim :( :hug: nebudes se mit lip jako samozivitelka? Porodne apod? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.15 18:50

Holky, co jsem nikdy nechtěla, tak být právě svobodná matka, ale zase kdo to chce, že? Jsou takové, ale je jich menšina.

• Citovat
  • Upravit
59426
22.8.15 18:53

Až řekne že s eteda k tobě nastěhuje řekni že ano až až bude vydělávat, z čeho by jsi ho asi živila? Raději svobodná matka než s někym kdo nemaká a ještě krade :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
22.8.15 18:54
@Anonymní píše:
Holky, co jsem nikdy nechtěla, tak být právě svobodná matka, ale zase kdo to chce, že? Jsou takové, ale je jich menšina.

Ale to sis měla dobře rozmyslet, už když sis začínala s tímto dotyčným. Tím na tebe nechci útočit, chraň bůh. Ale víš jak, člověk musí předvídat, takovýto přece musel být vždycky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
22.8.15 18:55

Já jdrm. a je to teda zahul na tělo i psychicky.. Ale chápu ze se tesis na mimi tak se na něj výborní a nenech se deptat..nezmění se.. Zázraky se ději ale..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
22.8.15 18:56

Jako svobodná matka si v pohodě právě.. třeba tě nic nespojuje s jeho rodinou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.8.15 19:06
@Anonymní píše:
Na dítě se těší, ale že by to nijak prožívali-to jim vůbec nemám za zlé, to zase ne, mají už 5 vnoučat, holky a, kluky různého věku.No jeho sestra s jeho mamkou do něj pořád hučí, ale jaksi to ničemu nepomáhá.

Až budeš bývalá, budou pomlouvat zas tebe. To zas tak vážně neber.

• Citovat
  • Upravit
14637
22.8.15 19:25
@Anonymní píše:
nebylo to plánované, rozmýšlela jsem i miniinterupci, jakmile jsem mu oznámila, že jsem těhotná, tak to dítě moc chtěl, na otázku, kde vezmeme peníze mi odpověděl, že na to máme 8 měsíců, já věřila tomu, že když je dítě na cestě a on se tak těší, že se v něm něco zlomí a začne chodit do práce, už víme, že čekáme kluka a právě kluka si tak moc přál a snaha nikde, jen výmluvy pořád dokola.

Prostě čekáš dítě s dítětem no. Ale docela se divím, češtinu máš pěknou, i ty čárky zvládáš. Kdes k němu probůh přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.8.15 19:41

Rypat nema smysl, ale cekaji te krusny casy s tim pocitej. Protoze chybejici finance pro mimi te budou neuveritelne stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
22.8.15 19:49

Omlouvám se, že ti zbořím poslední střípky naivity, ale ne. Nikdy s tebou nebude a když tak se rychle sebere domů za maminkou. Na malé platit nebude. maximálně bude tahat peníze z tvé mateřské…de fakto jsi si odpověděla sama nikdy ti nic nedal k narozeninám proč byměl dávat něco na dítě… opravdu není o co stát ani na co čekat… bydlet s ním? doufám, že to jsou jen těhotenské hormony… přijdeš s ním i o střechu nad hlavou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
22.8.15 19:56

A co kdyby šel na RD on? Jestli je pravda, co píšeš, tak se při tom postará o dům a vydělávat budeš ty (z tvého příspěvku mám dojem, že se práce nebojíš). Nebudete první ani poslední pár (my to tak máme taky). Je jednoduché si říct, že něco nejde (rady typu „nestěhuj si ho domů“ a „jako svobodná matka jsi v pohodě - dostaneš spoustu dávek“ jsou fakt konstruktivní…).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky